Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
Stronghold Kingdoms online
Autor Zpráva
Citovat
Příspěvek Stronghold Kingdoms online 
Ahoj,
po asi osmi letech máme s kamarádem chuť opět rozjet nějakou akci ve stařičké online real-time strategii Stronghold Kingdoms, která je online předělávkou starých dobrých Strongholdů. Kdo by měl chuť zavzpomínat na tento druh retro strategií a alespoň na zkoušku se přidat, hru můžete stáhnout zde:

https://www.strongholdkingdoms.com/full_site.php?inviteToken=8ed1ec946cb75629254dfe1a7d58ff39

Zvolili jsme relativně nový německý server WELT 7, protože umožňuje hrát i na středověké mapě Čech a můžete zde proto dobývat nám dobře známá česká města Smile Kdysi jsme zde měli dobře rozehraný herní klan Blaničtí rytíři, který překvapivě několik měsíců vzdoroval drtivé přesile německých okupantů a chtěli bychom tuto skupinu znovu obnovit, pokud se najde dost dobrovolníků.

Stronghold Kindoms můžete hrát jak na PC, tak nově i na mobilu (pokud máte non-steam herní account). Pro neznalé připomínám, že Stronghold je strategií nejen s klasickými prvky jako těžba/pěstování/výzkum/výroba, ale je zde (můj nejoblíbenější) prvek stavby hradu dle vlastního návrhu, který si můžete postavit téměř cihlu po cihle, hradby, ochozy, věže, vodní příkopy, různé mechanické nástrahy pro pěšáky, hořící olej, prostě váš hrad bude tak odolný útokům, jak dobře si jej navrhnete. Nejedná se o kratochvíli na jeden večer, svoje panství zde budete budovat mnoho a mnoho měsíců, než si nejsilnější frakce definitivně podmaní celou mapu, ať už vojensky či politicky.
Hra nabízí i detaily jako politiku, víceúrovňové volby, nebo budování vlivu církve, je zde mnoho způsobů herního vyžití, který si může hráč zvolit. Rychlý náhled na tuto hru: https://youtu.be/hJn6u1VCcrM







Ve hře kontaktujte buď mě LEON_CZ nebo našeho farního vůdce Johnny HotBody.


_________________
RCfree.eu - Diskusní fórum pro RC modeláře
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.