Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další
Zobrazení torpéda
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek Zobrazení torpéda 
Nevíte jak po odpálení torpéda zapnout okno kde je vidět jak torpédo pluje?Myslel jsem,že v SH5 to ani nejde,ale na netu jsem někde viděl že to zase funguje.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
V options akční pohled ...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Citovat
Příspěvek  
Zkusil jsem to nastavit,ale torpédo není pořád vidět.Zobrazit se má automaticky?Není na to nějaká kl.zkratka?

Citovat
Příspěvek  
Nesmíš nic nastavit,nezaškrtávej akční kameru.
 cool

Citovat
Příspěvek  
ted nevím jak to přesně je skus zaškrknout a uvidíš podle procent obtížnosti když se to procenta přidají tak si jí vypnul a když uberou tak si ji zapnul

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Citovat
Příspěvek  
Pořád se mi torpedo nezobrazuje.Akční kameru zaškrtlou nemam.Má se zobrazit automaticky?

Citovat
Příspěvek  
Zkoušel jsi zmáčknout F3 ? Viz. http://www.postimage.org/image.php?v=Pqc0SkS na klávese F3 je nastavená Event camera , neboli akční pohled Idea

Citovat
Příspěvek  
F3 jsem zkoušel.Ale stále nic.Zkoušel jsem to i přemapovat,ale pořád mi to nejde.

Citovat
Příspěvek  
Na to som nedavno prisiel sko sa to v nastaveniach spusti.Ked si to nenastavil na zaciatku tak pocas hry mozes iba ked si v domovskom pristave.Vtedy daj ESC nastavenia a nesimies to zaskrtnut.Potom v hre ked uz plnis misiu to ide automaticky.Ak sa to pokusas v hlavnom menu tak ti to nespusti lebo si pamata nastavenia predoslych save-ov.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
kdyz se tady mluvi o tom nastaveni, tak se zapojim. by me zajimalo, jak se da pouzit to nastaveni obtiznosti, co je v hlavnim menu, tak jak ho prevest do kampane? protoze tam je na vyber jen z tech preddefinovanych, ale to custom, kde si clovek naklika co mu vyhovuje tam neni.

Citovat
Příspěvek  
problem je v tom, že sa to dá zmeniť iba v domovskom prístave a tam už tu položku máš, ale to aspoň mne fungovalo iba občas a po opakovanom loade mi tam aj tak vrátilo nízke nastavenie. Potom som to vyriešil tak, že som to nastavil natvfdo  tj že som si upravil súbor gameseting a to nielen v hlavnom adresary ale aj moje dokumenty, kde je sh5. Je to robota, ale už mám s tým pokoj.

Citovat
Příspěvek  
Co sa tyka hry tak jedine nastavenie co sa ulozi je v domovskom pristave.Hlavne menu si to nezapamata.A menit obtiaznost kampane pocas hry som neskusal ale predpokladam ze tiez v pristave.

Citovat
Příspěvek  
To Piit: Tak to musím zkusit. O to zobrazení torpéda mi nejde, ale zkoušel jsem to a stejně i v bázi vypadlo. A když jsem ze začátku jel na malou obtížnost a postupně jsem ji chtěl zvyšovat, ani při změně na základně to neudrželo nastavení. V SH3 jsi mohl kdykoliv na začátku mise změnit obtížnost úpravou reality. Tady to alespoň mně nejde. Musím hrát znovu nebo rozjet paralelně souběžnou misi pod jiným kapitánem. A tady bych rád věděl, jestli má někdo zkušenost: v SH5 jsou předem určena jména použitelných kapitánů (Entwickler a další). Je možné použít svá vlastní vybraná jména? Mám jiné vzory.

Citovat
Příspěvek  
Mne to funguje len nasledovne: Ked dojedm na zakladnu tam kde je ten pan v uniforme co mi zadava misie a mechanik a moja ponorka nejdem do menu.Len Esc a tam v nastaveniach si upravim obtiaznost.Potom si zvolis dalsiu misiu alebo hliadku a automaticky mi pri vypaleni torpeda v lavom rohu zobrazi male okno.Tak ako v SH 3.Cezu normalne menu to nefunguje.Jednoducho si pamata nastavenia zo zaciatku kampane.

Citovat
Příspěvek  
Je to skutekně tak, teď jsem to vyzkoušel, v domovském přístavu si změníte co chcete a následovně přijmete novou misi. V mém případě nové nastavení vždy zůstane.

Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další