|
Strana 9 z 14
|
| Autor |
Zpráva |
mysak_bob
BdU Operationsabteilung Vizeadmiral

Naloděn: 5.1.2007
Ponorka: U-123
Medaile: 64 ( více...)
|
 OT
|
| 15. 07. 2007, 23:25 |
|
 |
Sarroth
Befehlshaber der U-Boote Admiral

Naloděn: 29.8.2006
Ponorka: U-221
Medaile: 51 ( více...)
|
|
| 15. 07. 2007, 23:30 |
|
 |
Andreas von Ertztete
Kapitän z. S.

Naloděn: 5.9.2006
Ponorka: Většinou U-65, jinak kasárna Kiel v reálu Praha
Medaile: 7 ( více...)
|
 Re: OT
mysak_bob napsal:
Tak si dej SH3 + tGW a pojd za nama
Sice se obcas stane, ze do lodi narves 6 torped, ale ona - ac se to na prvni okamzik nezda - se tak hodku, pozvolna potapi. 
Neboj já si s SH3 uklidňuju nervy pořád.
Jen do ligy nemohu - kvuli připojení...mám kraksnu  a teďka v neschopence nemám penízky na lepší
Jinak do to ho tankeru jsem je nastřílel postupně, ale on o potápění nechtěl ani slyšet. Smažil si to 14 uzlů zmetek  dělal obloučky, jako kdybych ho minul
| 15. 07. 2007, 23:34 |
|
 |
mysak_bob
BdU Operationsabteilung Vizeadmiral

Naloděn: 5.1.2007
Ponorka: U-123
Medaile: 64 ( více...)
|
a nechces to aspon zkusit?
snad vsechno, krome modemu 56k je dostacujici
Naposledy upravil mysak_bob dne 15. 07. 2007, 23:36, celkově upraveno 1 krát.
_________________ Chlapi, čtěte to forum. Je toho tady opravdu dost a často se ptáte na to, co tu je už popsáno. Děkuji

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
|
| 15. 07. 2007, 23:35 |
|
 |
Andreas von Ertztete
Kapitän z. S.

Ponorka: Většinou U-65, jinak kasárna Kiel v reálu Praha
Medaile: 7 ( více...)
|
mysak_bob napsal:a nechces to aspon zkusit?
snad vsechno, krome modemu 56k je dostacujici
 No já jsem to už zkoušel  , teda dostat se do multiplayeru (ještě loni), ale nedopadlo to. Tenkrát liga ještě nebyla,ale hrálo se tak jak tam kdo přišel a moc to nefungovalo.Alespoň mě ne...
No a neschopnost mého připojení se projevuje i ve stahování Modů nemám tGW.Tak hraju pořád ještě Rub.
Ale neboj v pracovní neschopnosti snad nebudu věčně  Zacvakám O2 pěkný připojení, postahuju, nakoupím a uvidíme
| 15. 07. 2007, 23:51 |
|
 |
Riptor von R.I.P.
Kapitänleutnant

Naloděn: 8.6.2007
Ponorka: VII C U-93
Medaile: 14 ( více...)
|
|
| 16. 07. 2007, 07:50 |
 |
 |
Tajpan
Stabsgefreiter

