Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
problémy s načtením uložené hry uprostřed patroly
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek problémy s načtením uložené hry uprostřed patroly 
Zdravím,

            řeším opravdu ubíjející problém, když uprostřed patroly uložím hru a tu se pak pokusím načíst, hra se načte v pořádku. Napřed se objeví hláška "not so long ago," poté se načte hra uvnitř ponorky, vše funguje jak má, až na  to, že tak za 5-10 sekund vyskočí konec s hláškou "U-Boat abandoning mission". Jako poslední v pořadí mezi savy přibude položka "Dead".

-Mám win7, SH3 aktualizovaný na verzi 1.4b, GWX 3.0 gold.

co jsem pátral po fórech, rad je překvapivě málo. Nedočetl jsem se víc, než že se to lidem stává, na offi ubisofťáckém fóru moderátor radil update na 1.4b (bezva rada), jediné co jsem se dočetl navíc je, že v savech dělá bordel :
-ukládání pod vodou
-ukládání poblíž přístavů
-ukládání poblíž lodí

Když mi tohle udělá při patrolách kolem evropy, tak to nakrkne, ale nejde o katastrofu, jenomže teď vyplouvám na patroly ke břehům ameriky. Člověk musí taky spát, nebo chodit do práce, nemluvě o tom, že často dostne na moři do zubů, takže ukládat je třeba, zvlášť u tak dlouhých patrol, jako jsou ty přes celý oceán. Abych to neokecával, během poslední patroly jsem pro jistotu průběžně ukládal v různých bodech, včetně míst uprostřed oceánu, kdy to je k nejbližšímu přístavu fakt  daleko. Byl jsem na hladině, obloha bez mraku, srážky 0, vítr 0, dohled "unlimited". Žádná loď se nenacházela v dohledu ani posádky, ani radaru, ještě jsem se pro jistotu ponořil, sonar také nic nezaznamenal. Vynořil jsem se, dokonce pro jistotu zastavil a až pak jsem hru uložil. Ano, modří už vědí .. po načtení pozice opět ta samá hláška a konec hry.
Z nějakých 10-15 save co jsem přes atlantik udělal, nefungoval ani jeden jediný !!
Hra je na tom tak špatně, že napříč celou kariérou co mám za sebou (cca 15 patrol)  mi ze save uprostřed mise fungovaly dva. Jak jsem psal, dokud to byly mise kolem břehů evropy/anglie, dalo se  to zkousnout, ale strávit moře času cestou do ameriky a pak zjistit, že můžu  znova ... to je silné kafe.

Má někdo nějaký osvědčený návod, jak dosáhnout alespoň  33% funkčnosti uložených pozic ?

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
Oslíku, bohužel GWX tohle dělá hlavně pokud se tam perou další módy v JSGME. Buď budeš muset přeinstalovat GWX a pak si pohrát s módy nebo je možnost nainstalovat LSH a pak fungují savy i když jsi uprostřed konvoje. Teď jedu taky GWX, ale bylo dost náročný najít správnou kombinaci módů, aby všechno šlapalo. I tak, ale ukládám pro jistotu před útokem nebo mimo akční scény.


_________________
V náruči smrti do světa ticha...


Dodám nové i repasuju staré akumulátory do notebooků, vrtaček, RC modelů, záložních zdrojů, airsoft guns apod. Akumulátory AFA do ponorek nejsou, došly válečné zásoby olova razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.