Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
Stopovky do flaku
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek Stopovky do flaku 
Tak jsem hledal hledal a hledal a když jsem nic nenašel tak jsem se ještě jednou kouknul, ale nenašel jsem mód na stopovky do flaku nevíte někdo o něčem prosím, díky Wink

Rychle a stylově.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Citovat
Příspěvek  
Vančo asi jsem to našel

Ta ta ta  Idea  ta ta ta  Idea ta ta ta  Idea  ta ta ta  Idea ta ta ta  Idea  ta ta ta  Idea ta ta ta  Idea  ta ta ta  Idea ta ta ta  Idea  ta ta ta  Idea ta ta ta  Idea  ta ta ta  Idea - "palbu zastavit, náboj skryj!" Laughing

Dodám nové i repasuju staré akumulátory do notebooků, vrtaček, RC modelů, záložních zdrojů, airsoft guns apod. Akumulátory AFA do ponorek nejsou, došly válečné zásoby olova razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
No já to mám stylem Tatatatatatatatatatata kua kam to zas lítá? Laughing

Rychle a stylově.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Citovat
Příspěvek  
Doporučuji páskovat sám, svítící mají červený proužek na střele (krom jiných) a dávají se po každém 3-5 náboji.   Idea  Very Happy  Question

MODEL IIA U-3
Pluj hluboko, pomalu a potichu!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 1 z 1