Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 6 z 14
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 12, 13, 14  Další
Dojmy z hraní
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek  
PETE.cz napsal:
tak váhám,zda si tohle pokračování koupit. mám doma SH3 a ten mi šlape v pohodě i s vyhlazováním, ale když tak čtu reakce, tak nevím jak by to na mém stroji Athlon 2800+ (2.1Ghz) GeForce 7800GS 256MB a 1GB RAM jelo....

jinač super stránka, dnes jsem ji objevil !!!

no, tak to hraju na plno v rozlišení 1280x1024 s 4xAA ..plné detajly, vše zapnuto a pohodička, plynulé .. jen v přístavu to mírně nestíhá ....

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
no moment Pete

Si si isty ze ti v hre AA ide? aj rozlisenie? Petoze aj ked v hre nastavis 1280x1024, zmeni sa len 2D grafika. 3D je stale renderovane v rozliseni 1074x768. Rovnko AA nefunguje. Toto je dost kritizovane na strankach subsim.com. UBI uz napisalo co bude patch 1.2 obsahovat. Bude opravovat aj toto. rozlisenie by malo ist pekne vysoko rovnako hra uz bude podporovat aj AA. Patch mi mal vyst uz takmer kazdu hodinu.:-) podla komentarov na subsim.com

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
komu sa nechce hladat, posielam info zo stranok ubi o opravach pre Patch 1.2. Uz aby to bolo.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
jo, tak to nevím Smile , já to testoval jen chvilku, to AA mám nastavený ve woknech, ale je fakt, že SH3 vypadá "vyhlazenější"
Jinak jsem prostě rád, že to na té mé sestavě s tři roky starým procákem ( athlon XP 2800+ /2.1mhz/ ) jede, a dokonce i na plnou nálož...
do pc jsem už dva roky nevrazil prachy, protože pařím na Xboxu 360, ale simulátory ( sturmoviky, silent hunter) chybí a tam si je nezahraju.
Jinač mě štve to určování rychlosti ... v SH3 to bylo snadnější

Citovat
Příspěvek  
PETE.cz napsal:
jo, tak to nevím Smile , já to testoval jen chvilku, to AA mám nastavený ve woknech, ale je fakt, že SH3 vypadá "vyhlazenější"
Jinak jsem prostě rád, že to na té mé sestavě s tři roky starým procákem ( athlon XP 2800+ /2.1mhz/ ) jede, a dokonce i na plnou nálož...
do pc jsem už dva roky nevrazil prachy, protože pařím na Xboxu 360, ale simulátory ( sturmoviky, silent hunter) chybí a tam si je nezahraju.

Tak to čumim, mám lepší procák a fps se mi občas mění na sfp (seconds per frame), a to si nehraju na detaily. co máš za grafárnu??

Naposledy upravil Dawid dne 17. 04. 2007, 17:41, celkově upraveno 1 krát.

Citovat
Příspěvek  
Dawid napsal:
PETE.cz napsal:

Tak to čumim, mám lepší procák a fps se mi občas mění na sfp (seconds per frame), a to si nehraju na detaily. co máš za grafárnu??

Geforce 7800 GS 256DDR3 , žádnej zázrak .. ale momentálně nejlepší grafika do skoro mrtvého AGP ( dostal jsem ju při reklamaci za 6800GT)..
Jsem to měřil FRAPSem a v přístavu jsem měl stabilních 20fps a víc..  což de, páč přistavy sou vždycky nejhorší...
no a ted jsem to zkoušel při rychlé misi a dal jsem midway a je to v pohodě, nějakých stabilních 30fps , což je hratelné a v pohodě....

Citovat
Příspěvek  
No, já mám jenom 128MB na grafárně, na tom je to skoro nehratelný  Very Happy
Budu muset pořídit nějakou lepší kartu.

