Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 4 z 23
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 21, 22, 23  Další
Přihlášky do 2. flotily
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek  
Sarroth napsal:
Možné to je...je to jen grafika... Laughing Jinak počkám co na to hp. aby mě někdo nenapadl, že se vrtám do záležitostí 2.  Laughing

Laughing Ale prosimtě
Je to dobrej nápad, představil jsem si to a osobně se mi to zamlouvá, je to na Sarrothovi.
Mistře do toho  Mr. Green

Osobní složka | SH3- galerie | Xfire profil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
Rad bych se pridal, ale jedna IXB U-123 uz ve 2.flotile parkuje. Jak je tohle vyřešený?

Osobní složka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
to Helmut Nowak: v rámci zachování rovnováhy obou flotil tě musím poslat s přihláškou k 7. flotile - jinak bych tě vzal k nám  Crying or Very sad

jinak TÍMTO UZAVÍRÁM PŘIHLÁŠKY DO 2. FLOTILY případní zájemci o účast v lize tvořte nové flotily (minimálně 4 členové)

Naposledy upravil old_Mr_Grim dne 14. 02. 2007, 22:08, celkově upraveno 1 krát.

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Citovat
Příspěvek  
Hehe a ja se tam zrovna přihlásil, tady jsem však chtěl dát vědět, že jsem pro II. flotilu nedostupný. Nechť vám způsobím mnohá bolení hlavy. Věřte však, že budu postupovat dle vojenske cti a nebudu znežívat podlých či záludných metod jako jsou podvody apod. k tomu abych vylepšil výsledek.

Doufám že se bude hrát pouze pro zábavu a že se to tady nesvrhne k různým obviňováním. Je to jen hra a u toho by to mělo zůstat. Měla by existovat zdravá konkurence, která nás nerozdělí na zlé podvodníky (vždy ti druzí) a "nás hodné" jak se spousta onlinových her, už zvrhla.

Toto fórum navštěvuje spousta chytrých lidí (aspoň z příspěvků mi to tak připadá) a tak doufám, že se mé obavy nenaplní a budeme si moc po vyhraném či prohraném souboji podat ruce se vztyčenou hlavou.

Osobní složka

Citovat
Příspěvek  
Asi jsem si měl nejdřív přečíst pravidla že?  Laughing  Laughing  Laughing

Osobní složka

Citovat
Příspěvek Přihláška do 2. flotily 
Tímto se hlásím do 2. flotily

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Citovat
Příspěvek  
Nazdar chlapi, mel bych dotaz, podle ceho jste vybirali ponorky?

Günther Königg IXC U-258           U-258 byla VIIC a slouzila u 5.flotily
hp. IXC U-103                             U-103 byla IXB
mysak_bob IXB U-123
old_Mr_Grim IXC U-515               U-515 slouzila u 4.flotily
Rado IXC U-96                            U-96 byla VIIC a slouzila u 7. flotily a ma ji Helmut Nowak
Milhouse65                                  jeste nevybrano

u VII. flotily byli "uspesnejsi" - bohuzel
Rudla VIIC U-763                        U-763 slouzila u 8.flotily
Kniza VIIC/41 U-52                     U-52 byla VIIB
Rudolf Bahr VIIC U-305
Sarroth VIIC U-221
Hornisse VIIC U-69
Helmuth Nowak VIIC U-96

Pro rejpaly, kteri by mohli namitnout, ze ta a ta ponorka byla prevelena do jine flotily, tak jsem bral hlavne v potaz obdobi 1941 -43 a bojove nasazeni. Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
mysak_bob napsal:
Nazdar chlapi, mel bych dotaz, podle ceho jste vybirali ponorky?

Günther Königg IXC U-258           U-258 byla VIIC a slouzila u 5.flotily
hp. IXC U-103                             U-103 byla IXB
mysak_bob IXB U-123
old_Mr_Grim IXC U-515               U-515 slouzila u 4.flotily
Rado IXC U-96                            U-96 byla VIIC a slouzila u 7. flotily a ma ji Helmut Nowak
Milhouse65                                  jeste nevybrano

u VII. flotily byli "uspesnejsi" - bohuzel
Rudla VIIC U-763                        U-763 slouzila u 8.flotily
Kniza VIIC/41 U-52                     U-52 byla VIIB
Rudolf Bahr VIIC U-305
Sarroth VIIC U-221
Hornisse VIIC U-69
Helmuth Nowak VIIC U-96

Pro rejpaly, kteri by mohli namitnout, ze ta a ta ponorka byla prevelena do jine flotily, tak jsem bral hlavne v potaz obdobi 1941 -43 a bojove nasazeni. Wink

No teda to je pravda...hlavně že jsem všude dával odkaz na uboat.net....

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"

Citovat
Příspěvek  
no za mna mozem povedat ze som necakal ako som kedysi pisal este hore ze budeme brazdit kazda flotila na inom stroji , a U-96 je moja srdcovka uz od Das boot  Exclamation  tak ju musim mat aj keby som nechcel  Very Happy  Wink

Citovat
Příspěvek  
ja ji vybiral jen podel typu - jinak sem se ani nesnazil hledat kde slouzila a je mi to srdecne jedno Smile

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Citovat
Příspěvek  
no, snad jsem toho zas tak moc nerekl  Neutral

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
Já mám její emblém Wink
to Mysak: Ta poznámku o úspěšnosti flotil.......to si asi zase budeme se Sarrothem pokecat o kvalitě flotil, že? Very Happy

33.flotila | Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
Námořníci, je mě to v celku jedno a děláme to hlavně pro zábavu, ale mysak má pravdu, že by to hned vypadalo lépe(hlouběji). U nás to dopadlo opravdu trošku lépe, ale i tak si ponorkářema pokecám...no ale u Vás to je komix, IXC s číslem 96? Rado nic ve zlém, ale to je téměř urážka právě zkutečné U-96  Wink , Günther 258...nejen že VII ale ještě 5. flotila...5., to je jak když jsi chtěl k 2. jen pro torpéda. No a Grim sice jen seknu flotilu, ale ty Grime? Taková stará ponorková krysa ... u tebe to je faul jako by jsis vybral VII. Hele aspoň si to nechte projít hlavou. Idea

"Žít má cenu pro to, za co stojí umřít."
"Der beste Seemann war doch ich!"

Citovat
Příspěvek přihláška 
Hlásím příchod  Very Happy  IXC U-130

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Citovat
Příspěvek  
S kapitanem Otto byl proveden test online, v obou pripadech uspesne.
Kapitan Otto je pripraven hajit barvy II.flotily.

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat | Pravidla Ligy DK
Die Kapitane transport
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 4 z 23
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 21, 22, 23  Další