Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Strana 1 z 1
Radar a jeho dosah...???
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek Radar a jeho dosah...??? 
Na svoji ponorce mám již radar na letadla a zdá se, že je zde nějaký zakopaný problém v zobrazování letadel a jejich vzdálenostech od ponorky. V některých případech je detekováno letadlo na hranici dosahu radaru (asi 30 km) a mám tedy šanci něco podniknout. Samozžejmě mluvím o použítí a plavbě na hladině. No a někdy se to letadlo objeví ve vzdálenosti od 2 km a méně,není vůbec radarem detekováno a hned je červené, je hlášeno někdy hlídkou a to mám co dělat, vůbec něco udělat. Tak, jak to, že jej neoznámil můj zapnutý radar. Asi je to programová chyba, kdy je útočící letadlo generováno v blízkosti plující ponorky, jinak nevím. Toť vše.

MODEL IIA U-3
Pluj hluboko, pomalu a potichu!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek Re: Radar a jeho dosah...??? 
elksar napsal:
Na svoji ponorce mám již radar na letadla a zdá se, že je zde nějaký zakopaný problém v zobrazování letadel a jejich vzdálenostech od ponorky. V některých případech je detekováno letadlo na hranici dosahu radaru (asi 30 km) a mám tedy šanci něco podniknout. Samozžejmě mluvím o použítí a plavbě na hladině. No a někdy se to letadlo objeví ve vzdálenosti od 2 km a méně,není vůbec radarem detekováno a hned je červené, je hlášeno někdy hlídkou a to mám co dělat, vůbec něco udělat. Tak, jak to, že jej neoznámil můj zapnutý radar. Asi je to programová chyba, kdy je útočící letadlo generováno v blízkosti plující ponorky, jinak nevím. Toť vše.

no asi je v SH implementován nějaký afktor náhody, který má simulovat to, že radary nejsou všemocné a někdy prostě nefungují Smile
v SH3 se mi také stávalo, že na radaru nemám celou dobu nic a pak jenom DD nebo letadlo těsně u ponorky...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
to mas stale dobre, mne este v zivote radar lietadlo nedekoval (SD RADAR namontovany uz 5 patrol).

S radorom su v 1.2ke este stale problemy, mal by to riesit novy patch. len vyvojarom sa akosi do toho nechce, ked zadavaju thready ci vobec chceme patch Sad

100% Silent Hunter 4.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
Problemy s radarem v SH IV jsou docela dobre rozebrany treba zde (vcetne zpusobu reseni): http://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=111562

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Strana 1 z 1