Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
Wolfpack- Subsim U-boot simulátor
Autor Zpráva
Citovat
Příspěvek Wolfpack- Subsim U-boot simulátor 
Salut všem kapitánům
jak jsem již několikrát prezentoval jak na Skype DK tak dokonce na srazu DK tak existuje nový ponorkový simulátor. zatímco do této doby byl tento sim masivně MP (obsluha lodí více členy posádky) tak dnes jsem si přečetl email co mi příšel ze Sub simu a v něm je psáno:  


 Ahoj Muckenberg!

Když jsme vydali Wolfpacka, mnozí z vás se na mě obrátili a řekli: ?Ale Onkel, já opravdu nehraju multiplayer. Prosím, dejte mi vědět, když má Wolfpack režim pro jednoho hráče?.

No, můj příteli, devs vás slyšeli a ten den je tady: je mi velkým potěšením říct, že jsme právě vydali balíček pro jednoho hráče Wolfpack Lone Wolf. Nyní můžete mít stejný autentický zážitek z lodi, ale snadno si spravujte své sólo, pokud se rozhodnete.

Pokud již vlastníte Wolfpack (děkuji za vaši podporu!), Můžete nyní jít do Steamu a aktualizovat svou hru. Pokud jste čekali na správný čas na nákup Wolfpack, není lepší čas než nyní.
Můžete získat hru s aktualizací pro jednoho hráče Lone Wolf vše za stejnou cenu jako původní hra. Stačí se podívat na úžasné recenze!
https://store.steampowered.com/app/490920/Wolfpack/

A tady se nezastavíme, pane. Devs mají mnohem více úžasných věcí, které můžete přidat do hry: režim kampaně představující vysoce detailní a autentickou misi Scapa Flow s hlídkami, sítěmi, loděmi a přílivovými faktory. To je něco, co nikdy nedělají subim. Pak postavíme historický režim kampaně s misemi jako Running Gibraltar, Operation Drumbeat a D-Day; dedikované servery pro 24/7 World of Wolfpack, ukládejte herní funkce a to Svatý grál všech simulátorů u-lodí - hratelné torpédoborce pro masivní bitvy s konvojem hráče proti hráči. To je to, co vás koupí Wolfpack.

Pořiďte si nyní svou kopii Wolfpacku a užijte si ten nejrealističtější simulátor boje na lodi všech dob. Vaše podpora znamená, že se hra bude i nadále vyvíjet a růst.

Dobrý lov!
Onkel Neal
SUBSIM


PS: Nyní je v režimu pro jednoho hráče snadné zahájit sólové mise a umožnit ostatním hráčům, aby se připojili k bitvě v rámci svého vlastního ponoření jako součást vlkodlaku během vaší hry. To opravdu zvyšuje akci a způsobuje, že torpédoborce tvrdě pracují na pokrytí celého konvoje, když je napaden ze všech stran! Rádio U-Boat můžete použít ke komunikaci s ostatními kapitány. Pokud se připojí další hráči, skvělé; pokud ne, žádný problém, vaše hra pokračuje sólo.

PPS: Přidali jsme také tréninkový režim a režim rychlého setkávání pro okamžitou akci!

Takže pokud někdo bude chtít tak přejí Štastný lov a tučnou kořist. Já to tedy určitě zkusím Smile

Mohl bych poprosit adminy fora o vytvoření vlastní sekce k této hře? Myslím, že si to tato hra zaslouží a doufám, že si zde své kapitány najde a snad i tem MP by mohl dopadnout.


_________________
Co se to proboha s tou Evropou děje !!!!
Opravdu začínám pochybovat jestli rozhodnutí Rusů ve 45 co s němci bylo správné. Oni by to s Rusy neudělali !!!!!!!


Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.