|
Strana 1 z 1
|
Autor |
Zpráva |
mirkiller
Matrose
Naloděn: 29.3.2007
Medaile: 1 ( více...)
|
SH4 datadisk
Čo si myslíte?
Naposledy upravil mirkiller dne 30. 03. 2007, 23:42, celkově upraveno 1 krát.
|
30. 03. 2007, 23:40 |
|
|
mysak_bob
BdU Operationsabteilung Vizeadmiral
Naloděn: 5.1.2007
Ponorka: U-123
Medaile: 64 ( více...)
|
jestli budou zase U-boaty, tak jedine SH5 a doufam, ze na jinem zakladu
_________________ Chlapi, čtěte to forum. Je toho tady opravdu dost a často se ptáte na to, co tu je už popsáno. Děkuji
Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
|
30. 03. 2007, 23:47 |
|
|
Sarroth
Befehlshaber der U-Boote Admiral
Naloděn: 29.8.2006
Ponorka: U-221
Medaile: 51 ( více...)
|
Zaškrtnul jsem Ano ale osobně doufám, že ne. Pokud k SH4 vyjde to vco každý(většina) tajně doufal u SH3 tak mě naštvou(at už to bude cosi jako destroyer commander). Radši bych SH5 nazpět v ubootech a konečně s něčím novým, na kariéře se dá stále sakra pracovat, fyzikálním modelu hooodně co zlepšovat, pohyb po ponorce, větší interaktivita...prostě to v co jsme doufal že bude v SH4 a tak i díky tomu prostředí Pacifiku bude akceptovatelnějším...ovšem to se opravdu, ale opravdu nekoná.
_________________ <<<Ubisoft je jednička!
"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"
31. 03. 2007, 00:01 |
|
|
Günther Königg
Kapitän z. S.
Naloděn: 6.9.2006
Ponorka: U-510
Medaile: 22 ( více...)
|
Já bych řekl že ne, leda že by přidali pár ponorek do Penangu na odstřelení......leda SH5, ale datadisk těžko
31. 03. 2007, 10:04 |
|
|
312_Cherry
Kapitänleutnant
Naloděn: 6.9.2006
Ponorka: U-48
Medaile: 6 ( více...)
|
no pokud jede SH4 na enginu SH3 mozna se dockame PREDELAFKY ale doufam ze to neudelaj bo to ovladani mi vubec nesedi a navic je NEOSOBNI !!! preci jenom ikona dustojnika v SH3 je takova lidska a pokud clovek sve muze zna bere ono kliknuti na ikonu OSOBNE . Stejne tak sem cekal VOLNEJ POHYB po ponorce . bo pokud clovek hraje bez EXTERNIHO pohledu tak je to vlastne to jediny co vidi denne cca pul roku - rok nez dohraje kampan ..
Takze DOUFAM ZE NEBUDE ale moh by vyjit PATCH kterej by VYSPERKOVAL grafiku v SH3 ale ten taky nevydaj bo ted budou mit s odladenim SH4 cca 1/2 roku praci
a sem i pesimista pokud de o SH 5 bo pokud SH4 propadne tak se nam muze stat ze na podobnej SIM budeme cekat DESET LET jako se cekalo na SH3 !!!!!
31. 03. 2007, 11:21 |
|
|
CZBOB
Obergefreiter
Naloděn: 22.3.2007
Ponorka: Loc: 49°49'34.89"N,18°11'44.66"E tedy doufám že dočasně "bo"je to prdel světa.
Medaile: 2 ( více...)
|
No,myslím si že pokud bude datadisk,tak od nějakých fandů..Ale než to,raději bych uvítal aby nejdříve zapracovali na dodělání tohohle dílu.Ovšem,nám jakožto evropanům je přeci jen historicky blíž válka v Evropě, než někde v tichomoří...Ale to je jen můj názor...
A přikláním se k 312_Cherrymu,že by mohl vyjít PATCH kterej by VYŠPERKOVAL grafiku v SH3,ten bych uvítal raději než celý SH4..
|
02. 04. 2007, 19:26 |
|
|
kamikadze
Korvettenkapitän
Naloděn: 22.2.2007
Ponorka: U-262
Medaile: 12 ( více...)
|
No môj názor je taký že od UBI sotva vyjde niečo nové na SH3, keď už vydali 4. Budú sa v nej snažiť opravovať bugy a to im potrvá.
Aj keď som SH4 ešte ani nevidel nie to hral, tak si myslím že by bola hlúposť pridávať kampaň v U-Bootech v Atlantiku.
Je to len môj názor, ale ak niekto môže "vyšperkovať" grafiku v SH3 do našej spokojnosti tak sme to my hráči ktorí to hráme a vieme čo nám chýba.
Ak má vyjsť SH5 tak nech o 10 rokov tak môžme čakať kvalitný SIM inak to bude zase to isté ako SH3 alebo 4
|
14. 04. 2007, 11:02 |
|
|
james031
Černý pasažér
|
Nemyslím že vyjde na SH4 datadisk a taky v to doufám byl jsem takový imbecil že jsem si koupil za nekřesťanské peníze datadisk na SH3 a málem se mnou seklo když jsem zjistil že mod Grey Wolves je zadarmo a stokrát lepší podruhé už bych to s těma datadiskama na SH neriskoval.
|
09. 09. 2007, 20:48 |
|
|
Wara
Naloděn: 3.9.2006
Medaile: 11 ( více...)
|
doufám že ne, už samotná hra má tolik chyb, nelogičností a přehmatů, že to datadisk nemůže zachránit, i kdyby se to přesunulo do Atlantiku, v tom případě by akorát ještě více zviditelnili blbosti, kterých je proti omodované SH3 bohužel hodně...
spíš doufám za nějaký pořádný mod pro SH4, který by využil její potenciál a zároveň z ní udělal opravdový simulátor ponorky...
_________________ War... War never changes...
-----------------------------------------------------------------------
Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
|
09. 09. 2007, 20:54 |
|
|
hiroc
Leutnant z. S.
Naloděn: 10.1.2008
Ponorka: U 198
Medaile: 4 ( více...)
|
No a konečně by tam mohly nějak vymyslet boj ponorky s ponorkou hratelnost alespon za tři strany a to němce brity a rusy , mohly by přibýt mise typu utoku na Tripitz v mini ponorkach X 6 a podobne Takhle zkráceně si představuji SH5
|
10. 01. 2008, 02:47 |
|
|
Sarroth
|
Už je známo že bude.
UZAVŘENO
22. 01. 2008, 02:00 |
|
|
Wara
|
no právě proto bych to tu nezamykal
|
22. 01. 2008, 15:34 |
|
|
Sarroth
|
to já zase jo..živit dvě téma je fuška
http://silenthunter.cz/forum/viewtopic.php?t=634
22. 01. 2008, 15:37 |
|
|
Wara
|
ajop, jsem mimoň
|
22. 01. 2008, 15:47 |
|
|
|
Právě je 26. 12. 2024, 13:24 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 1 z 1
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|