Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
Magneticke detonatory
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek Magneticke detonatory 
Po delsi dobe jsem si rekl, ze zkusim dat SH5 zase sanci. Spoustu veci uz moderi upravili k me spokojenosti, ale co mi zatim nefuguje jsou magneticke detonary torped, pokud nastavim hloubku torpeda pod kyl lode. Na subsimu jsem cetl 2 nazory, nekterym to nefunguje vubec, nekteri tvrdi, ze jim to funguje pokud jsou torpeda nastavena na slow. Z mych ctyriceti pokusnych streleb se magneticka roznetka nechytla ani jednou pokud torpedo nenarazilo do lodi. Zkousel jsem ruzne hloubky pod kylem i ruzne rychlosti torped. Kontroloval jsem kaze torpedo externim pohledem. DUD torpedoes jsem mel pri pokusnych strelbach vypnute. Verzi mam 1.2, mod Magnum opus. Jake jsou Vase zkusenosti s magnetickymi detonatory?

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
Scote, jezdím SIA mod a pouzivam magnety. Torpedometčíka mám na max skill ohledně torpéd a vše funguje v pohodě. Výbuch v blízkosti kovového povrchu. Ověřil jsem si to když jsem netrefil a torpédo jelo těsně podél trupu až v jeho největší blízkosti vybuchlo Wink


_________________
V náruči smrti do světa ticha...


Dodám nové i repasuju staré akumulátory do notebooků, vrtaček, RC modelů, záložních zdrojů, airsoft guns apod. Akumulátory AFA do ponorek nejsou, došly válečné zásoby olova razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
ty voe RPGčko  Very Happy !


_________________

Viele Torpeden - Ein Schiff !!!

Ban them ! Ban them all !!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
Já tedy mám úplně stejné problémy jako Scot, po celou dobu hraní SH5 mně magnet nefunguje ani náhodou. Torpéda vybuchují jen při kontaktu.



Naposledy upravil Sepp von Ch. dne 08. 04. 2011, 11:44, celkově upraveno 2 krát.

_________________
U-552
Rudý ďábel-lovec tankerů!

"Každý ponorkář zcela jistě v srdci cítil záři širého moře a úkolu, jenž mu byl svěřen, cítil se bohatý jako král a s nikým by své místo nevyměnil."

"Heslo U-Bootwaffe: Jsme solidní firma."

Velkoadmirál Karl Dönitz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
Az na ty detonatory mi uz SH5 prijde celkem hratelny, ale nevim jestli mi to nebude vadit. V SH3 jsem umistovani pod kyl celkem pouzival. Nachapu jak tam muzou nechtat takovy fatalni bug.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
To scot666: Tak to zůstávám úžasem stát. Od obsazení Francie byly magnetické detonátory to jediné, co u mne vždy fungovalo - až moc (Jednou omylem torpédo odpálené z 200 m se odjistilo a bouchlo tak energicky, že začaly prosakovat MÉ torpédomety.) Obvykle pálím do hloubky 1 - 1.5 metru pod kýl, a pokud vlna loď nenadnese, úhoř bouchne. Ovšem když se loď na vlně propadne a torpédo "štrejchne" o kraj obšívky, konec - hlavice se většinou ulomí. Pokud nastavím oboje zapalování (magnet + kontakt), už spolehlivost kolísá i když mám nastavenu bezporuchovost torpéd - nemám rád, když napadená loď varovaná předčasným výbuchem křižováním vysokou rychlostí bezpečně uniká a já jen čumím.


_________________
nemám
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger

Citovat
Příspěvek  
tak zase na druhou stranu ty vadný torpéda přidávaj na reálnosti

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
Tak po delsi dobe oteviram toto tema, protoze se to trochu pohlo. Polde poslednich zjisteni magneticky detonator funguje u lodi importovanych z SH4. TheDarkWraithovi se dokonce primet je k fungovani s SH5 modely lodi, ale jeste to neni dokonale. Podle toho co jsem to pochopil, tak to zatim funguje pouze pod stredem lodi, protoze jinde chybi kolizni zony. Doufam, ze se mu to podari doladit.   Subsim link

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.