Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
Dokument na Prima Zoom
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek Dokument na Prima Zoom 
Jen chci upozornit na televizní dokument Bitevní strategie a taktiky díl 6, věnovaný ponorkové válce v Atlantiku a Pacifiku, který tento týden vysílá Zoom. Je nutno překousnou nepřesnost a nesmyslnost komentáře v kombinaci s vlastností tvůrcu použít ke komentáři jakýkoliv trochu obrazově odpovídající i když logicky neodpovídající záběr. Odměnou za přetrpení víše uvedeného , je spousta zajímavých dobových záběrů.



Naposledy upravil DoviG dne 26. 03. 2013, 16:56, celkově upraveno 1 krát.

_________________
SH4 v1.5 + RFB2 + RSRD
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
HMS Daring v hodnotě jedné miliardy liber je dosud nejdražší a nejkomplexnější válečnou lodí Královského námořnictva. Jejímu kradmému tvaru dominuje nejmodernější radar, který se tyčí do výšky 36 metrů nad mořskou hladinou. Radar je zrakem a sluchem systému naváděných střel, který v oblasti námořních technologií představuje ohromný skok vpřed. Dokument sleduje HMS Daring od stavby v roce 2004 až po testování a využívání nových systémů zbraní. Loďaři postavili tuto válečnou loď moderním způsobem, když nové dovednosti sloučili s tradičními řemesly. Za přítomnosti hraběnky z Wessexu se staneme svědky dramatického spuštění Daringu na vodu, které bylo pro obyvatele Clydeu stejně významné jako podobné události v historii. Na vlastní oči uvidíme, jak revoluční britský radar funguje a budeme u toho, až smíšená posádka Daringu prověří novou loď na hranici jejích možností. Kapitán nakonec uvede svoji posádku do bojového postavení v rámci válečné hry, která se opírá o skutečný život v námořnictvu a je nejvěrnější simulací opravdové bitvy.

DNES VE 21.05 NA ZOOMu



Naposledy upravil Bobo Wolf dne 06. 02. 2014, 08:56, celkově upraveno 1 krát.

_________________
V náruči smrti do světa ticha...


Dodám nové i repasuju staré akumulátory do notebooků, vrtaček, RC modelů, záložních zdrojů, airsoft guns apod. Akumulátory AFA do ponorek nejsou, došly válečné zásoby olova razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.