Zdravim, vcera jsem si stahl RFB mod na SH4, vsechno je supr, jsem z nej nadseny (doted jsem hraval pouze klasicke SH4 a je to dost rozdil), kazdopadne zarazila me jedna drobnost. Popis situace : obcas jsem treba 3 kilometry od enemy lodi (napriklad obycejny rozhrkany osamoceny bezbranny merchant), cili sme od sebe celkem blizko. Jsem vynoreny a rad bych ho pokropil delem, jenze ono to nejde. Teda jde pokud si za delo sednu sam a zacnu to do nej sypat rucne tak to jde, ale pokud jen stojim na mustku a chci zadat prikaz posadce at to do nej zacne sypat tak nic. Problem je, ze posadka z nejakeho duvodu tu lod proste "nevidi". Stalo se mi to uz ve vice situacich, kdy posadka za bileho dne nevidela lod co byla doslova kousek ode me - neprehlednutelna. Nehlasi kontakt, neukazuje se na mape, nic. Napada vas nekoho co s tim ?
EDIT: Jeste pro upresneni mam SH4 + UBM verze 1.5. RFB mam tusim tu nejnovejsi 1.52, tahane z subsimu.
EDIT2: Jeste me tak napada. Divne na tom je to, ze z te vzdalenosti 3 kilaku pripluju kousek bliz, treba na vzdalenost 2 kilaky a ejhle, naraz tu lod posadka zazracne uvidi, pritom predtim nebyla o nic min viditelna. Husty sloup dymu co mu jde z kominu jde jasne videt na 10km+. Jednou se mi to tak stalo s warshipem. To bylo obvzlaste neprijemne, pluju, pluju se zrychlenym casem a posadka nahlasi "warship spoted" az kdyz je nejakych 5 kilaku ode me a vesele si to svisti mojim smerem. :-/
Naposledy upravil John Doe dne 09. 06. 2009, 11:09, celkově upraveno 3 krát.