Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 6 z 12
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Další
Instalace, opatchování a ošetření SH3
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek  
Günter Rosenberg napsal:
Pomoc. Když instalnu 1.4b patch tak vše v pohodě ale po loadu hra padá!!! Co s tím? Díky za odpovědi

Pokud nahráváš starou karijeru odehranou pod jinym patchem 1.0 tak ti to pod každým jinym nasledujícím Patchem 1.4b nepujde.
Začni znovu novou Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
Ale ono to spadne ještě před HLAVNIM MENU.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Citovat
Příspěvek  
Pro Sarroth:
  Měl bych dotaz. Používám SH3 originál CD ničím nerozšířené, žádný mód, jen patch 1.4 a kombinaci češtin od Rufuse a Drromana+češtinu pro tento patch s upraveným menu. Absolutně vše je tedy česky, muzeum atd. Ale při pokusu o "ošetření" mi to vyhodí hlášku že chybí nějaký soubor nebo knihovna .dll a instalace je odmítnuta. Jinak vše jde bez chyb. Nevíte někdo o co jde a co se s tím dá dělat? Díky

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger

Citovat
Příspěvek  
Milan L. napsal:
Pro Sarroth:
  Měl bych dotaz. Používám SH3 originál CD ničím nerozšířené, žádný mód, jen patch 1.4 a kombinaci češtin od Rufuse a Drromana+češtinu pro tento patch s upraveným menu. Absolutně vše je tedy česky, muzeum atd. Ale při pokusu o "ošetření" mi to vyhodí hlášku že chybí nějaký soubor nebo knihovna .dll a instalace je odmítnuta. Jinak vše jde bez chyb. Nevíte někdo o co jde a co se s tím dá dělat? Díky

Zdar!
Instalace čeho je odmítnuta? "Ošetření" se nijak neinstaluje, prostě se překopíruje a přepíšou se původní soubory(doporučuji původní zálohovat).

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"

Citovat
Příspěvek  
Sarroth napsal:
Milan L. napsal:
Pro Sarroth:

Zdar!
Instalace čeho je odmítnuta? "Ošetření" se nijak neinstaluje, prostě se překopíruje a přepíšou se původní soubory(doporučuji původní zálohovat).

"Ošetření" je jestli se nemýlím EXE soubor.... Předpokládám že se ho pokoušel spustit.... Laughing  Laughing  Laughing

ZÁKLADEM ÚSPĚCHU JE ABY SE POČET VYNOŘENÍ ROVNAL POČTU PONOŘENÍ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
Pro Aaron 2: Přesně tak. Jak vidím .exe soubor, pokouším se ho instalovat. Takže jenom překopírovat? Přímo do adresáře se hrou (mám ji na fyzickém D: disku) nebo do určitého adresáře? Díky moc.

Citovat
Příspěvek  
jo otevri si na tvem Dcku hrú SH3 a tam najdes SH3 exe . vem ten OPRAVENEJ exe soubor a nech prepsat ten puvodni ( muzes si ho zazalohovat )  pak uz jen KLASICKY spust hru a HRAJES

S!

7. flotila | Gladiatus
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
No já jsem si to říkal taky(že jsi asi zkoušel rozeběhnout .exe Very Happy ), ale podal jsem to trochu diplomaticky.  Smile

Je to jak je tu psáno jen těch souborů je vícero i nějaké .dll dohromady asi 3(.exe a 2x .dll). Všechny jsou/patří do v základním adresáři  X:\Program Files\Ubisoft\SilentHunterIII.

Naposledy upravil Sarroth dne 13. 10. 2007, 14:10, celkově upraveno 1 krát.

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"

Citovat
Příspěvek  
Zdavíčko. Rád bych chtěl začit hrat ligu DK. mám orig. SH 3, ale když nainstaluji patch pro Evropu atd. patch 1.4b, v menu se mi zobrazí, že mám pouze verzi 1,4. Mám tedy 1,4b nebo nemam ??? Díky za quick odpoved.

Naposledy upravil Lachtan dne 13. 10. 2007, 15:09, celkově upraveno 1 krát.

Citovat
Příspěvek  
no jo mas  Laughing  Wink

Citovat
Příspěvek ostatni ponorky 
dik za pomoc ale este jedna prosbička když najdu konvoj poslu zpravu na BDU a budu konvoj sledovat prijedou mi nejake ponorky na pomoc??????? anebo jestli sou v SILENT HUNTER3 nemecke ponorky ktere taky potapeji lode????? diikkk

Citovat
Příspěvek  
V tGW a GWX ano, ale někdy si počkáš i pár dní

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Citovat
Příspěvek  
Nazdar. Mam otazku. Dal som si do pc SH3, nic s tym nerobil, stiahol si potrebny patch 1,4b dal instalovat ale mi napise toto: this program cannot update the version of sielnt hunter iii emea download v 1,0 to 1,3 becouse of the folloving reason D:/games/ubisoft/silent hunter iii/mission engine.dll : unkown version. Robil som jak je v navode a nejde to

Citovat
Příspěvek  
Antropoid napsal:
Nazdar. Mam otazku. Dal som si do pc SH3, nic s tym nerobil, stiahol si potrebny patch 1,4b dal instalovat ale mi napise toto: this program cannot update the version of sielnt hunter iii emea download v 1,0 to 1,3 becouse of the folloving reason D:/games/ubisoft/silent hunter iii/mission engine.dll : unkown version. Robil som jak je v navode a nejde to

Tak máš jinou než evropskou verzi hry... Sežeň si patch 1.4b pro US verzi...

ZÁKLADEM ÚSPĚCHU JE ABY SE POČET VYNOŘENÍ ROVNAL POČTU PONOŘENÍ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
v usa verzii su tiež prazdne miesta na nemeckych vlajockach?

Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 6 z 12
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Další