|
Strana 1 z 1
|
Autor |
Zpráva |
Milan L.
Oberfähnrich z. S.
Naloděn: 22.8.2007
Medaile: 2 ( více...)
|
Dotaz na funkci nastavení reality v SH4
Dobrý den. Když jsem prvně hrál SH4, tak jen málo, proti SH3 mne zhnusil a až po roce jsem se k němu vrátil jen jako k zábavě. Jenže když vystřelím torpédo, pámbu ví kam letí a kam doletí. Do cíle nikdy, už proto ne že stopky zkreslují čas dopadu až o několik desítek vteřin. V SH3 (i v námořní škole SH4) bylo okno vystřeleného torpéda, kde hlavně bylo vidět jestli minulo před přídí nebo zádí a podle toho provést opravu. S těmi americkými hejblaty umím, ale zjistil jsem že jejich spolehlivost je tak 12% takže radši střílím ručně s minimálně dvojnásobnou přesností. Tady se taky nikdo neobtěžuje nahlásit jestli torpédo minulo nebo zasáhlo, takže po výstřelu už o torpédu nevíte vůbec nic.
A to je asi chyba, protože v nastavení hry je akční kamera, jenže i když dám realismus 0 a okénko odškrtnu a zatrhnu "Volitelně" v kariéře zjistím že nejnižší realita je 6, obtížnost "Lehká" a akční kamera vypnutá a ničím se nedá aktivovat. Zkoušel jsem to všelijak, ale nepřišel jsem na nic. Nevíte někdo co s tím?
Díky
_________________ nemám
|
03. 02. 2008, 14:49 |
|
|
Sarroth
Befehlshaber der U-Boote Admiral
Naloděn: 29.8.2006
Ponorka: U-221
Medaile: 51 ( více...)
|
Tak ti rovnou za sebe řeknu že 100% nevím, akční kameru jsme nikdy nepoužíval. Nicméně zkoušel jsi ručně upravit soubor GameplaySettings v X:\Program Files\Ubisoft\Silent Hunter 4 Wolves of the Pacific\Data\Cfg. jde ti o NoEventCamera=
_________________ <<<Ubisoft je jednička!
"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"
03. 02. 2008, 15:54 |
|
|
Milan L.
Oberfähnrich z. S.
|
Nastavení reality
Dík, tohle jsem taky zkoušel, ale asi bude chyba ve hře. Já jsem se k tomu rozhodl když už mne celkem dopálilo, že druhé vystřelené torpédo loď vzdálenou asi 800 metrů zasáhlo, ale nestačilo, tak jsem asi po čtvrt hodině vystřelil další, když vtom jí dorazilo to první. Asi to vzalo oklikou přes Indočínu. To už pak ale nebaví.
Taky je dobře vědět jestli torpédo šlo před nebo za loď, líp se tak vyčíhne chování kapitána který chytře mění nejen směr, ale i rychlost napadené lodi.
_________________ nemám
|
03. 02. 2008, 19:55 |
|
|
GOSIG
Stabsoberbootsmann
Naloděn: 10.9.2007
Ponorka: VIIB U-52
|
Sice SH4 nemám, ale co sem někde v minulosti pochytil bylo, že právě v kariéře (kampani) jsou předurčené stupně obtížnosti (lehká, střední atd.) a nedá se nastavit si realistyčnost podle sebe např. jako v SH3. Může to být tím, že autoři z Ubi zapomněli dát akční kameru do jakéhokoli stumně obtížnosti, nebo jí prostě považovali jako "podvod" a tak jí tam nedali záměrně. Každopádně bych radil spolehnout se na Sarrothovu radu .
|
04. 02. 2008, 15:33 |
|
|
Voren
Korvettenkapitän
Naloděn: 2.5.2007
Ponorka: U-763
Medaile: 22 ( více...)
|
|
04. 02. 2008, 20:51 |
|
|
Milan L.
Oberfähnrich z. S.
|
Nastavení reality
Dík, už jsem to našel, zasuté mezi krámy. Ono je dobré vidět kam to vlastně letělo. Někdy to totiž dělá nepochopitelné věci, třeba na mapě útoku máš zaměřeno, odpálíš a asi po 5ti minutách náhle záměr uletí třeba 500metrů před loď (nemyslím nastavení úhlu torpéda, ale určená dráha letu.) Už se mi stalo, že loď vzdálenou asi 600 metrů a stojící torpéda obletovaly zprava i z leva, jen ne do cíle. To se mi v SH3 nikdy nestalo.
_________________ nemám
|
05. 02. 2008, 20:55 |
|
|
|
Právě je 27. 12. 2024, 00:57 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 1 z 1
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|