Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
Dobíjení baterií
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek Dobíjení baterií 
Dobrý den,

lze dobít baterie pod hladinou?   Question Question  Protože, když mám doplout k nějakému přístavu a vyfotografovat lodě u něj, tak musím plout pod vodou, jinak by po mě střílely všechny lodě..........když jsou ale baterie vybity, musím se vynořit, abych je dobil. No a jak se mám asi vynořit, když je kolem strašná spousta nepřátelských lodí a bunkrů?

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek Re: Dobíjení baterií 
James Ryan napsal:
Dobrý den,

lze dobít baterie pod hladinou?   Question Question  Protože, když mám doplout k nějakému přístavu a vyfotografovat lodě u něj, tak musím plout pod vodou, jinak by po mě střílely všechny lodě..........když jsou ale baterie vybity, musím se vynořit, abych je dobil. No a jak se mám asi vynořit, když je kolem strašná spousta nepřátelských lodí a bunkrů?
super  super  super
Nelze dobíjet pod vodou, jedině dobít kladivem, ale..... K nabití je třeba klasický motor (potřebuje vzduch k chodu)a k němu připojený dobíjecí agregát (dynamo, atd), proto je nutno dobíjet na hladině. Doporučuji přečís nějakou odbornou literaturu o konstrukci ponorek, je to velice zajímavé čtení a i poučné.

MODEL IIA U-3
Pluj hluboko, pomalu a potichu!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 1 z 1