Citovat
Příspěvek  
Dawid napsal:
No, já mám jenom 128MB na grafárně, na tom je to skoro nehratelný  Very Happy
Budu muset pořídit nějakou lepší kartu.

jj taky premyslin o nove GF no ATI ted dela 1950Pro i do AGP coz je asi nejlepsí volba pro stare kompy  razz
¨Ted se proklínám že sem před 2,5 roku kupoval desku s AGP a ne s PCI-E  Evil or Very Mad

Naposledy upravil rosta dne 18. 04. 2007, 12:30, celkově upraveno 1 krát.

Citovat
Příspěvek  
ja mam uz pomaly starnuci opteron 144@2.8Mghz + 2GB dual 525 ram + 7900GT a jede to v celku pohode. mam ale iny problem. neviem ci to je tym, ze to bezi na Viste alebo cim, ale z cas od casu (pomerne zriedka) sa zacne hra nenormalne sekat. aj na sirom mori. po chvili to bud prestane alebo zmenim pohlad prip. stanovisko. niekedy mi to robi aj pri pohlade cez periskop, kukam na sriu hladinu a seka to 1FPS, staci ze pohnem periskopom o 40 stupnov vedla a prestane to, vratim sa spat pariskopom a uz to zase seka.. nechapem.. robi to aj vam?

Citovat
Příspěvek  
jo a este jeden problem mam.. ked som uz dlho na patrole, a v poznamkovom bloku mam uz vela prijatych sprav, otvara sa pri dalsej sprave otravne dlho..

Citovat
Příspěvek  
Raydowe napsal:
jo a este jeden problem mam.. ked som uz dlho na patrole, a v poznamkovom bloku mam uz vela prijatych sprav, otvara sa pri dalsej sprave otravne dlho..

Tak to samý jsem měl taky ( i to občasný zpomalení). Teď sem nainstaloval patch 1.2 a vyházel z kompu zbytečný procesy, automatický aktualizace woken (XP prof.) a jiný pitchoviny, a zatim musim zaklepat, už se mi to tak nezpomaluje. Předtim každou hoďku 5min cukatura Smile. Zkus to taky.

Naposledy upravil Dawid dne 18. 04. 2007, 15:41, celkově upraveno 3 krát.

Citovat
Příspěvek  
Dawide a odkial mas ten patch? ja ho na official strankach stale nevidim..

Citovat
Příspěvek  
och, teraz mi zaplo, vsak tam je autoupdate...  uz som v praci dlho, idem domov   Embarassed

Citovat
Příspěvek  
tak v novom patchi ostalo este par neprijemnych bugov, ale nie su uz kriticke. chrnometer este nefunguje ako ma a ludia sa este zmenia na 2D postovaciky.Smile

neviem ale ci nedobudli aj dalsie....

v treningu zmacknem klavesiu P..  namornik potvrdi rozkaz a ponorka klesne na periskopovu hlbku..  pri carriere urobim to ist es ponorkou s-18, namornik zakrici rozkaz.. a vypnu sa motory.. nic viac.... to iste pri crash dive.. . neskor to ale fungovale... nerobim nieco zle?

dostal som misiu nieco vylozit na breh.. doplevem k brehu a nic sa nedeje.. som par metrov od znacky, ktora uz je na brehu.. uz som aj vybehol na breh aj poskodil ponorku ale stale nic..

da sa klikat na niektor. clenov posadky, ktory sa nesledne otocia ako keby na vas, ale zatial som neprisiel k comu to.

AA funguje skvelo... ked som vsak zapol AF tak mi to rozhadzalo navigacnu mapu...

incas sa mi o dost zrychlilo loadovanie samotnej hry aj misie.. parada.. zlepsuje sa to!!!!!!!

Citovat
Příspěvek  
Chlapi sorry za ten spam,ale to sem nemůžu nedat.. Laughing  Laughing  Laughing

http://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=111777

Osobní složka |
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 6 z 14
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 12, 13, 14  Další