Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
GWX 2.1 a ztrácející se savy
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek GWX 2.1 a ztrácející se savy 
Zdravím všechny mořské vlky a přidávám se.. nějakou dobu jsem SH III nehrál, včera jsem si ale vzpomněl, že mám někde v pc GWX 2.0, tak jsem ho zkusil nainstalovat a rovnou i přidal patch na 2.1.
Téměř všechno funguje jak má, s modem jsem zatím celkem spokojený, až na problém s uloženými pozicemi - před vypnutím hry mám v kariéře několik savů (z patroly, ne savy z přístavu), když jí znovu zapnu tak ani jeden. Po rozehrání nové kariéry savy po několika vypnutích-zapnutích zůstaly, o něco později však hra při loadu spadla a už tam zase žádný nebyl. Zajímavé je, že (snad) všechny soubory v adresáři kde jsou uložené hry a info o kariéře jsou.. configy o průběhu kariéry obsahují postup odpovídající uloženým hrám, ale přímo ve hře se mi neukáže save ani jeden. Máte s tím někdo zkušenosti nebo alespoň tušíte čím to může být? Nebo se savy z nedokončené patroly v GWX po vypnutí hry ani ukládat nemají? Question  Předem díky za rady..


Citovat
Příspěvek  
http://silenthunter.cz/forum/viewtopic.php?t=185&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=56b25774bb43898acad7123600240f94


_________________

Intel C2D E8400 4GHz
RAM Kingston 4GB
VGA GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable 1GB

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
díky  Wink , hledal sem, ale koukám, že ne pořádně.. už začínám kariéru potřetí, tak se budu snažit řídit radama a snad to půjde..

zkoušel sem si i trochu pohrát s configama kolem těch savů, ty se ve hře pak znovu objevily, ale tím úspěchy asi končí.. z typu IIA byl najednou IXC, datum se vrátilo na 1.9.1939 (tzn. renown v mínusu kvůli potopení neutrálních lodí..) a vůbec.. při loadu to stejně spadlo  Very Happy

Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.