Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
RFB - Dotaz
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek RFB - Dotaz 
Zdravim, vcera jsem si stahl RFB mod na SH4, vsechno je supr, jsem z nej nadseny (doted jsem hraval pouze klasicke SH4 a je to dost rozdil), kazdopadne zarazila me jedna drobnost. Popis situace : obcas jsem treba 3 kilometry od enemy lodi (napriklad obycejny rozhrkany osamoceny bezbranny merchant), cili sme od sebe celkem blizko. Jsem vynoreny a rad bych ho pokropil delem, jenze ono to nejde. Teda jde pokud si za delo sednu sam a zacnu to do nej sypat rucne tak to jde, ale pokud jen stojim na mustku a chci zadat prikaz posadce at to do nej zacne sypat tak nic. Problem je, ze posadka z nejakeho duvodu tu lod proste "nevidi". Stalo se mi to uz ve vice situacich, kdy posadka za bileho dne nevidela lod co byla doslova kousek ode me - neprehlednutelna. Nehlasi kontakt, neukazuje se na mape, nic. Napada vas nekoho co s tim ?

EDIT: Jeste pro upresneni mam SH4 + UBM verze 1.5. RFB mam tusim tu nejnovejsi 1.52, tahane z subsimu.

EDIT2: Jeste me tak napada. Divne na tom je to, ze z te vzdalenosti 3 kilaku pripluju kousek bliz, treba na vzdalenost 2 kilaky a ejhle, naraz tu lod posadka zazracne uvidi, pritom predtim nebyla o nic min viditelna. Husty sloup dymu co mu jde z kominu jde jasne videt na 10km+. Jednou se mi to tak stalo s warshipem. To bylo obvzlaste neprijemne, pluju, pluju se zrychlenym casem a posadka nahlasi "warship spoted" az kdyz je nejakych 5 kilaku ode me a vesele si to svisti mojim smerem. :-/



Naposledy upravil John Doe dne 09. 06. 2009, 12:09, celkově upraveno 3 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek John Doe 
Jenom mě napadlo, jaký jsi vydal rozkaz? Pálit na krátkou, střední nebo dlouhou vzdálenost? Oni běžně nestřílejí dokud se nepřiblíží cíl dle rozkazu, tedy alespoň v SH3.


_________________
V náruči smrti do světa ticha...


Dodám nové i repasuju staré akumulátory do notebooků, vrtaček, RC modelů, záložních zdrojů, airsoft guns apod. Akumulátory AFA do ponorek nejsou, došly válečné zásoby olova razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek Bobo Wolf 
Vzdalenost jsem neurcoval (siroko daleko nikdo jiny nebyl). Proste jsem dal rozkazy "Man the deck gun.", "Aim for waterline." a "Fire at will". Jinak po vcerejsku sem dosel jeste na to,  ze obcas je i chlapik co sedi na hydrofonu nejaky zpomaleny a neslysi kontakty i kdyz tam jsou (kdyz si rucne otocim hydrofon tak ho uslysim, dokonce i kontrolka se rozsviti). Kazdopadne oba ty problemy pricitam nizkemu skillu posadky. Mozna az se po par prvnich misich trochu vytrenujou tak to bude lepsi.

Kazdopadne muzu se jeste prosim zeptat co je to "Hogan's Alley" ? v crew managementu tam je misto pro 12 namorniku, ale defaultne sem v tom nikoho nemel a vzhledem k tomu ze sem stejne pred vyplutim nemel volne namorniky tak sem to ani neobsazoval (radeji sem obsadil deck gun, AA gun a dmg tym). Kazdopadne o co se tato skupina stara ?

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.