Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
nevím kam domů
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek nevím kam domů 
Tak sem začal novou kampan a sice u 11floty start (asi)La rochelle 1943.Místo toho abych startoval v přístavu,mrsklo mě to kousek od Freetownu Sad No nic,řekl sem si a útočil na brazilské lodě atd...poté jsem se dobelhal k U 460 doplnil zdroje ale nedostal sem žádný příkaz ani kam mám jet domů...tak sem plul k gibraltaru a napadl konvoj,poté sem plul domů do La rochel ale ani zde sem nedostal žádné rozkazy ani kam se po misi vrátit ani mě to nepustí do menu,abych si moh nabrat aspon torpeda....SH3 Comander mi asi nepomůže.....

Naposledy upravil old_Mr_Grim dne 28. 12. 2008, 09:22, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
No to že tě to mrsklo kousek od Freetownu, to je evidentně bug. To, že člověk nedostane další rozkaz po doplnění od Milky, to je klasika, holt na to nebylo SH 3 vůbec dělané a Milky jsou jen dodatek MODů. Zkusil bych plout do La Rochele a pokud ani tam nepůjde ukončit patrola, začal bych kampaň znova  Neutral

Naposledy upravil Riptor von R.I.P. dne 22. 12. 2008, 23:19, celkově upraveno 1 krát.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Citovat
Příspěvek  
No a přesně kvůli tomu zásobovací ponorky raději nepoužívám.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek BUG 
Tak opravdu gwx 2.1 má asi bug jako kráva...zkoušel sem spustit kampaně za 11.flotilu ale už v menu to neudává domovskej přístav, tzn.začínáte uprostřed Atlantiku a není se kam vrátit.Týka se to ovšem jen 11.floty
kampan sem ukončil a začal u sedmý ale štve mě to protože sem byl mimořádně úspěšný a k ničemu Crying or Very sad

Citovat
Příspěvek Re: BUG 
Tak se musim tvůrcum modu asi omluvit,u 11/3 floty to bylo složitější...slouží na to mod GWX Alternative flotila...sice nechápu jak ale budiž Smile

Naposledy upravil mysak_bob dne 28. 12. 2008, 09:04, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 1 z 1