Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další
Prosím o radu
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek Prosím o radu 
Zde na You Tube jsem našel pěkné dobové video jak ponorka typu VII potápí pomocí palubního děla lod asi typu smal merchant (nebo něco podobného) jde mě hlavně o ten zvuk letících dělostřeleckých granátů vý někdo z vás jakým způsobem tyto autentické zvuky extrahovat z tohoto videa? Popřípadě nemá někdo tyto
zvuky předem moc děkuji.

A zde je ono video pokochejte se : http://youtube.com/watch?v=2vQ8uWHo4uw

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
Z videa to asi nepůjde dát do hry,ale zkus na fóru najít nákej mód,myslim že takovej je Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Citovat
Příspěvek  
myslim že to autentický zvuky nejsou...vypadá to na dělostřeleckou střelbu kterou tam režiser uměle domíchal

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
Ahoj, extrahoval jsem zvuk z toho videa ale nevím jak ti to poslat  Embarassed tak se ozvi třeba na icq

PS:extrahoval jsem to přes atube catcher...

Naposledy upravil Buggy dne 16. 11. 2008, 11:59, celkově upraveno 1 krát.

Viele Torpeden, ein Schiff.
Hans Eckelhaft!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Citovat
Příspěvek  
JO?No tak to je parada Surprised

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Citovat
Příspěvek  
Skusil bych to video stahnout pomoci youtube downloader a oddelit zvuk, potom ho nejakym spusobem do hry strcit. Ale melo by to jit protoze sem si stahl jine zvuky pro namorniky atd.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Citovat
Příspěvek  
Když, tak mi napište na icq, jsem tam často...

Hans Eckelhaft!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Citovat
Příspěvek grafika 
ahoj nerad bych zakládal new topic tak se zeptám tady. hraju už dost dlouho SH4 a teď se mi dostala do ruk SH3. Je to dobrá hra některé věci jsou tam lepší než v SH4 ale co mi vadí je ta okoralejší grafika takže můj dotaz zní jestli existuje mod který by dokázal grafiku SH3 hodně vylepšit. Jelikož grafika SH4 je už někde trošku jinde.

Citovat
Příspěvek  
Co takhle hledat?  Idea
např. tady textury moře
ještě více toho najdeš v sekci mody (od tamtud taky pochází ten link) a pak tu je magické tlačítko hleda,t určitě ti něco vyplivne   Wink

Hans Eckelhaft!

Citovat
Příspěvek  
Hmm je to sice hezký, ale furt je to "jen" lepší "textura".  SH4 je jinde, ta voda je tam opravdu vodou (tj. je průhledná hladina), ale to by se SH3 musel kompletně předělat ...

Citovat
Příspěvek  
Aha, no tak to se omlouvám, nikdy sem SH4 nehrál a ze screenů to moc poznat nejde  Confused  Embarassed

Hans Eckelhaft!

Citovat
Příspěvek  
Budu tě muset sklamat, aby SH3 vypadalo po grafické stránce jako čtyřka...tak na to nic není ( když nebudu brát žádné přídavné textury tak nejlépe vypadá asi v modu GWX 3.0 )....ale pokud se do trojky trochu víc zažereš zjistíš že je v mnoha ohledech daleko lepší a pak to grafické pozlátko ti ani nebude chybět. Wink

Citovat
Příspěvek  
Osobně dávám přednost hratelnosti před grafickým "Mainstream" pozlátkem.
Mrzí mě, že se dnes v první řadě kladen důraz na vizuální části her a wow efekt  a až teprve někde v koutku se trčí hratelnost, ovládání, smysluplnost, zábavnost.

S nadsázkou tedy řeknu : SH4 plně splňuje prvoplán, ale to je asi tak vše  Very Happy

Viele Torpeden - Ein Schiff !!!

Ban them ! Ban them all !!!

Citovat
Příspěvek  
Já dávám taky přednost obsahu před formou, ale je prostě škoda, že tak zásadní prvek jako je voda není průhledná. SH4 jsem jen tak zkusil a hraní mě ani moc nebavilo, ale úplně mě fascinovala ta průhledná hladina...

Citovat
Příspěvek to:all 
já začínam teprve teď hrát SH3 tak uvidím jak mně to chytne. SH4 mně teda baví hooodně moc. Akorát moc nechápu ten manažment posádky. Zůstavají tam pořád volná místa na ponorce, ale námořníků už víc přidávat nemůžu. V SH4 můžu zaplnit komplet celou ponorku posádkou.

Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další