Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
|Problém| Nefunguje oznamování cíle
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek |Problém| Nefunguje oznamování cíle 
Ahoj lidi, tak zas zakládám nový topic. Nějak mi nefunguje ohlašování cíle rádiem. Když kliknu na ohlášení stavu, tak se to v poho odešle. Ale když najdu nějakou loď, třeba samotnou, tak jí zameřím pomocí TDC a dam oznámit cíl (ikonka hned vedle v pravo od oznamování pozice a stavu) ale nic se neodešle. Ani když jí zaměřím periskopem, ani dalekohledem... nic. Tak mě napadlo že jdou oznamovat jen velký svazy, ale včera to nefungovalo ani při velkym konvoji tak fakt nevim. Poraďte jaký jsou podmínky? Záleží i na vzdálenosti? Jdou oznamovat i samostatný lodě?

Díky

Naposledy upravil Sarroth dne 15. 02. 2008, 19:06, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek Re: Oznamování cíle 
Vollf napsal:
Ahoj lidi, tak zas zakládám nový topic. Nějak mi nefunguje ohlašování cíle rádiem. Když kliknu na ohlášení stavu, tak se to v poho odešle. Ale když najdu nějakou loď, třeba samotnou, tak jí zameřím pomocí TDC a dam oznámit cíl (ikonka hned vedle v pravo od oznamování pozice a stavu) ale nic se neodešle. Ani když jí zaměřím periskopem, ani dalekohledem... nic. Tak mě napadlo že jdou oznamovat jen velký svazy, ale včera to nefungovalo ani při velkym konvoji tak fakt nevim. Poraďte jaký jsou podmínky? Záleží i na vzdálenosti? Jdou oznamovat i samostatný lodě?

Díky

Cíl musíš po určitou dobu sledovat... Myslím že je to něco kolem dvou hodin....

Naposledy upravil aaron2 dne 02. 11. 2007, 12:28, celkově upraveno 1 krát.

ZÁKLADEM ÚSPĚCHU JE ABY SE POČET VYNOŘENÍ ROVNAL POČTU PONOŘENÍ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
Teda nevim, jestli bych dokázal civět na cíl 2 hodiny... kor, když se jedná o osaměle plovoucí šunku... Z pravidla co spatřím - to je do 15 minut na mraky...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Citovat
Příspěvek  
aaron určitě myslel čas ve hře kterej se dá urychlit .... ještě mi upřesni jak sledovat, dalekohledem, tdc, periskop, na mapě?

Citovat
Příspěvek  
Volf: Jj, já aarona pochopil, ale stejnak by mě to nebavilo plout soubežně v kurzu  Very Happy . Ad hlášení - nevim jak v SH4, ale když jsem hlásil v SH3 konvoj, tak stačilo dalekohledem vidět 2-3 lodě konvoje

Citovat
Příspěvek  
Vollf napsal:
aaron určitě myslel čas ve hře kterej se dá urychlit .... ještě mi upřesni jak sledovat, dalekohledem, tdc, periskop, na mapě?

Musíš být s tím cílem nějak v "kontaktu"... Sonar, radar, periscop... To už je jedno...

Citovat
Příspěvek  
Riptor von R.I.P. napsal:
Teda nevim, jestli bych dokázal civět na cíl 2 hodiny... kor, když se jedná o osaměle plovoucí šunku... Z pravidla co spatřím - to je do 15 minut na mraky...

A to je právě v SH4 problém... Jedná se o US Navy a samostatnost a vlastní iniciativa se trestá....

Citovat
Příspěvek  
to aaron: No tak to bych vyblil psa i s boudou, zlatá Kriegsmarine !!!  Very Happy  Very Happy  Very Happy

Citovat
Příspěvek  
citace:
A to je právě v SH4 problém... Jedná se o US Navy a samostatnost a vlastní iniciativa se trestá....

Tak já bych řek že se to zas tak netrestá. Maximálně nedostaneš metál, ale potopený to BRT nebo jak se značí ta váha, ti připsaná bude ne ? A o to jde bych řek především ... Jako když u každýho konvoje, kterej potkám a v půli má těžkotonážní tanker, a oni mi přikážou zlikvidovat doprovod což jsou 3 malý torpedoborce, tak s tim ať jdou do hajzlu ....

Citovat
Příspěvek  
Vollf napsal:
citace:

Tak já bych řek že se to zas tak netrestá. Maximálně nedostaneš metál, ale potopený to BRT nebo jak se značí ta váha, ti připsaná bude ne ? A o to jde bych řek především ... Jako když u každýho konvoje, kterej potkám a v půli má těžkotonážní tanker, a oni mi přikážou zlikvidovat doprovod což jsou 3 malý torpedoborce, tak s tim ať jdou do hajzlu ....

Až tě v kariéře v roce '43 vykopnou za podprůměrné výkony tak ti pak dojde že se to OPRAVDU trestá....

Citovat
Příspěvek  
Já začínám v roce 43  razz

Citovat
Příspěvek  
Vollf napsal:
Já začínám v roce 43  razz

Myslím že to je jedno... V té hře to zohledněné je a dá ti to pocítit... Ostatně je na toto téma zde někde diskuse... V této hře je třeba vše dělat pouze na rozkaz...

Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 1 z 1