|
Strana 1 z 1
|
Autor |
Zpráva |
qwerz
Černý pasažér
|
 Poškození ponorky a opravy
Nejde mě opravovat ponorka, naplním opravářský tým, aktivuji ho, ale nic se neděje. Máte někdo nějaké zkušenosti ?
|
28. 03. 2007, 09:35 |
|
 |
Ronny
Obergefreiter

Naloděn: 23.3.2007
Medaile: 2 ( více...)
|
Doba potřebná na provedení oprav je závislá na velikosti poškození (viz. sloupek u ikony poškozené části) a na schopnostech opravářského týmu. Já osobně postrádám nějaký status průběhu oprav (něco jako u nabíjení torpéd). Snad to bude ošetřeno v některém z dalších patchů. Jinak pozor při poškození trupu - po jeho opravě ponorka nemůže do větších hloubek - mně jednou zkolabovala už ve 100"
|
28. 03. 2007, 10:04 |
|
 |
Sarroth
Befehlshaber der U-Boote Admiral

Naloděn: 29.8.2006
Ponorka: U-221
Medaile: 51 ( více...)
|
Je to jak píše Ronny a je to tedy dosti nešťastně(ne délka oprav, to je dobře už žádně quick ones) ale žádné indikátory o alespoň částečném poškození. Jinak ad hloubky pozor! Nevím zda to je tady jako v SH3 kdy poškozený hull nevydržel jisté hloubky, ale hlavně všeobecně jsme v USA, ponorky mají běžnou MAX hloubku okolo 90m! Praskají mnohdy už kolem 100-120m.
_________________ <<<Ubisoft je jednička!

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"
28. 03. 2007, 11:54 |
|
 |
Ronny
Obergefreiter

|
Také to zde píšu - opravený trup se mi zhroutil ve 100" - t.j. v přibližně 30m!
|
28. 03. 2007, 12:21 |
|
 |
Sarroth
Befehlshaber der U-Boote Admiral

Naloděn: 29.8.2006
Ponorka: U-221
Medaile: 51 ( více...)
|
Ronny napsal:Také to zde píšu - opravený trup se mi zhroutil ve 100" - t.j. v přibližně 30m!
Přehlídnul jsem soustavu. No to víš jsem hold ubooťák a jedu v naší krásné metrické soustavě  Nicméně to co jsem psal platí.
_________________ <<<Ubisoft je jednička!

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"
28. 03. 2007, 12:27 |
|
 |
Ronny
Obergefreiter

|
Dnes jsem utrpěl drobné poškození dvou záďových torpédometů a hloubkových kormidel (z mraků vypadlo letadlo a přes veškerou moji snahu měl pilot štěstí). Do konce mise opravárenský tým poškození nedokázal odstranit - nepomohlo ani zastavení ponorky, aby maníci měli klid na práci  Cestou zpět jsem se zastavil na Midway doplnit palivo a dostal jsem hlášení o provedení oprav - a po vyplutí BINGO! - nové hlášení o tom, že jsem utrpěl poškození! A zadní sekce byla ve stavu jako před připlutím na Midway... Chtělo by to nějakou novou záplatu...
|
29. 03. 2007, 06:21 |
|
 |
Rudla
Kapitän z. S.

Naloděn: 5.9.2006
Ponorka: U-406
Medaile: 42 ( více...)
|
Ronny napsal:Dnes jsem utrpěl drobné poškození dvou záďových torpédometů a hloubkových kormidel (z mraků vypadlo letadlo a přes veškerou moji snahu měl pilot štěstí). Do konce mise opravárenský tým poškození nedokázal odstranit - nepomohlo ani zastavení ponorky, aby maníci měli klid na práci Cestou zpět jsem se zastavil na Midway doplnit palivo a dostal jsem hlášení o provedení oprav - a po vyplutí BINGO! - nové hlášení o tom, že jsem utrpěl poškození! A zadní sekce byla ve stavu jako před připlutím na Midway... Chtělo by to nějakou novou záplatu...
Stalo se mi to samé, připluji k Japonsku a bum, letadlo. Tak jsem odplul na Filipíny abych se tam opravil...a prd. Nevadilo by mi, že mě při doplnění neopraví (v reálu to taky chvíli trvalo), ale proč nemůžu ukončit hlídku kvůli opravám v jiném přístavu, to nechápu.

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
|
29. 03. 2007, 14:10 |
|
 |
qwerz
Černý pasažér
|
 Re: Poškození ponorky a opravy
qwerz napsal:Nejde mě opravovat ponorka, naplním opravářský tým, aktivuji ho, ale nic se neděje. Máte někdo nějaké zkušenosti ?
Abych to upresnil, pokud jsou poskozeny části na DACK WATCH - treba cannon, radio, attack station, antena - vynorim se opravari zacnou opravovat, vse opravi (krome cannonu), ale po chvily se to samo zas rozbije a tak dokola a lidi na warte pomrou.
|
29. 03. 2007, 14:34 |
|
 |
Treglis
Gefreiter

Naloděn: 27.3.2007
Medaile: 1 ( více...)
|
|
29. 03. 2007, 16:45 |
|
 |
|
Právě je 10. 02. 2025, 14:09 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 1 z 1
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|