Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další
|Problém| Podivné ukončení kariéry....
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek |Problém| Podivné ukončení kariéry.... 
Jaro 43... Dostanu novou ponorku tř Balao.... První mise... Splnění hlídkování... Potopena jedna taktická skupina... Bitevní lodě, těžké křižníky, celkem 175 000t... Dojedu domů a napíše mi to že 1) Moje třída ponorek byla zrušena!!! (nová třída Balao - nesmysl) 2)Za podprůměrný výkon mě pouští do civilu...  (V top listu jsem první s 480 000t... Druhý má 60 000t - pomalu desetkrát tolik než druhý a jsem podprůměrný???) Ach jo.... No nic... Zkusíme to znovu.... Crying or Very sad  Crying or Very sad  Crying or Very sad

Naposledy upravil Sarroth dne 15. 02. 2008, 19:11, celkově upraveno 1 krát.
Naposledy upravil aaron2 dne 06. 05. 2007, 18:09, celkově upraveno 1 krát.

ZÁKLADEM ÚSPĚCHU JE ABY SE POČET VYNOŘENÍ ROVNAL POČTU PONOŘENÍ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek Re: Podivné ukončení kariéry.... 
aaron2 napsal:
Jaro 43... Dostanu novou ponorku tř Balao.... První mise... Splnění hlídkování... Potopena jedna taktická skupina... Bitevní lodě, těžké křižníky, celkem 175 000t... Dojedu domů a napíše mi to že 1) Moje třída ponorek byla zrušena!!! (nová třída Balao - nesmysl) 2)Za podprůměrný výkon mě pouští do civilu...  (V top listu jsem první s 480 000t... Druhý má 60 000t - pomalu desetkrát tolik než druhý a jsem podprůměrný???) Ach jo.... No nic... Zkusíme to znovu.... Crying or Very sad  Crying or Very sad  Crying or Very sad

Asi to nějakou dobu potrvá než to bude skutečně seriozně hratelny,můžem odhadovat číselné označení patche....

Naposledy upravil Herr Flick dne 06. 05. 2007, 21:17, celkově upraveno 1 krát.

Osobní složka |

Citovat
Příspěvek  
To nic,jsem také v roce 43 a po každém ukončení hlídky-je jich už dost a dost-dostanu medaili za ukončení 2.hlídky,a tak pořád dokola!!!!!!!!!!!! Sad

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
ludass napsal:
To nic,jsem také v roce 43 a po každém ukončení hlídky-je jich už dost a dost-dostanu medaili za ukončení 2.hlídky,a tak pořád dokola!!!!!!!!!!!! Sad

Ale alespoň tě nevyhodí do civilu za podprůměrnost a nezruší ti nejnovější třídu ponorek.... Very Happy  Very Happy  Very Happy

Citovat
Příspěvek  
No asi nejsi jedinej komu se to stalo-ty už maš klid ale já se začínám v noci budit strachy kdy mě to taky potká....... Wink

Citovat
Příspěvek  
ludass napsal:
No asi nejsi jedinej komu se to stalo-ty už maš klid ale já se začínám v noci budit strachy kdy mě to taky potká....... Wink

Když já měl pro to Balao stažený takový kráááásný skin.... Sad

Citovat
Příspěvek  
A je to tady,všechny úkoly splněny a pŕistav mě nechce přijmout.Pouze doplnit.Nikde žádná správa o přesunu,nic takovýho......co s tím asi?-DUBEN 1943 Crying or Very sad

Citovat
Příspěvek  
ludass napsal:
A je to tady,všechny úkoly splněny a pŕistav mě nechce přijmout.Pouze doplnit.Nikde žádná správa o přesunu,nic takovýho......co s tím asi?-DUBEN 1943 Crying or Very sad

Zkus Freemantle (nebo jak se to jmenuje)... Je to na západním pobřeží Austrálie...

Citovat
Příspěvek  
No odtamtud jsem vycestoval a zpátky mě už nechce-to jsem snad ještě nezažil aby nějaká hra takhle prudila.To veme člověku uplně náladu.Je to akorát škoda peněz.Asi to založím a za měsíc se podívam jestli budou nějaké nové patche.

Citovat
Příspěvek  
ludass napsal:
No odtamtud jsem vycestoval a zpátky mě už nechce-to jsem snad ještě nezažil aby nějaká hra takhle prudila.To veme člověku uplně náladu.Je to akorát škoda peněz.Asi to založím a za měsíc se podívam jestli budou nějaké nové patche.

Tak zkus Brisbaine, potom Pearl Harbour atd až tě to někde přijme....

Citovat
Příspěvek  
Jo,tak nakonec mě ten přístav přijal-bohužel poslal mě do starého železa-degen Exclamation

Citovat
Příspěvek  
ludass napsal:
Jo,tak nakonec mě ten přístav přijal-bohužel poslal mě do starého železa-degen Exclamation

Takže jako mě....

Citovat
Příspěvek  
hmm ako to citam tak vas stale obdivujem ze to hrajete  super , ja by som to davno uz davno vyhodil  do kosa, je to fakt skoda penez, a mna mrzi hlavne ze som fanda ponorecek a oni takto doprcali hru, no nastastie su to amicke  Laughing  Laughing , toz panove prajem vela trpezlivosti  Wink

Citovat
Příspěvek  
Rado napsal:
hmm ako to citam tak vas stale obdivujem ze to hrajete  super , ja by som to davno uz davno vyhodil  do kosa, je to fakt skoda penez, a mna mrzi hlavne ze som fanda ponorecek a oni takto doprcali hru, no nastastie su to amicke  Laughing  Laughing , toz panove prajem vela trpezlivosti  Wink

Ty děláš jak kdyby to bylo s SH3 jinak.... SH3 je taky hratelné až po patchi 1.4B a to ještě pouze s tGW nebo GWX... Smile  Wink
Až bude mít SH4 několik patchů a nějaký dobrý addon tak bude taky super.... Wink

BTW: Měl jsem SH3 ukr... EHM... "nečistou" už vypálenou s "ošetřením" takže nešla opatchovat a můžu ti říct že ve verzi 1.0 jsem si jí moc neužíval... Koupit jí a nainstalovat se vším co potřebuje mě přesvědčilo až vaše/naše fórum... Ono se to poddá... Wink  Wink  Wink

Naposledy upravil aaron2 dne 09. 05. 2007, 09:56, celkově upraveno 2 krát.

Citovat
Příspěvek  
Ještě jsi zapoměl RUB, ale ten už asi odvál čas, nicméně jsem u něj strávil hooooooodně moc času. Rolling Eyes

Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další