Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 6 z 9
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Vaše nej ponorka ve hře je?
Vaše nej ponorka ve hře je?

IIA 2% 2% ( 4 )
IID 1% 1% ( 2 )
VIIB 19% 19% ( 27 )
VIIC 36% 36% ( 50 )
VIIC41 3% 3% ( 5 )
IXB 5% 5% ( 7 )
IXC 11% 11% ( 16 )
IXC41 2% 2% ( 4 )
IXD2 8% 8% ( 12 )
XXI 7% 7% ( 11 )

Celkem hlasů : 138
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek  
U mna sa v sucasnej dobe ustalilo poradie : VIIC, IXC. Maval som vzdy rozohratych viac karier sucasne,kazda s inym typom ponorky.Teraz idem na 2 kariery so spominanymi typmi. Kedysi som sa viac priklanal k triede IX,dnes je to VIIC.

Citovat
Příspěvek  
Simon napsal:
U mna sa v sucasnej dobe ustalilo poradie : VIIC, IXC. Maval som vzdy rozohratych viac karier sucasne,kazda s inym typom ponorky.Teraz idem na 2 kariery so spominanymi typmi. Kedysi som sa viac priklanal k triede IX,dnes je to VIIC.

zdravim, já se přikláním k Simonovi páč typy VIIC a IX jsou nejlespší ponorky....  Cool
já osobně mám rád VIIC páč se snimy dobře manévruje .... ale IX jsou taky dobrý páč maj velkou zásobu torpéd.... Smile
A uplně nej je když má na palubě dělo a zbývá na hladině obchodní loď ..... Laughing

Naposledy upravil Kriechbaum dne 06. 01. 2008, 16:52, celkově upraveno 2 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
No včera jsem ve čtverci BE-61 měl zaútočit na konvoj.Typ VII B.Tma jak v pytli,mlha a prudký déšť.Viděl jsem prt.Nicméně se mi podařiloo dostat doprostřed konvoje.Po chvíli boje na hladině kdy bylo vidět asi na 200 metrů a já zrovna stojím se na mě zazdu řítí korveta.Dávám nouzovej ponor a plnej knedlík.Korveta mi sedí za zadkem asi tak na 1 metr.Stihl jsem se potopit aniž by do mě najela a pak ještě kupodivu zmizet bez vážnějšího poškození rock .Myslím že s typem IX bych to nestihl a tudíž umřel.Ale stejně si tu velkou mrchu pořídím. Cool

Citovat
Příspěvek  
Já jsem teď VII C s díky odmítl. Je o pár fousů pomalejší a rádius pod hladinou má také kratší, to může někdy rozhodnout. Plus je zatím rychlejší ponoření. Počkám na novější verze.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
VII C je klasika , ale VII B je vyzerá s tou blbosťou vpredu lepšie  Laughing
IX má výhodu tak akurát väčšej zásobe torpéd ale manévre sú s ňou pomalšie  Crying or Very sad

Pravidla fóra Rady ohledne psaní na DF Ponorkářův slovník Hledat

Citovat
Příspěvek  
mne osobne vyhovuje tiez VII ci uz C alebo B.mmne sa okrem ihc vyhod(doba ponoru,manevrovatelnost,...)strasne paci cely tvar trupu je to proste klasika ako napisal Kamikadze Arrow

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Citovat
Příspěvek  
Ze začátku jsem tu také básnil o řadě IX, ale teď po delší době hraní nedám dopustit na řadu VII ať už B nebo C. Velká zásoba torpéd je fajn, vyšší rychlost také,ale ta manévrovatelnost je pro mě asi nejzásadnější výhoda a v tom je sedmička jednoznačně lepší. O dosahu tu záměrně nepíšu, protože při absenci možnosti doplnit palivo mám nestaven neomezený fuel.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
Ono nejspíš záleží na stylu kapitána. Trochu kulhavě bych to přirovnal k stihačce a bitevníku u letectva. Někomu vyhovuje palebná síla a někdo při tom ještě chce elegantní taneček pod hladinou.S tou elegancí to zatím moc nepřaháním ale já rozhodně raději ty manévry.

Citovat
Příspěvek  
Momentálně VII/C, rychlá, obratná. (Zrovna se mi stalo že na mě vylítnul z mraků ?" Harikejn" byl pěkně sestřelen, ovšem jak spadl před příď po ocasu do vody, potopil se, vyskočil zpět nad hladinu jak korkovej špunt a zase zaplul, to mě pobavilo.) Řada IX ale také není marná.

Citovat
Příspěvek  
Pro majory je nej VIIC  rychly ponor ,dostatek torped nci ineho major nepotrebuje

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger

Citovat
Příspěvek  
Ahoj zatim je to ponorka VII-C a už se tešim až mi nabídne další ponorku  Twisted Evil

MB-ASUS MAXIMUS FORMULA,CPU-Core 2 Quad Q9450 2,66GHz(1333MHz) 12MBL2,RAM-2x1GB DDR2-800MHz Kingston HyperX CL5,GPU-Asus EAH3870X2/HTDI/1G, PCI-E,Zvuková karta-Creative SB X-Fi mX Xtreme Gamer (PCI,7.1),Sluchátka-Creative Fatal1ty Gaming Headset,HDD-WD2500KS CaviarXL,250GB,16MB,7200rpm,SATA/300,Zdroj-Corsair Power Supply HX620 620W

K vítězství zla stačí,když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama.
Edmund Burke
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Citovat
Příspěvek  
Upřímně, nic lepšího než VII-C už nenajdeš... Wink

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat

Citovat
Příspěvek  
Rudla napsal:
snad len XXI ale to je samozrejme trocha ina kapitola.Rohodne typ je VII podla mna omnoho lepsi nez IX.Ta rychlost ponoru a manevrovatelnost je velka vyhoda.Moze to byt rozhodujucim faktorom medzi zivotom a smrtou  Exclamation

Naposledy upravil Otto Kretschmer dne 04. 04. 2008, 23:44, celkově upraveno 1 krát.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Citovat
Příspěvek  
Otto Kretschmer napsal:
Rudla napsal:
snad len XXI ale to je samozrejme trocha ina kapitola.Rohodne typ je VII podla mna omnoho lepsi nez IX.Ta rychlost ponoru a manevrovatelnost je velka vyhoda.Moze to byt rozhodujucim faktorom medzi zivotom a smrtou  Exclamation

No no no....., pokud se kapitán se svou lodí sžije nejní problém  Laughing . Jde o to plně využít možností svého plavidla  a umět ho ovládat - chce to prostě jen jinou techniku a taktiku boje  Surprised .

Viele Torpeden - Ein Schiff !!!

Ban them ! Ban them all !!!

Citovat
Příspěvek  
Z  33.FLOTILY  doporučuje  10 kapitánů z 10 ponorku    IXC/40   Very Happy

Posádka U-1205 ......
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 6 z 9
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další