Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 42 z 50
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 48, 49, 50  Další
Modely aneb modelářský koutek
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek  
Tak to nemuzu slouzit, U-995 v Laboe delo nema.

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  

"Každý ponorkář zcela jistě v srdci cítil záři širého moře a úkolu, jenž mu byl svěřen, cítil se bohatý jako král a s nikým by své místo nevyměnil."

"Heslo U-Bootwaffe: Jsme solidní firma."

Velkoadmirál Karl Dönitz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
Děkuju moc krát všem za pomoc :-) Pomohly italský stránky z odkazu tady nahoře. Hlavně při spodní části a hlavni, horní část měla na obrázcích jednu velkou nesrovnalost, trubku vedoucí od někud nikam Very Happy Při horní části pomohli obrázky tady od Seppa.

Udělal jsem tady jeden render celýho děla:

Je trošku potočený a zvedlý hlavní nahoru :-) Snad to vypadá dobře :-)

Ještě jsem to pak plácnul přímo na loď a podle kamarádky to vypadá libově :-)

Citovat
Příspěvek  
Tak jsem tu zase s prosbou o pomoc. Tentokrát bych potřeboval nějaký pořádný obrázky kulometů. Jak lehkých, tak těžkých ... Na těch italských stránkách je tělo nějakýho kulometu, ale nevím jestli lehkýho, nebo těžkýho. Na fóru toho borce, co dělá to schéma sice těžký kulomet je, ale lehký tam nemá ... A já bych přece jen začal těmy lehčími ...

Ještě jednou děkuju :-)

Citovat
Příspěvek  

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
Tak jsem tu opět a zase Very Happy Very Happy a zase mám sebou pár hezkých renderů :-)

Jen mi tam něco chybí ... kdo přijde na to, co to je, nic nedostane Very Happy Very Happy ale pak mu udělám render s emblémem, který si donese ;-)

Citovat
Příspěvek  
Mno, ehm, mňáúúú... nedělám si iluze, ale při pozorném pohledu na 37ku na fotce a při druhém na Tvojí "odzadu" postrádám v levé dolní části ovládání náměru (nebo odměru) - tedy takové to kolo s rukojetí (pro ty, co netuší, co je to náměr a odměr) :-)

Plout rychle, plout tiše, čekat tiše - a pak bleskově udeřit... Jako kočka...

Citovat
Příspěvek  
Jo, to je přesně ono ... z obrázků, co jsou na tom schematickým foru se to pořádně nědá odvodit ... takže ... ví někdo, jak to tam vypadá?

Citovat
Příspěvek model 
Tak se snažím udělat další model ponorčičky a zde je zatím nedokončený výsledek v protiprachovém doku.

MODEL IIA U-3
Pluj hluboko, pomalu a potichu!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
No paráda Elksare!!! To bude zase funkční??? Rolling Eyes

Deep "n" Down
Veslař se může třeba udřít - je-li kormidelníkem blb, loď stejně popluje špatným směrem...jako EU..a její nochsledi

Citovat
Příspěvek  
Chladič napsal:
ví někdo, jak to tam vypadá?

"Každý ponorkář zcela jistě v srdci cítil záři širého moře a úkolu, jenž mu byl svěřen, cítil se bohatý jako král a s nikým by své místo nevyměnil."

Velkoadmirál Karl Dönitz

Citovat
Příspěvek  
Typ VII z Lega ZDE
 Smile

A Schnellboot... Klikni ZDE

Hoši tam mají i Tirpitz.

Naposledy upravil Sepp von Ch. dne 15. 05. 2013, 21:44, celkově upraveno 1 krát.

Velkoadmirál Karl Dönitz

Citovat
Příspěvek Lego.... 
Koupil jsem i hasiče vnoučkovy a ten je funkční  s motorem a plave tuna Nyní už jen nějaké to RC a je to !!.......

MODEL IIA U-3
Pluj hluboko, pomalu a potichu!

Citovat
Příspěvek  
HansE má velkej problém, vůbec se tady nezmínil jako první. Pro zatajování Legoinformací s ním odmítám zajít na pivo  Mr. Green

Kde je podpora "Haunebu" . . . Herr Kaleun asi tam,kde je podpora SH od UBI.

Citovat
Příspěvek  
Hele, u těch lehkých kulometů .... podle fotky to vypadá, že taková ta konstrukce, pod tím, co ho drží je na pevno se stojanem, je to tak?

Edit:
tak jsem něco vytvořil :-) přidávám dva screeny :-) jeden samotnýho lehlkýho flaku i se stojanem (takže konečně celej) a druhej screen je už osazení na ponorku :-)

P.S. jo, vím, ještě mi tam chybí zábradlí a otvory v trupu Very Happy na otvory v trupu se vrhnu příště :-) a na zábrdalíse těším, protože i když to vypadá složitě, není to až tak pravda :-) a já si aspoň pořádně vyzkouším práci s křivkami :-)

P.P.S. co říkáte na palubu? Je to zatím jen texutra pro odlišení při modelování a aby to při renderování vypadalo trochu líp ...

Naposledy upravil Chladič dne 21. 05. 2013, 15:17, celkově upraveno 3 krát.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 48, 49, 50  Další