Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 22 z 51
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 49, 50, 51  Další
Screenshots Galerie
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek ..taran.. 
Co to je, to bylo výsadou je ruských hrdinných pilotů, né....

takhle to má být.

Jinak to je ale dobrý, nejsem si ale jist, zda tento drastický způsob je na metál....

MODEL IIA U-3
Pluj hluboko, pomalu a potichu!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek Prijmac ku 7.flotile 
Dnes som mal prijmacky ku 7.flotile a zaroven som potopil prvu lod cez multiplayera.
Bol to nadherny pohlad.  Very Happy  Kapitan  Zasah dvoma torpedami....

Naposledy upravil maros dne 26. 11. 2007, 00:31, celkově upraveno 1 krát.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Citovat
Příspěvek  
Dva romantické pohledy na východ slunce.... ze čtvrtečního ligového zápasu

Naposledy upravil Hornisse dne 26. 11. 2007, 16:41, celkově upraveno 2 krát.

"Kdo není ochoten bránit svoji svobodu, nesmí se divit, že mu čas od času pod oknem zaparkují cizí tanky."
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Citovat
Příspěvek  
2Hornisse: Téda, to jsou kýče.... Very Happy Very Happy Very Happy

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Citovat
Příspěvek Re: Prijmac ku 7.flotile 
maros napsal:
Dnes som mal prijmacky ku 7.flotile a zaroven som potopil prvu lod cez multiplayera.
Bol to nadherny pohlad.  Very Happy  Kapitan  Zasah dvoma torpedami....

Tak to gratuluju. Já si ne ten první DK zápas ještě počkám.  Evil or Very Mad  Evil or Very Mad  Ach jo, ta škola.  Sad  Sad

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Citovat
Příspěvek  
Riptor von R.I.P. napsal:
2Hornisse: Téda, to jsou kýče.... Very Happy Very Happy Very Happy
Ale jen malinko Very Happy

"Kdo není ochoten bránit svoji svobodu, nesmí se divit, že mu čas od času pod oknem zaparkují cizí tanky."
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Citovat
Příspěvek  
Poslednich pár patrol:

Hlídka si opět malinko zdřímla na můstku - nahlásili ho když byl od nás asi 100 m a jen proto že do nás začal střílet z děla Twisted Evil  Very Happy  Těsně jsem se vyhnul přídi a ponořil se...

A jak že se z toho ta moje banda blbů na můstku poučila? za 10 minut to udělala podruhé Laughing  Laughing  Laughing  ale měli jsme zase kliku

Poté jsme se zajeli podívat na návštěvu k Loch Ewe. Tam nás uvítal BB Nelson... a hafo min Evil or Very Mad

Pálili jsme z 10 000 metrů a po 7 minutách čekání jsme zaslechli 4 výbuchy. Nelson se ale nepotápěl a tak jsem odpálil další salvu. Nakonec jsem zjistil že zbytečně, mezitím se položil na bok a zmizel ( ale ta salva ho zasáhla stejně, jedna dokonce do 406mm věže Smile .

Dále jsme potkali konvoj a vyzkoušeli novou zbraň - torpédo létající vzduchem Very Happy

A potopili křižník - ten zásáhli 2 torpéda, chvíli plul bez viditelných problémů pryč, pak se běhěm ani ne půl minuty převrátil kýkem vzhůru. Tak pokračoval v plavbě několik desítek metrů, než se odporoučel na dno Cool

A ještě něco z Ligy - op. Torch, kde si přeze mě přejela LST - ještě že ne tanker nebo DD Very Happy

33.flotila | Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek to Sarroth 
koukal jsem na tvoje obrázky...jak si se dostal k té druhé ponorce...jak si ji našel...povídej...mě zajímá...to chci taky

Citovat
Příspěvek  
Normálně jsem jí vyfasoval za zásluhy Very Happy

Chlape pročti si to nejprve tady(DF) a vem to od shora dolů...většina modů přidává AI ponorky.

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"

Citovat
Příspěvek to Sarroth 
ale né...to já vím že za zásluhy se dostávaj nový ponorky...vždť už mám VIIc...sem začínal na VIIb a doufám že se vybracuju i na IX...doufám...snad jo ne?
ale já myslel jak si potkal tu druhou ponorku...že ste na sebe blikali...a co si mám zas přečíst...???

Citovat
Příspěvek  
Marcusi bud to za to nemůžeš a nebo to hraješ...to s tou druhou ponorkou bylo samozřejmě rejpnutí...že jsem dostal druhou ponorku a měl dvě.
A to že si to máš pročíst znamená...pročíst toto forum a to minimálně sekci SH3 Začátečník protože některé tvoje dotazy opravdu stojí za to.  Wink

Citovat
Příspěvek Grrr 
hmmm...děkuju...se nepodělej...já vím...ty seš velkej profík protože tu máš xset příspěvků viď...hmmm...seš fakt dobrej no...TAK SORRY ŽE SEM SE ZEPTAL!!!

Citovat
Příspěvek Re: Grrr 
Marcus Weber napsal:
hmmm...děkuju...se nepodělej...já vím...ty seš velkej profík protože tu máš xset příspěvků viď...hmmm...seš fakt dobrej no...TAK SORRY ŽE SEM SE ZEPTAL!!!

Chlape, zakladni predpoklad fora je, ze se cte  Wink

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Marcus Weber napsal:

Takže dle tohoto příspěvku za to jaký si opravdu nemůžeš. Jinak ano jsem velkej profík protože jsme tady admin, pokud bych nebyl neměl bych dělat admina. Hodně příspěvkům mám proto, že právě přendavám, opravuji a zakládám témata tak, aby je normální tvor našel přečetl si a neměl nejapné dotazy, z kterých se nejen já, ale asi všichni brzo p*děláme....u některých se tomu tak již stalo a u Thomsnů už perou trenky.

Jinak porušení základního pravidla a pravidla 1. Varování.
Pravidla
Změn svoje chování nebo nebudeš na tomto DF vítaný. Zatím si ničím nepřispěl jen zahlcoval témata dotazy o ničem.

Citovat
Sarroth napsal:
Marcus Weber napsal:

a u Thomsnů už perou trenky.

Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 22 z 51
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 49, 50, 51  Další