Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
Wolfpack- Subsim U-boot simulátor - pokec o všem z této hry.
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek Wolfpack- Subsim U-boot simulátor - pokec o všem z této hry. 
Salut všem Vlkum, Vlčkům a další zdejší zvířeně.
 Jak už určitě někteří zdejší aktivní členové zachytili na svých sonarech, vyšel v režii Subsimu další ponorkový simulátor. Tento sim se zove WOLFPACK. Sim byl primárně určen pro vícečlenné posádky jednotlivých ponorek a jejích součinností při útoku společné vlčí smečky na konvoj.Jak jsem již pkal na letošním srazu na nebo Skype vláknu Ligy DK dle mého názoru tato hra otevírá to co se nám již zdálo uzavřené. Zasvěcení vědí. A pro nezasvěcené osvětlím. Prostě si znovu můžeme užít útok naší Dk smečky na konvoj. Ale zde v úplně jiném kabátě, což klade určité nároky pro zdejší kapitány. A dokážu pochopit, že pro někoho to je nepřekročitelná překážka, ale zase si myslím, že tato hra by si minimálně pozornost zdejší komunity zasloužila.

                                                                                


 Tak a ted trochu podrobností o této hře. Jak jsem již uvedl výše hra byla koncipovaná pro vzájemnou součinost až pěti členů posádky ponorky.
  
                                                                                

 Jak je z obrázku patrné tak se zde jedná o kapitána, kormidelníka, obsluhu hloubkových kormidel, obsluha sonaru a navigátora. Činnost jednotlivých námořníku není třeba blíže vysvětlovat, jen se musím přiznat, že práce navigátora mi není v této hře zatím zcela jasná.
 Ale to co jsem napsal výše už není tak zcela pravda. nedávno mi přišel email od Onkeal Oneila ze Subsimu ohledně této hry a musím řící, že mě nadchnul a konečně přesvědčil k nákupu této hry. Co v něm bylo uvedeno? Pan Oneil zde píše, že ačkoli ma WOLFPACK na Steamu velmi dobré recenze stále něco této hře chybělo. A ano je to možnost ovládání lodí pouze jedním hráčem. A v poslední aktualizaci se i toto stalo skutečností, takže pokud nechcete a nebo nemáte možnost vyplout s hráčskou osádkou ponorky, můžete vyplout s osádkou botů, kteří ochotně splní Vaše rozkazy. Viz ovládací prvky jednotlivých postů:

  

A ted jen pohled do věže a z útočného periskopu.



 V ponorce máte přístup do centrály, kapitánovy kajuty a sonaru, věže a na můstek. Na věži můžete obsluhovat flak, jak je to s palubním dělem zatím netuším. Jen taková libůstka. Při vyhlášení poplachu můžete z můstku po žebříku sjet a nemusíte pracně ručkovat jako v SH5 nebo U- boatu. Jinak zde můžete ještě obsluhovat gramofon, enigmu a radio. Přirozeně obsluhujete i ty přístroje které potřebujete k činnosti v rámci své funkce pokud plujete s více žívými členy posádky.
 Já doufám, že jsem u některých zdejších členů vzbudil alespon trochu zájmu o tuto hru a moc bych si přál vyplout v rámci společné posádky a smečky na nějaký spojenecký konvoj.
 Twisted Evil  Twisted Evil

 samozřejmě, že sem budu přidávat další mé poznatky z této hry a pamatujte. Silent Hunter je mrtev at žije WOLFPACK.  Surprised  Surprised  Surprised  Surprised



Naposledy upravil Muckenberg dne 30. 09. 2019, 18:52, celkově upraveno 2 krát.

_________________
Co se to proboha s tou Evropou děje !!!!
Opravdu začínám pochybovat jestli rozhodnutí Rusů ve 45 co s němci bylo správné. Oni by to s Rusy neudělali !!!!!!!


Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
No vypadá to zajímavě,,,ale s tou smrtí bych až zas tak nespěchal,,,Jestliže tady může hrát společně pět členů posádky a soutěžit s dalšími posádkami jiných ponorek,,tak jak to funguje ???!! Zase musí hrát přes nějakej servr kde se musí všichni přihlásit,,někdo samo přes ten servr zakládá hru a na někoho se připojuješ,,kdo nebo jaká společnost nebo firma provozuje servr?? Kdo to platí?? Subsim?? UBI?? nebo kdo?? A jak to, že nikomu najednou nevadí to GDPR nebo co to je,, kvůli kterýmu skončil Tungle?,
  Takže pokud existuje nějakej servr, tak by šlo asi pokračovat i s SH,,?? ...Mnoho neznámých..co?! Confused



Naposledy upravil ŠVÉD LOCKERSSON dne 04. 10. 2019, 10:49, celkově upraveno 1 krát.

