Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
Doba oprav
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek Doba oprav 
Dá se nějak poznat jak dlouho bude trvat nějaká oprava ??? V SH3 byl uvedený konkrétní čas, tady je maximálně nějaké stupidní číslo ( např 0053), které naprosto nevím co znamená.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Citovat
Příspěvek  
Pokud si zadáš opravy tak dole je panel s poškozenýmy částmy lodi vedle každé položky je zelená čára která ti signalizuje jak dlouho bude oprava trvat , pokud na teto čáře podržíš šipku tak ti to ukáže dobu opravy,  teda doufam Smile

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
Právě že tahle čára je vždy stejně dlouhá a to číslo neprosto nevím co znamená (nesedí to ani na minuty ani na hodiny)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Citovat
Příspěvek  
to Honza

Dle mého se jedná o % a ten čas jsem téže nikde nezjistil. Takže "poškození je 20%", "nabíjení torpéd (provedeno-doba?)je 40% ze 100%". Toto porounání se zdá být celkem v normě.

Naposledy upravil mysak_bob dne 24. 05. 2009, 22:03, celkově upraveno 1 krát.

MODEL IIA U-3
Pluj hluboko, pomalu a potichu!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
Dle mého se jedná o % a ten čas jsem téže nikde nezjistil.        dovolim si neshouhlasit procenta to nejsou.pokud je např.uplně zničený periskop tak vedle na té čáře   vámto nebo aspon mě to ukáže č.1 to znamená že se nédá opravit pokud je slabě požkozen tak požkozeni de do desetinych čisel např 0.032 to je opravéný během 10min.procenta se jdná pokud si myší najedeš na název oděliní např.strojovna poškozeno 4/100 + opraveno za 16min.pokud ti do lodi teče a tam v sekci oprav najedesna tu vodu tak ti to napíše  odčerpavání vody a čas za jak dlouho bude odčerpána např.20min.
.   Wink nevim jak u vas ale u mne to tak je.

Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 1 z 1