Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další
S-boot HRATELNÝ!
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek S-boot HRATELNÝ! 
http://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=130088

Objevilo se to před 3 měsíci, zatím jen beta, ale vypadá opravdu slibně Shocked
Instalace: def. nebo GWX 2.0

Mod vypadá že má pár chyb, ale jestli se dotáhne do dokonalosti, nebudeme muset čekat na PT Boats Wink

33.flotila | Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek Re: S-boot HRATELNÝ! 
Günther Königg napsal:
http://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=130088

Objevilo se to před 3 měsíci, zatím jen beta, ale vypadá opravdu slibně Shocked
Instalace: def. nebo GWX 2.0

Mod vypadá že má pár chyb, ale jestli se dotáhne do dokonalosti, nebudeme muset čekat na PT Boats Wink

Ještě jsem nepojmul o ponorkách tolik znalostí co bych chtěl a už abych pomalu začal s dalšími   Laughing  Laughing  Laughing

Viele Torpeden - Ein Schiff !!!

Ban them ! Ban them all !!!

Citovat
Příspěvek  
no tak to už by byl opravdu důvod nainstalovat GWX Very Happy možná by nebylo špatný zařadit do ligy Very Happy

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Citovat
Příspěvek  
Ale ono to půjde i to tGW. GWX není nic jiného než mod jako každý jiný a co jde do něj jde i jinám. Wink Jinak jako fanda Schnellbootů říkám super, ale na místo hratelný by se dalo použít i hranatý, délka mě taky moc nesedí(ale to je asi screenama). Very Happy

No jo poprvé jsme se dostal jen sem: http://www.subsim.com/radioroom/showpost.php?p=782432&postcount=1

...screeny na defaultní stránce jsou na tom už podstatně líp.

to kamikadze: no jistě do ligy zákaz....bo to by byl asi konec Very Happy

Naposledy upravil Sarroth dne 04. 03. 2008, 20:47, celkově upraveno 3 krát.

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"

Citovat
Příspěvek  
noo tak to vyzerá krasne, o tomto som nevedel Smile no o kompatibilite s ligovou hrou neviem či možno hovoriť

Pravidla fóra Rady ohledne psaní na DF Ponorkářův slovník Hledat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
Sarroth napsal:

No jo poprvé jsme se dostal jen sem: http://www.subsim.com/radioroom/showpost.php?p=782432&postcount=1

Jen tak mimochodem, u toho posledního obrázku je moc pěkná textura dna. Nevíte o zdroji? Kdyby ne, zkusil bych to najít.

Citovat
Příspěvek  
Tak som to vyskúšal a je to celkom sranda. Very Happy
V hre to nahrádza ponorku typu II A, má to 4 torpéda + nejaké protilietadlové flaky. Na pokojnom mori som vyvinul rýchlosť 39 uzlov.  Shocked Otestoval som to na default hre s patchom a aj na ligovej tGW Very Happy - samozrejme funguje...
Pridávam zopár screenov:

super

Naposledy upravil kamikadze dne 05. 03. 2008, 12:08, celkově upraveno 1 krát.

Citovat
Příspěvek  
..a jéé to zase bude ve čt pád Laughing Že to tam půjde bylo jasné, ale obávám se hromadného kolapsu(viz zkušenosti z instalace Plus packu apod Very Happy ). Na druhou stranu silně uvažuju o maličké....bokové záležitosti...turnájek...sem tam...Very Happy...ale nejdřív to budu sledovat jak tomu vychytají chyby.

Citovat
Příspěvek  
Tak jsem použil návod pro 2 instalace a je to tam taky Wink
Instaluju na default, ale je to o ničem - asi tam hodím i tGW jestli to je kompatibilní
(pozn. pro ty rejpavější: SH je myšleno jako SH bez tohoto modu Wink  )

S-boot mod beta v0.2

Na začátek člověka uvítá pěkně udělaná loadovací obrazovka, menu klasika ze SH.

Nejprve jsem zkusil kariéru. Kromě drobnosti, že místo ponorky máte schnellboot, vás čeká to samé jako u SH Smile. Až teda na další drobnost, ktero je jiné ovládání. Prvních 5 minut hry jsem se snažil přijít na to, kudy se dostanu na můstek. I to se mi nakonec podařilo, dokonce jsem i vyplul.. z ponorkového krytu Smile

Brzy se mi poštěstilo potkat nepřítele. Tak jsem dal plnej vpřed a cca v 600m zahájil útok. Poté co jsem vypálil, zjistil jsem že jsem cca 50m od lodi Very Happy , rychle jsem otočil a těsně jsem ji minul ( torpédy i trupem Very Happy ). Nevyšel mi ani druhý útok. Jak jsem nakonec zjistil, je to tím, že jsem měl manuální míření a na schnellbootu mi WE odmítal prozradit údaje cíle Very Happy

Vytvořil jsem si misi, konkrétně útok na malý konvoj (6 obchodních, 1 DD a 2 trawlery ) v Severním moři. Já a 2 kamarádi (kteří i přes naprogramovanou trasu stáli a nechali se ,,přejet" ( to se nedá ani nazvat taranem, opravdu ho přejel Laughing  ) DD Very Happy  ) a vyzkoušel jse útok na konvoj. Tohle je opravdu něco úplně jiného než ponorkový útok ( kdo by to řekl? Very Happy  ). Jednoduše: je to opravdu rychlé, takže žádné míření úpravy ale ,,rohr 1 und 2 los!"a pak rychle pryč a nabíjet Smile Během nájezdu jsem samozřejmě neušel pozornosti eskorty, která do mě začala okamžitě pálit, co jim zbraně stačily. Odpálil jsem 2 torpéda na small tanker, obrátil a kličkoval jako zajíc, přičemž jsem stejně dobrých 8 ran schytal a pomalu začínalo zatékat do lodi. Mezitím jsem si stačil všimnout, že 1 torpédo loď opravdu zasáhlo, ale nevybuchlo. Tak jsem dobil a vrátil se, přičemž se eskortě ještě nepodařilo zformovat. Stříleli jen zdálky, ale nezasáhli.