Naloděn: 21.6.2007
Medaile: 3 ( více...)
|
Andreas von Ertztete napsal:Sarroth napsal:Tak jak jsem řekl tak jsme učinil...SH4 jsem odložil s tím, že mu dám šanci s patchem v1.3.
No a asi půjde finálně do šuple...jooo fajn patch opravuje relativně dost věcí, ale...
1. systém úkolů nikdo nepřekopal
- jako dostat za úkol útok na eskortu je dle mého totální blbost. Fakt nevím, Američani jsou blázni dost, ale silně pochybuji že by někdo takovej úkol dostal(pokud nepočítám 44. rok). At je to Atlantik či Pacifik ponorka má jako prim se eskortě vyhnout a až v případě nej nouze zaútočit na doprovodné. Ale dobře, fajn akceptoval bych to pokud by to alespoň bylo trochu reálné. Jednak na jedno torpédo(ideálně zasáhnout) jde dostat, když už většinou jen jedno DD....to první. Ostatní už kličkujou, hledaj a na jedno je to téměř nemožné viz později a nelogicky úkol není uznán jen s jedním potopeným DD.
- to samé je ale s útokem na konvoj. Prostě jedna ani dvě lodě nestačí...úkol neuznán. Zase nelogické. Existuje dle mého jen jedno...0 lodí nesplněno, 1 a více splněno!
2. Zaměřování a proporce lodí jsou pořád divné
- oba případy nahoře totiž stěžuje debilní zaměřování. At je posádka sebe zkušenější, je to auto či manual torpéda si mnohdy lítají naprosto jinam (nemluvím o vadných). Zkoušel jsme to na stojící lodi. A o něčem jako pěkné salvě si člověk může nechat leda zdát....protože at nastavuje postupně left či right jak chce torpéda si stejně často jednou kam chtějí. Chápal bych to na kličkující lodi ale ne na stojící.
Nemluvě o tom, že lod většinou i díky nemožnosti přesného zásahu vydrží i 3 torpéda.
3. Pořád tam je řada drobností
- škoda jmenovat ale dřív byl třeba bug že celá posádka dostávala pecku o zranění i když nebyl nikdo zraněn...tak to někdo vyřešil že teď může bejt námořník klidně polomrtvej ale nedostane nic...apod apod apod
Řadu věcí bych prostě dokázal akceptovat jak jsou, ale některé nelogičnosti, které podkopávají zážitek a požitek
(smysl hry) opravdu ne.
Prostě asi na to fakt nemám nerva. Většina z Vás mě zná a ví že jsem realism magor, ale tohle nemá s real nic společné....
Souhlasím. Skřípu nad tím zubama tak, že se mi loupe sklovina...grrr
Potkal jsem tanker, narval jsem do něj 6 torpéd - výsledek byl, že zrychlil a začal kličkovat Tak jsem se vynořil, že ho sejmu dělem a začal po mě střílet 
skôr naopak. realita. Americké torpeda boli najhoršie zo všetkých.
Už po 850 metroch ich odchýlka na hlbku ponoru bola viac ako 3 metre. Od roku 1943 to bolo jeden meter.
Najväčšie amer. eso R.H.O Kane (94.000 ton) bol potopený vlastným torpédom. Po výstrele torpedo urobilo klasický lavotočiký kruh a trafilo sa presne.
Dalším problémom ,tiež klasický problém magnetických rozbušiek Ako u Nemcov.
Účinnosť náloží bola ešte horšia. Príklad: USS Tinosa pri útoku na tanker u Trucku. Z prvých šesť vypálených trafilo len dve (ktoré nevybuchli), ostatné podplávali alebo šli inam. Dalšie salvy z 800metrov boli úspešnejšie. Všetkých deväť trafilo, ale nevybuchlo. Tanker celý čas stál.
Pravdepodobnosť zásahu. U Nemcov za celé obdobie vojny bolo cca 70%, u Američanov 34%, to značí , že na jednu potopenú lod , USA spotrebovalo jedenásť torpéd.
(najlepšie torpédo bolo až Mark XXIII).
Dôležitosť cielov podla smernice, až do roku 1944 bola prvá na rade Lietadlová lod, potom bitevná lod, krížniky až potom tankery.
Americkí kapitáni ponoriek môžu dakovať Bohu a osudu,že v USA je demokracia a Spojenci vyhráli vojnu.
Jedna tretina kapitánov bola prepustená , kvôli nechopnosti a špatným výsledkom.
Denným chlebíčkom amer. kapitánov bola strelba na záchranné člny. Donitz v Norimbergu bol súdený za rozkaz Laconia a len za jednu dokázanu strelbu na posádku (Grécko 1944, ak si dobre pamätám). ku cti slúži, že amer,admirál Nimitz svedčil v prospech Donitza, takže miesto povrazu dostal len desať rokov.
Vítazov nik nesúdi.
Takže je ok.
|
| 16. 07. 2007, 16:04 |
|
 |
Sarroth

|
A tak se ptám...kde je těch 34%?!
Jen dodám, že až v 44. roce byl jako primární cíl určen doprovod...proto mě přijde úkol "útok na eskcortu" divný. Tuplem pokud je potřeba dostat minimálně 3 doprovodné.
_________________ <<<Ubisoft je jednička!

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"
| 16. 07. 2007, 16:58 |
|
 |
Sarroth

|
 Tak jsem....
...asi našel jedno torpédo z těch 34%...
víc tady: http://silenthunter.czweb.org/forum/viewtopic.php?p=7765#7765

| 17. 07. 2007, 06:48 |
|
 |
Sarroth

|
Takže co je moc to je moc. Včera večer jsem dostal letadlovku....uložil jsem to a šel spát. Příjdu k tomu a hle....při nahrávání uložené pozice CTD....říkám si pohoda...mám další save(poučen z SH3 ukládám střídavě do několika slotů)...ale problém, druhý save nic... a ani třetí save nic....funguje jen save ze základny. Pro info dodám, čistá instalace, patch 1.3 a žádný mod....
No takže to jde z HDD(ta patrola byla opravdu dlouhá, úspěšná a risk..že se to může stát znovu...NE, NE! )
A pro pobavení...
- jedna z možností co to prej dělá je defragmentace disku
- ukládání u oběktů(lod, letadlo, přístav)
- ukládání ponořený
- ukládání do stejného slotu
Úplná magie to ukládání, že....
....tak pro ty co mají nerva na tuto kokotinu bacha.

