Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
nastavení grafiky
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek nastavení grafiky 
Zdravim potřeboval bych poradit.Nainstaloval jsem SH4 po spuštění jsem měl kulatý obraz tak jsem to začel ladit v nastavení grafiky hry.Nastavil jsem bohužel moc velký rozlišení a teď mi to nepobere monitor.Po spuštění hry mi proběhne uvodní video a pak monitor hodí hlášku o vysoké frekvenci, je slyšet pouze zvuk a nic jinýho neni vidět než ta hláška.Nevim jak to nastavit zpět.Ani reinstal hry nepomohl, v souboru kde je info i nastavení grafiky je rozlišení původní. Neví někdo jak to resetovat? Dík moc


Citovat
Příspěvek Re: nastavení grafiky 
Jedině reinstal, ale musíš smazat vše po původní instalaci, tedy nejen ve složce v program files ale i složku v dokumentech kterou si hra vytvořila - právě tam si hra ukládá ty srandy ohledně nastavení grafiky atd..

A pro příště nenastavuj ve hře vyšší obnovovací frekvenci než jakou zvládá tvůj monitor, nezapomínej že LCDéčka mají optimální frekvenci mezi 60-70hz a není radno tyto hodnoty překračovat - hardware je buď odmítne (tvůj případ), nebo se rovnou poškodí.



Naposledy upravil de Payns dne 30. 09. 2012, 08:22, celkově upraveno 1 krát.

_________________
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
Dík už je to vyřešený.Dvě hodiny jsem to řešil a zapoměl jsem že to má ten soubor v dokumentech jak píšeš, proto mi to nechodilo ani po reinstalu.Už to funguje dík


Citovat
Příspěvek  
Napadá mě, že ta konfigurace musí být něke uložená - vzhledem k téměř 100% editovatelnosti různých hodnot pro SH bych očekával, že by to taky mělo jít upravit bez přeinstalovávání. Nebo se pletu?


_________________
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.