Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 7 z 14
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 12, 13, 14  Další
Dojmy z hraní
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek  
Laughing  Laughing  Laughing  Wink

Citovat
Příspěvek  
to druhý je fakt moc pěkný Smile

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
Ano to druhé je parádní nářez super  super

Citovat
Příspěvek Problém s posádkou!! Help!! 
Zdravím!!!! Mám problém s posádkou......při jedné misi jsem dostal pěkně nafrak od letadla a 6 námořníků to schytalo....no a jsou červení a status zdraví je 0/100, každej si řekne no jasně jsou mrtvý,ale nějak mi to neštimuje páč se dají vyznamenat medailemi a povýšit a když jdu do další mise tak jsou stále červení a jejich efektivita a zdraví na nule....tak si říkám co s nimi mám je vyhodit a tím je propustit nebo je nechat a modlit s k bohu at se z toho dostanou??? Co děláte vy s takovou "mrtvou" posádkou??? Díky za odpověď!!!!

Citovat
Příspěvek  
Zdar mořští vlci, tak se mi do ruky dostalo poslední SCORE 159 a v něm je dvoustránková recenze na SH 4. Řekl bych, že v ní shrnuli celkem přesně a výstižně všechny ohlasy které zazněly i na tomto foru. Veškeré klady, zápory i celkový dojem. Skoro bych řekl že tu opisujou. Laughing  Wink  Jo a je na něm taky Patch 1.1 k SH 4

Naposledy upravil Merlin dne 29. 04. 2007, 16:45, celkově upraveno 1 krát.

Citovat
Příspěvek  
Merlin napsal:
Zdar mořští vlci, tak se mi do ruky dostalo poslední SCORE 159 a v něm je dvoustránková recenze na SH 4. Řekl bych, že v ní shrnuli celkem přesně a výstižně všechny ohlasy které zazněly i na tomto foru. Veškeré klady, zápory i celkový dojem. Skoro bych řekl že tu opisujou. Laughing  Wink  Jo a je na něm taky Patch 1.1 k SH 4

Mají pravdu v tom že je SH4 poněkud arkádovější než SH3.... V hlídkovém prostoru křižují lodě jak při fregatě na Vltavě...
Patch 1.1 ještě toho moc nevyřešil.... Teprve po patchi 1.2 se hra stává jakžtakž normálně hratelná.... ale ten tam pochopitelně nestihli dát vzhledem k předstihu v jakém se lisují DVD přílohy...

Naposledy upravil aaron2 dne 30. 04. 2007, 23:32, celkově upraveno 1 krát.

ZÁKLADEM ÚSPĚCHU JE ABY SE POČET VYNOŘENÍ ROVNAL POČTU PONOŘENÍ....

Citovat
Příspěvek Zmatek ve třídách 
Dal jsem při začátku kariéry začít s tř. Porpoise a dostal jsem loď SS 178 Permit... Teď jsem se hrabal v nějaké dokumentaci a zjistil jsem že SS 178 Permit ale náleží do tř. Perch.... Ale je možné že se jedná o nějaké sloučení tříd jako ke konci války sloučili tř. Gato s tř. Balao....

Citovat
Příspěvek 1 mise Kariera pomoc 
Tak jsem začal hrát karieru a hned v 1 misi mám zásek. Potřebuji poradit.  Ukol mise je hlídkovat u ostrova Honšů.Vyplul jsem ke značce dalekohledu pod poslední japonský ostrov, tam jsem strávil pár dnů - nesplněno, tak jsem vyrazil k ostrovu, zaplul jsem až do zálivu u Tokya  jsem tam opět pár dnů - nesplněno. Tak co s tím ?

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Citovat
Příspěvek Re: 1 mise Kariera pomoc 
Milhaus65 napsal:
Tak jsem začal hrát karieru a hned v 1 misi mám zásek. Potřebuji poradit.  Ukol mise je hlídkovat u ostrova Honšů.Vyplul jsem ke značce dalekohledu pod poslední japonský ostrov, tam jsem strávil pár dnů - nesplněno, tak jsem vyrazil k ostrovu, zaplul jsem až do zálivu u Tokya  jsem tam opět pár dnů - nesplněno. Tak co s tím ?