_________________



Deep "n" Down
Veslař se může třeba udřít - je-li kormidelníkem blb, loď stejně popluje špatným směrem....jako naše vláda...a EU..to stále platí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
nevim, ale jestli je server, tak bude Subsimu a na Shcko uz nepujde, kdyz maji svuj produkt

Co se tyka SH3, je mozno vyzkouset VPN server, jen se musime domluvit, kiterej den.



Naposledy upravil mysak_bob dne 04. 10. 2019, 14:17, celkově upraveno 1 krát.

_________________
Chlapi, čtěte to forum. Je toho tady opravdu dost a často se ptáte na to, co tu je už popsáno. Děkuji


Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
Servus
 Jak to funguje? Subsim má své vlastní servery (server) a tam ty zakládáš svou vlastní hru do které se ostatní připojí a rozeberou si jednotlivé funkce v posádce. Nebo můžeš vyrazit sám s AI posádkou, jak je libo.
 Co se týče toho GDPR, tak zde se nemusíš nijak registrovat, dokonce ani na Subsim. Tungle bylo v tomto něco jiného.


_________________
Co se to proboha s tou Evropou děje !!!!
Opravdu začínám pochybovat jestli rozhodnutí Rusů ve 45 co s němci bylo správné. Oni by to s Rusy neudělali !!!!!!!


Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
Ahoj Muckenberg!

Když jsme vydali Wolfpacka, mnozí z vás se na mě obrátili a řekli: ?Ale Onkel, já opravdu nehraju multiplayer. Prosím, dejte mi vědět, když má Wolfpack režim pro jednoho hráče?.

No, můj příteli, devs vás slyšeli a ten den je tady: je mi velkým potěšením říct, že jsme právě vydali balíček pro jednoho hráče Wolfpack Lone Wolf. Nyní můžete mít stejný autentický zážitek z lodi, ale snadno si spravujte své sólo, pokud se rozhodnete.

Pokud již vlastníte Wolfpack (děkuji za vaši podporu!), Můžete nyní jít do Steamu a aktualizovat svou hru. Pokud jste čekali na správný čas na nákup Wolfpack, není lepší čas než nyní.
Můžete získat hru s aktualizací pro jednoho hráče Lone Wolf vše za stejnou cenu jako původní hra. Stačí se podívat na úžasné recenze!
https://store.steampowered.com/app/490920/Wolfpack/

A tady se nezastavíme, pane. Devs mají mnohem více úžasných věcí, které můžete přidat do hry: režim kampaně představující vysoce detailní a autentickou misi Scapa Flow s hlídkami, sítěmi, loděmi a přílivovými faktory. To je něco, co nikdy nedělají subim. Pak postavíme historický režim kampaně s misemi jako Running Gibraltar, Operation Drumbeat a D-Day; dedikované servery pro 24/7 World of Wolfpack, ukládejte herní funkce a to Svatý grál všech simulátorů u-lodí - hratelné torpédoborce pro masivní bitvy s konvojem hráče proti hráči. To je to, co vás koupí Wolfpack.

Pořiďte si nyní svou kopii Wolfpacku a užijte si ten nejrealističtější simulátor boje na lodi všech dob. Vaše podpora znamená, že se hra bude i nadále vyvíjet a růst.

Dobrý lov!
Onkel Neal
SUBSIM


PS: Nyní je v režimu pro jednoho hráče snadné zahájit sólové mise a umožnit ostatním hráčům, aby se připojili k bitvě v rámci svého vlastního ponoření jako součást vlkodlaku během vaší hry. To opravdu zvyšuje akci a způsobuje, že torpédoborce tvrdě pracují na pokrytí celého konvoje, když je napaden ze všech stran! Rádio U-Boat můžete použít ke komunikaci s ostatními kapitány. Pokud se připojí další hráči, skvělé; pokud ne, žádný problém, vaše hra pokračuje sólo.

PPS: Přidali jsme také tréninkový režim a režim rychlého setkávání pro okamžitou akci!

Toto je email, který mě přišel za Subsimu. Překladač Google. Smile



Naposledy upravil Muckenberg dne 05. 10. 2019, 09:44, celkově upraveno 1 krát.

_________________
Co se to proboha s tou Evropou děje !!!!
Opravdu začínám pochybovat jestli rozhodnutí Rusů ve 45 co s němci bylo správné. Oni by to s Rusy neudělali !!!!!!!


Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.