Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
CD-Key nejede
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek CD-Key nejede 
Ahoj, po delší době jsem si chtěl zase zahrát SH5, ale bohužel to celé skončilo už u instalace - když po vyžádání zadám instalační kód, tak mi hra napíše toto:

,,This cd key or activation code is already in use with another uplay account."


Po pár marných pokusech o spuštění už má navíc hra tendenci ignorovat moje klikání a pak už se mi nespustí ani hl. nabídka, takže se musím odhlásit, abych mohl pokračovat v pokusech, což je dost otravný.
Neměl někdo podobný problém s touto hláškou? Má někdo řešení? Nebo mám kontaktovat podporu? Byl bych Vám moc vděčný za pomoc.

Jinak, musím říct, že mě tohle opravdu rozčiluje! Že mi hra svou dementní instalací pila krev už poprvé, to bych ještě překousl, ale že mě bude stát tolik nervů a času i během dalších následujících instalací, to už je fakt síla. Peru se s tím celej den, zoufale reinstaluju apod. :-/

Snad někdo ochotný pomůže, jako zatím vždy.
Děkuji a šťastný lov.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Citovat
Příspěvek  
http://silenthunter.cz/forum/viewtopic.php?t=2233

citaj forum ten problem mas hned druhy topic, mna to tiez caka


U her, které používají nejnovější online ochranu od Ubisoftu, se můžete setkat s následujícím problémem. Hra nejde spustit a při pokusu o zadání klíče se objevuje zpráva ?Tento CD klíč už byl použit!? nebo ?This Cd key has been used already!?. Je to z důvodu, že jste hru již aktivovali (případně hráli) a CD klíč spojili s existujícím Ubisoft účtem (hru nelze spojit s více než jedním účtem). Pokud se tedy s touto zprávou setkáte a nepamatujete si své přihlašovací údaje, je nutné o ně požádat přímo Ubisoft (tedy jen o uživatelské jméno, heslo si poté můžete na www.ubi.com pomocí jednoduchého formuláře ?SIGN IN ? Forgot your password?? resetovat). Na stránkách podpory se přihlaste ke svému účtu (http://support.ubi.com/) a v nabídce ?ASK A QUESTION? vytvořte nový dotaz pro podporu. Vyberte ?PC Titles, Název hry, Retail DVD version? (v části PRODUCT), ?Registration, OSP, CD key in use? (v části CATEGORY) a jako subject (předmět) napište ?CD key already in use?. Do těla zprávy zadejte problémový CD klíč spolu s údaji, které jste při registraci použili (email, datum narození, jméno) a v políčku ?Attach Documents to Question? přidejte oskenovaný nebo ofocený manuál s klíčem. Poté vás během 1-2 pracovních dní kontaktuje pracovník podpory a sdělí vám na jaké jméno a email byl klíč registrován. Pokud si na původní heslo už prostě nevzpomenete, použijte formulář pro jeho resetování, viz výše.



Naposledy upravil Rado dne 19. 08. 2013, 09:24, celkově upraveno 2 krát.

_________________
, ,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
Rado díky za odpověď, ale info z Tvého odkazu už jsem si přečetl dávno, jenže v mém případě šlo o něco jiného, psalo mi to, že klíč nesouhlasí s mým účtem (né že je neplatný) -  tak jako tak problém je vyřešen, nechápu jak je to možný, celej včerejší den to nešlo a když jsem k tomu dneska ráno sednul na první pokus jsem to rozjel. Asi to bylo tím, že jsem během první zmatečné instalace vytvořil více profilů na Ubi, přitom klíč mám propojen až s tím posledním účtem, který je na tátův mail, taková možnost mi včera během přihlašování nejspíš nedocvakla a tak jsem se hlásit na jiné své profily.

Každopádně děkuji a omlouvám se za předčasně otevřené téma, je po problému a poprosím o uzavření případu. Smile
Šťastný lov!
---------------------------
Díky za doplnění odpovědi a za snahu Rado. ;) Jsem rád, že byl můj problém s přihlášením se na účet vyřešen a nemusím nikam nic posílat.



Naposledy upravil Johny303 dne 19. 08. 2013, 09:46, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Citovat
Příspěvek  
no aspon ze si to vyriesil tieto nove bezpecnostne sracky  tak to je hruza!! , ja som tak vyhodil mafiu 2  chytil som nerva a cedlo letelo do steny  a umrelo Crying or Very sad , fuck Laughing


_________________
, ,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
Mafii 2 jo? Very Happy No je fakt, že jeden čas jsem míval problém i se Steamem (hádám že to je ta ,,bezpečnostní sračka" o které mluvíš), ale s tím už jsem se sžil celkem bez problému a v době, co jsem koupil Mafii 2 už bylo dávno všechno v poho, takže moje placka instalaci přežila ve zdraví a to opakovaně. Smile
To Ubisoft je pro mě neskutečný a nikdy nekončící peklo u kterého se s každou další hrou děsím toho, co ještě vymyslí za kktinu. Dokud budou do her cpát podobný rádoby bezpečnostní kraviny, budu se hooodně rozmýšlet, zda Ubi hru koupit - jestli mi to stojí za ty nervy a jestli mám chuť takovou šikanu zákazníka finančně podporovat.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.