Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 43 z 50
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 48, 49, 50  Další
Modely aneb modelářský koutek
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek  
Tak po delší době opět přicházím s rendery :-) Opět nekoukejte na texturu paluby, mám jí tam jen z důvodu rozlišení jednobarevnosti při modelování :-)

První fotka je po dokončení prací na trupu, kde jsou teď sací otvory a kotva :-) Další dvě fotky jsou po vymodelování zábradlí na věži :-) Na modelaci toho zábradlí jsem se opravdu těšil a opravdu jsem si jí užil :-)

Citovat
Příspěvek  
Pánové a dámy, kapitáni,

je to tady:

Jediný co chybí, jsou jen textury ... A to bych vás chtěl poprosit, jestli nějaký nemáte ... pokud možno, ve vyšším rozlišení ...

Citovat
Příspěvek  
poznavam to, je to ponorka !

ne vazne, pekna prace

Citovat
Příspěvek  
Nemyslím to nijak špatně či kriticky, ale nechceš aspoň tu pilu na přídi dát pryč? Na ponorkách VIIC (a už vůbec ne VIIC/41) v této konfiguraci ze závěru války nebyla.

"Každý ponorkář zcela jistě v srdci cítil záři širého moře a úkolu, jenž mu byl svěřen, cítil se bohatý jako král a s nikým by své místo nevyměnil."

"Heslo U-Bootwaffe: Jsme solidní firma."

Velkoadmirál Karl Dönitz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
Já vim, že nebyla Very Happy Very Happy ale mě se prostě líbí Very Happy Very Happy navíc sem na ní strávil celej den, protože sem jí 3x předělával Very Happy Very Happy

Citovat
Příspěvek  
Stále hledám nějak dobrý textury na můj uboot :-) koukal jsem na textury pro SH5, moc se mi líbí ... ale nikde je nemůžu najít ... Mohl by někdo pomoct?

Citovat
Příspěvek  
O. Gerza a jeho famózní model typu XXIII včetně "funkčního" torpéda a posádky vystupující na můstek...
ZDE

"Každý ponorkář zcela jistě v srdci cítil záři širého moře a úkolu, jenž mu byl svěřen, cítil se bohatý jako král a s nikým by své místo nevyměnil."

Velkoadmirál Karl Dönitz

Citovat
Příspěvek  
Tak to je fakt mazec!!! Surprised  ,,největší prča je jak friškom vyskočí ti pamprlíci na můstek a ještě si přiloží dalekohled k očím!! Fakt vymakaný super

Deep "n" Down
Veslař se může třeba udřít - je-li kormidelníkem blb, loď stejně popluje špatným směrem...jako EU..a její nochsledi

Citovat
Příspěvek  
Už je to tady! Už víme, co chceme najít pod stromečkem!

Nová devítka 1/72 od Revellu je na světě a náhled na výlisky ZDE

Naposledy upravil Sepp von Ch. dne 26. 11. 2013, 22:20, celkově upraveno 1 krát.

Velkoadmirál Karl Dönitz

Citovat
Příspěvek  
Slinty slinty mňáúúúúú    Surprised
Jsem se shodou okolností ptal dnes ,,u nás" na Šestce u Pecky, jestli tuhle potvůrku budou mít v nabídce - civěli jsme tam s prodavačem dobře půl hodiny do jimi avizovaných novinek a NIC JSME NENAŠLI...  Crying or Very sad

Ach jo, budu se muset podívat někde u konkurence...

Plout rychle, plout tiše, čekat tiše - a pak bleskově udeřit... Jako kočka...

Citovat
Příspěvek  
Já tedy ještě čekám a sháním info, zda nevyjdou jiné dekálové verze. Tu prokletou U-505 doma nechci. Myslel jsem, že bude aršík mnohem větší, jako u dřívějších sedmiček (VIIC a VIIC/41 1/72), ale tady dali jen jednu ponorku, tak očekávám další verze a obtiskové varianty.

Naposledy upravil Sepp von Ch. dne 27. 11. 2013, 22:00, celkově upraveno 1 krát.

Velkoadmirál Karl Dönitz

Citovat
Příspěvek  
Mhm... když dají dají, když ne, nezblázníme se... Obtisky se dají vyrobit celkem snadno, ale to asi nemusím zmiňovat... :-)

Citovat
Příspěvek téže... 
se těším, vánoce budou snad krásné, zatím to je na cestě v kontejneru, někde jsem viděl před objednávku   tuna a také to je zde . Máš pravdu, obtisky se dají jednoduše udělat, ale dobré je počkat na lepty a kovové-leptané doplňky, i když to nění zrovna levná záležitost.

MODEL IIA U-3
Pluj hluboko, pomalu a potichu!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
Herr KzS, já PŘEDPOKLÁDAL, že nezklamete a vysypete z rukávu svého kabátu nějaký ten kontakt  Laughing
Potíž je v tom, že já bych si tu krasavici nejraději vyzvedl osobně...
No a co se týče leptů - co takhle Ota Gerža a jeho soukromá tvorba - pokud vím, lepty na IXC má v nabídce... :-)

Citovat
Příspěvek  
páni mám vážne obavy, že sa asi na staršie kolená Laughing dám na lepidlúru. Veď by to bola ostuda keby som to nemal doma, len neviem ako to dopadne, pretože okrem obálok som ešte ništ nelepil Surprised .... ešte to musím pokukať na slovenských weboch lebo do Česka sa mi nechce loziť a neviem či mi to eventualitne budú schopný poslať na SK

Zaslat odpověď Strana 43 z 50
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 48, 49, 50  Další