|
Strana 1 z 1
|
Autor |
Zpráva |
elksar
Kapitän z. S.

Naloděn: 14.9.2006
Ponorka: U-263
Medaile: 16 ( více...)
|
 Radar a jeho dosah...???
|
17. 04. 2007, 19:29 |
|
 |
Wara
Befehlshaber der U-Boote Admiral

Naloděn: 3.9.2006
Medaile: 11 ( více...)
|
 Re: Radar a jeho dosah...???
elksar napsal:Na svoji ponorce mám již radar na letadla a zdá se, že je zde nějaký zakopaný problém v zobrazování letadel a jejich vzdálenostech od ponorky. V některých případech je detekováno letadlo na hranici dosahu radaru (asi 30 km) a mám tedy šanci něco podniknout. Samozžejmě mluvím o použítí a plavbě na hladině. No a někdy se to letadlo objeví ve vzdálenosti od 2 km a méně,není vůbec radarem detekováno a hned je červené, je hlášeno někdy hlídkou a to mám co dělat, vůbec něco udělat. Tak, jak to, že jej neoznámil můj zapnutý radar. Asi je to programová chyba, kdy je útočící letadlo generováno v blízkosti plující ponorky, jinak nevím. Toť vše.
no asi je v SH implementován nějaký afktor náhody, který má simulovat to, že radary nejsou všemocné a někdy prostě nefungují
v SH3 se mi také stávalo, že na radaru nemám celou dobu nic a pak jenom DD nebo letadlo těsně u ponorky...
_________________ War... War never changes...
-----------------------------------------------------------------------
Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
|
16. 05. 2007, 17:01 |
|
 |
Raydowe
Obergefreiter

Naloděn: 15.4.2007
Ponorka: Zilina
Medaile: 2 ( více...)
|
to mas stale dobre, mne este v zivote radar lietadlo nedekoval (SD RADAR namontovany uz 5 patrol).
S radorom su v 1.2ke este stale problemy, mal by to riesit novy patch. len vyvojarom sa akosi do toho nechce, ked zadavaju thready ci vobec chceme patch
_________________ Tak realne, jak se to len da...
100% Silent Hunter 4.
|
22. 05. 2007, 21:26 |
|
 |
Ronny
Obergefreiter

Naloděn: 23.3.2007
Medaile: 2 ( více...)
|
Problemy s radarem v SH IV jsou docela dobre rozebrany treba zde (vcetne zpusobu reseni): http://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=111562
|
23. 05. 2007, 07:11 |
|
 |
|
Právě je 15. 02. 2025, 05:00 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 1 z 1
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|