Zaútočil jsem z cca 600m, při polovičním chodu ( což je asi 28 kts Smile  - plný je 40) opět 2 torpédy. Potom plný chod a pryč. Tentokrát zásahy 2, ale jen jeden výbuch. Na potopení lodě však postačil. Odpálení torpéd samo je převzato ze SH, ale ze schnellbootu to vypadá jinak - a krásně Smile ( viz screeny na konci )

Dále je na palubě Flak - 1*37mm a 2*20mm. Ovládání je stejné jako u SH, jen jsem neměl tu čest vyzkoušet ho na opravdový cíl

Ani model poškození není tragédie jak jsem očekával po shlédnutí screenu beta v0.1. Místo IIA je tu opravdový schnellboot, zpracovaný podobně jako ponorky v SH

Ovládání - těžko popsat. Hledejte věci tam, kde byste je v SH rozhodně nehledali Laughing  Ocenit se dá přístrojová deska na levé straně, bohužel i s hloubkoměrem ( kolik schnellboot vydrží jsem zatím nezkoušel Very Happy )

A skoro na závěr něco o vaší lodi...

S-boot třída S-100

S-Booty třídy 1939/1940 byly největší lodě této třídy stavěné v letech 1940-1945 Německem. Vycházelo se ze zkušeností prvních měsíců války - byla zesílena protiletadlová výzbroj a přidán ochranný kryt proti útokům britských torpédových a dělových člunů. Poháněl je diesel Daimler-Benz Diesel, který jim umožnil překonat rychlost 40 kts.

Britské lodě, letadla a také miny potopily ze 100 postavených lodí téměř všechny. Přeživší byly rozděleny mezi vítězné země. Později se jich několik vrátilo do německa jako experimentální lodě.

Screeny dodám později, moc jich ještě nemám Wink
A hlavně se odmítají uploadnout Rolling Eyes  Budu je muset zmenšit

Chyby v modu: 1) časté nepřipisování lodí
                       2) pád misí, kde v SH začíná hráč ponořený
                       3) Interiér ponorky
                       4) systém vylepšování zatím chybí
                       5) při určitém zvětšení blbne mapa
                       6) ( oproti SH rozházené ovládání )
                       7) DD používají protiponorkové taktiky ( potápějící se S-boot zasypali hlubinnými minami )

Co mne příjemně překvapilo: 1) přepracovaná posádka včetně ikon důstojníků ( velitelé S-bootů )
                                           2) model poškození - narozdíl od beta v0.1 je zde opravdu průřez schnellbootem

Naposledy upravil Günther Königg dne 06. 03. 2008, 18:53, celkově upraveno 2 krát.

33.flotila | Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK

Citovat
Příspěvek  
Myslím, že vím, co dnes budu zkoušet... Very Happy

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat

Citovat
Příspěvek Tak jsem to testnul.... 
Upřímně(a ne jako Standa) do S-100 to má docela daleko. Celkově to na mě působí jako takové šidítko, karikatura S-bootu(asi jako by se někdo snažil z Cataliny udělat U-boot). Nicméně to beru, že je to Beta, ale žádný zázrak od toho neočekávám ani v budoucnu(takové "Potěmkinovo" dílko, SH je prostě dělán na ponorku, tohle je už moc velké lámání přes koleno) i přes to, jak jsem nedávno při ligové hře říkal, že bych nějaký simulátor přivítal, no...snad konečně dopadne aspoň ten PT boats. Wink

BTW + tady jeden kráááásnej model Schnellbootu S100:
http://www.hsgalleries.com/gallery04/s100cw_1.htm
a ještě jeden
http://hsfeatures.com/features04/s100dj_1.htm

Citovat
Příspěvek  
no tak zázrak to neni, ale zábava určitě... A jak jsi říkal při jié ligové hře, PT boats už vycházej 5 měsíců Very Happy

Citovat
Příspěvek  
Chválim Gunthera za minirecenziu, urobil to na čo som sa ja nezmohol.  Smile  
Mal som takú predstavu že pri rýchlosti 35 - 40 uzlov sa mi podarí prežiť útok na konvoj a niečo sundať, ale mýlil som sa. Testol som to v mape Happy Times a HX-229 a dopadlo to katastrofálne.  Confused
Pre mňa to nadšenie z prvého videnia dostatočne opadlo na to, aby som to vyhodil z hry, ale ak sa budem chcieť pobaviť myslím že viem po čom siahnem. Very Happy

Autori majúi do vydania verzie 1.0 čo riešiť, lebo také veci ako vynoriť sa z 25 metrov je riadna blbosť.

Citovat
Příspěvek  
to kamikadze: to to ti to dopadlo ještě dobře, já jsem si musel upravit mapu, páč mě to po prvním nahrání(klasicky ponor -15) mapy bez nějakých okecávaček tvrdě prásklo do woken Very Happy

Citovat
Příspěvek  
kamikadze napsal:
Mal som takú predstavu že pri rýchlosti 35 - 40 uzlov sa mi podarí prežiť útok na konvoj a niečo sundať, ale mýlil som sa. Testol som to v mape Happy Times a HX-229 a dopadlo to katastrofálne.  Confused

TAk u HX-229 a Happy times se nedivím - extra když ty obch. lodě maj děla. Sranda to bude tak v letech 1939-40.

Kariéra je hratelná, je to takové rychlé, akorát když chcete zaplácnout volnou čtvrthodinu Wink

Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další