Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
Nenabízí mi žádnou misi!
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek Nenabízí mi žádnou misi! 
Ahoj, včera sem hrál SH5 (hru sem měl uloženou v přístavu) a když jdu za tim týpkem co dává mise, co se nestane, žádnou mi nenabízí... siuaci hezky popíše a jen dokecá, měly by se objevit železný kříže s úkolama a ono nic, co to sakra je?  Mad
Díky za odpovědi

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Citovat
Příspěvek  
No mne sa to tiez stalo.Proste som vsetko stihol skor mohol som len tak hliadkovat.Potom ked sa zmenil datum ponuklo dalsie misie

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
Johny303 musíš si vľavo hore na mape rozbaliť ponuku jednotlivých misii alebo patrol (ako chceš) a tam si musíš na niektorú kliknuť a tá sa Ti potom zobrazí s ponukou či ju chceš alebo nie. Keď si ju takto označíš potom choď znovu na toho strejca čo tam blábola a daj zahájiť patrolu. OK?

Naposledy upravil Hogen dne 13. 07. 2010, 10:36, celkově upraveno 1 krát.

Citovat
Příspěvek  
piiit - ok tak já si dám jen hlídku a tak po dvou dnech se vrátím a uvidím jestli už mi nějákej ten úkol dá... Díky moc
Hogen - no problém je, že já to v levo nahoře otevřu a ono tam nic není, ja vím jak se to dělá, už mám pár misí za sebou, ale teď tam prostě žádná mise není... zkusím vyčkat no, díky...  Wink

Naposledy upravil Johny303 dne 13. 07. 2010, 11:00, celkově upraveno 1 krát.

Citovat
Příspěvek  
Piit má v tomto bodě pravdu. Znamená to, že jsi splnil všechny mise před termínem (nebo u nesplněných prošel termín a odepsaly se). Musíš čekat, až projde nejzazší termín poslední mise, a dostaneš hodnocení a když bude dobré dostaneš se do další kampaně. Mezitím si můžeš vylepšovat skóre na vlastní pěst - jsi na volné noze. U letců stíhačů to bylo "volné létání".

Citovat
Příspěvek  
Aha a já už začínal být nervózní, tak nezbývá než čekat, díky moc...

Citovat
Příspěvek  
Tak ale toto je pritiahnute za vlasy:
Cakam, kedy mi zada misiu  Operace WASERUBUNG
a to je najskôr 02.03.1940 dovtedy musim cakat alebo volna plavba, takze 2 tyzdne sa nudim.
Potom ked pride tento datum tak si misiu vyberiem, ale 2 tyzdne mi potom pricita, takze mam
o 2 tyzdne menej na splnenie ulohy.
OMG preco to nie je urobene tak, ze mi najprv pricita 2 tyzdne za kotvenie a potom mi ponukne misiu??
Takto ked si vyberiem misiu ktorukolvek, tak pri starte misii mam vzdy 2 tyzdne v haji.
ACH JO !!