Musíš hlídkovat v tom prostoru kde ja ta hvězda s tím dalekohledem dokud nezešedne.... A je to OPRAVDU dost dlouho....

Citovat
Příspěvek Re: 1 mise Kariera pomoc 
aaron2 napsal:
Milhaus65 napsal:

Musíš hlídkovat v tom prostoru kde ja ta hvězda s tím dalekohledem dokud nezešedne.... A je to OPRAVDU dost dlouho....

Vřelé díky , jdu to skusit.

Citovat
Příspěvek  
ja mam amd sempron 2800+,1GB ram,256 MB graficka karta a hra isla tak frekvenciou 1fps.na disku volnych cca 25 Gb.win xp profesional edition.neviete cim to tak mohlo byt ze to bolo nehratelne ?

Citovat
Příspěvek  
globalplayer napsal:
ja mam amd sempron 2800+,1GB ram,256 MB graficka karta a hra isla tak frekvenciou 1fps.na disku volnych cca 25 Gb.win xp profesional edition.neviete cim to tak mohlo byt ze to bolo nehratelne ?

No,moc jsi ten problém nerozvedl,nicméně i na tomto stroji bys měl dosahovat lepších výsledků...

V prvé řadě se koukni kolik Ti běží v OS podprogramů(zbytečných) a povypínej si to/START/SPUSTIT/napsat: MSCONFIG/záložka:PO STUŠTĚNÍ/
Za druhé,není na škodu k tomu 1GB RAM dát min.512,nejlépe ale dalších 1024Mb.Stačí si od kamaráda na chvíli nějakou půjčit a odzkoušet:-))
Nepsal jsi co máš konkrétně za grafiku,tu bys mohl trochu přetaktovat+stáhnout si nejnovější,či podle různých diskuzních fór,nejlepší drivery.O přetaktování procesoru se ani nezmiňuji,to by při Tvém,bohužel již starém,Sempronu 2800+mělo být samozřejmostí...Všichni Ti asi poradí investici do nové PC sestavy,jistě,to by bylo nejlepší ale pokud nejsou finance i z tohoto železa lze ještě něco vydolovat...Ovšem zázraky nečekej:-(
Teď k samotné hře.Pokud nemáš,nainstaluj si poslední patch 1.2.(Možná je to jen můj dojem ale s ním mi to běží znatelně rychleji.)Vzhledem ke Tvé starší sestavě se budeš muset obejít bez AA+AF a když tak max.na 2x...To se nedá nic dělat:-((
V Nastavení grafiky v menu hry si zkus povypínat levou stranu krom světelných efektů celé scény.Nejvíce FPS bere nastavení:Efekty počasí,Volumetrická mlha a světelné paprsky.Ctrl+F8 zapíná FPS tak si to můžeš zkusit různě povypínat i v misi a zjistíš o kolik sis polepšil nebo naopak pohoršil...
Tohle je asi tak pro začátek vše...pokud ovšem napíšeš více o sestavě atd.věřím že Ti zde zkušení borci poradí, jak jen na dálku budou moci..

Naposledy upravil CZBOB dne 04. 05. 2007, 17:22, celkově upraveno 2 krát.

Citovat
Příspěvek  
Ahoj Chlopi a ďoučata

Poraďte vyplatí se upgradovat comp ??? Protože mám v úmyslu si postavit úplně novej a je to abych se přiznal na základě vzcházející hry SH IV a Battlestations Midway má to smysl ??? Nebo je lepší pařít sarej dobrej TGW

Citovat
Příspěvek  
OndrejvonOOO napsal:
Ahoj Chlopi a ďoučata

Poraďte vyplatí se upgradovat comp ??? Protože mám v úmyslu si postavit úplně novej a je to abych se přiznal na základě vzcházející hry SH IV a Battlestations Midway má to smysl ??? Nebo je lepší pařít sarej dobrej TGW

Jak je tad yuž někde psáno. Pokud ti jede tGW v pohodě, pojede ti i GWX. A pokud ti slušně jede tGW a GWX pravděpodobně rozjedeš i SH4(tak nějak).

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"

Citovat
Příspěvek  
Jaké používáte mody.

Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 7 z 14
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 12, 13, 14  Další