| 20. 07. 2007, 19:05 |
|
 |
Riptor von R.I.P.
Kapitänleutnant

Naloděn: 8.6.2007
Ponorka: VII C U-93
Medaile: 14 ( více...)
|
 Sarroth
|
| 21. 07. 2007, 07:54 |
 |
 |
old_Mr_Grim
BdU Organisationsabteilung Konteradmiral

Naloděn: 6.9.2006
Ponorka: U-66 (IXC)
Medaile: 56 ( více...)
|
no tak koukam, ze cisty SH4 1.0 je na tom jeste nejlip. Co torpedo to zasah (vetsinou) 1-2 torpeda na lod ( ikdyz se mi jednou povedlo Sampan rozsvihat az druhym torpedem)  lod se bud potopi hned nebo se nepotopi vubec
SH4 uz nehraju asi mesic - odehral sem 4 patroly a vubec me to nechytlo jako kdysi SH3 (u toho sem kolikrat sedel pul dne v kuse) SH4 je jen jedno dlouhe cekani behem kteryho se zhola nic nedeje (beru ze Atlantik je v porovnani s Pacifikem rybnicek s kachnickama)
nelogicnost ukolu me taky celkem dojima - privni hlidka: "doval k Honšů a hlidej" potom "vyfot pristav Hirošima" po splneni sem videl asi 5 letadlovek Shokaku, vsechny sli ke dnu bez toho abych to nekomu hlasil - po pripluti do pristavu sem byl pochvalen a vyznamenan.
druha patrola: "hlidej u Honšů" rikam si - ona avizovana rozmanitost misi je asi jen reklamni tahak - potom "vyfot Hirošimu" to uz mi zaclo bejt divny. Tam sem opet potopil onech 5 Shokaku letadlovek a po pripluti do Pearlu jsem byl pro neschopnost vyhozen z armady
Taky se mi parkrat stalo ze se mi ze sejvu nacetla uplne jina mise
Proste a jednoduse mi SH4 vubec nezapadlo (jedine co mi hned imponovalo je slusivy graficky kabatek
_________________ Ponorky jsou bezpečnější než letadla...důkazem tohoto tvrzení budiž fakt, že je mnohem více letadel pod vodou, než ponorek ve vzduchu.

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
|
| 21. 07. 2007, 08:42 |
 |
 |
j4ck41
Černý pasažér
|
no koukam, ze SH4 se teda moc neujalo a ze ho moc lidi zrovna nehraje ... jo ja ho taky nedavno odinstaloval (ale to bylo spise kvuli slabymu zelezu nez ze bych potkal nejakej nesmysl) ... ale presto nevite nekdo nahodou co to je za tu basnicku v intru? je to vejmysl vyvojaru nebo fakt neco z WWII? ... sem hledal ale budto sem slepej nebo to nikde neni
|
| 24. 07. 2007, 10:14 |
|
 |
Rudla
Kapitän z. S.

Ponorka: U-406
Medaile: 42 ( více...)
|
j4ck41 napsal:no koukam, ze SH4 se teda moc neujalo a ze ho moc lidi zrovna nehraje ... jo ja ho taky nedavno odinstaloval (ale to bylo spise kvuli slabymu zelezu nez ze bych potkal nejakej nesmysl) ... ale presto nevite nekdo nahodou co to je za tu basnicku v intru? je to vejmysl vyvojaru nebo fakt neco z WWII? ... sem hledal ale budto sem slepej nebo to nikde neni
Ta "básnička" je poéma On Time od Johna Miltona (1608-1674)

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
|
| 25. 07. 2007, 22:45 |
|
 |
j4ck41
Černý pasažér
|
Rudla napsal:j4ck41 napsal:no koukam, ze SH4 se teda moc neujalo a ze ho moc lidi zrovna nehraje ... jo ja ho taky nedavno odinstaloval (ale to bylo spise kvuli slabymu zelezu nez ze bych potkal nejakej nesmysl) ... ale presto nevite nekdo nahodou co to je za tu basnicku v intru? je to vejmysl vyvojaru nebo fakt neco z WWII? ... sem hledal ale budto sem slepej nebo to nikde neni
Ta "básnička" je poéma On Time od Johna Miltona (1608-1674)
ha ani vyvojari, ani WWII .. kuju
|
| 26. 07. 2007, 09:54 |
|
 |
|
|
Právě je 20. 03. 2026, 17:05 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 9 z 14
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|