Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 37 z 50
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 48, 49, 50  Další
Modely aneb modelářský koutek
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek  
Ehm, mňáúúú.... ,,Donedávna" jsem si myslel, že něco málo o modelařině vím (cca 120 letadel, asi 5-6 lodí - plavby i neplavbyschopných), ale čím víc sleduju dílo Páně Elksarovo, tím víc si říkám, že vím a umím velký h...kulový...  Crying or Very sad
Když jsem studoval Elksarův dokumetární seriál o stavbě ponorky (a nejenom ten), dělaly se mi mžitky před očima...

Nicméně snad právě proto bych si dovolil zde vznést prosbu - vzhledem k článkům o pomocných křižnících z I.sv.války - netuší někdo ze zde přítomných, jestli existuje někde nějaký výrobce, který má ve své nabídce nějaký ten parník z této doby a s "válečným" osudem? Titanicu jsou všude tuny a možná právě proto jaksi nemám chuť přestavovat ho na Hospital ship (sesterský Britannic) nebo pomocný křižník (sesterský Olympic)... Budu vděčný za jakékoli info...

Plout rychle, plout tiše, čekat tiše - a pak bleskově udeřit... Jako kočka...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
Lepil jsem Pinguin:

http://www.pacificfront.com/catalog/product_info.php?products_id=1157

a Kormoran:

http://www.pacificfront.com/catalog/product_info.php?products_id=1258

Kvalita je ale vzhledem k ceně dost tristní. Ve větším měřítku se tyhle lodě, pokud vím, sériově nevyrábí.

"Každý ponorkář zcela jistě v srdci cítil záři širého moře a úkolu, jenž mu byl svěřen, cítil se bohatý jako král a s nikým by své místo nevyměnil."

"Heslo U-Bootwaffe: Jsme solidní firma."

Velkoadmirál Karl Dönitz

Citovat
Příspěvek  
Hezká práce a inspirace:

http://www.dargies.de/Modellbau/u564.html

Naposledy upravil Sepp von Ch. dne 06. 06. 2011, 12:35, celkově upraveno 1 krát.

"Každý ponorkář zcela jistě v srdci cítil záři širého moře a úkolu, jenž mu byl svěřen, cítil se bohatý jako král a s nikým by své místo nevyměnil."

Velkoadmirál Karl Dönitz

Citovat
Příspěvek La Ferté Alais 2011 
Pánové, přes minulý weekend jsem se nacházel 20km jižně od Paříže v La Ferté jako člen a reportér české výpravy leteckých modelářů-maketářů. Nafotil jsem celkem cca 1400 fotek z nichž asi 640 je umístěno na stránkách mého bráchy zde

http://web.hvp-modell.cz/akce/la-ferte-alais-foto

Pokud to někoho z Vás zajímá, tak příjemnou podívanou Wink

PS: ne všechno jsou modely, ale to snad poznáte.

Dodám nové i repasuju staré akumulátory do notebooků, vrtaček, RC modelů, záložních zdrojů, airsoft guns apod. Akumulátory AFA do ponorek nejsou, došly válečné zásoby olova razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek  
No Bobo papajda...né všechny letadla možu, ale to nádhera a musel jsi tam být jak kozlík v zelí. Já mám rád ta starší letadla z druhé a meziválečného období, mám plánky po tatínkovi na modely víceméňe na gumovej pohon z meziválečného období,,, nádherný modely,, krásné a ladné jsou stíhačky typu JJ a mám tam i model bombardéru s plánkem bomby co zhazoval,, možu vzít na ukázku na sraz jestli Tě to bude zajímat

Deep "n" Down
Veslař se může třeba udřít - je-li kormidelníkem blb, loď stejně popluje špatným směrem...jako EU..a její nochsledi

Citovat
Příspěvek  
Jo klidně vem Švedíku. Už si představuju zažloutlý papír, popraskané ohyby Smile Mám jich taky pár a někde dokonce návod na muší bombardér, poháněný čtyřma masařkama. Taky je někdy z roku 50-60. Jen by mě zajímalo jakou maj ty motory životnost? Asi to celý píchneš do lejna a za chvíli jsou holky nadlábnutý a letí se Laughing No co by tomu řekli ochránci zvířat, ale nevím.

Dodám nové i repasuju staré akumulátory do notebooků, vrtaček, RC modelů, záložních zdrojů, airsoft guns apod. Akumulátory AFA do ponorek nejsou, došly válečné zásoby olova razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Citovat
Příspěvek něco pro vyvětrání peněženky, bankovního účtu, úspor... 
pokud by jste někdo trval na vlastnictví funkční ponorky typu IX D2:

http://www.engel-modellbau.eu/catalog/product_info.php?products_id=48&language=en&osCsid=f3212mvhvnvfd61d5jo9p5k1olmc6m4b

případně US třídy GATO.....

http://www.engel-modellbau.eu/catalog/product_info.php?cPath=24&products_id=2170

Provedení slušné, stavba samozřejmě nenáročná, ceny nízké... POMOOOOOOC !!!!!  Crying or Very sad

Plout rychle, plout tiše, čekat tiše - a pak bleskově udeřit... Jako kočka...

Citovat
Příspěvek odech a..... 
Tak při tom kafíčku a ohřejvači, přímo v cukrárně,pomoci foťáku vzniklo toto:

slezina...stříkání...
.i vnoci...a jedu...
a dál...

...omluva kvality, vše bez úprav atd. Vezmu na slezinu a budeme hasit, né, jedno je co.....????

MODEL IIA U-3
Pluj hluboko, pomalu a potichu!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
OK elksare, rozšířím tvůj sbor hasičů i o toho mého. Postavil jsem ho r 2002 jako záchrannou loď pro hydroplány Wink

Naposledy upravil Bobo Wolf dne 09. 08. 2011, 20:58, celkově upraveno 1 krát.

Citovat
Příspěvek  
náhodou jsem narazil na tohle

http://www.euromodelnews.net/nwsIndex.php?action=NwsView&nId=3292&PHPSESSID=65be43be92cffcee03e2ea86038f596a

Nikdo nezemře jako panic, anebo panna ....

život totiž vyjebe postupně s každým .....

Citovat
Příspěvek  
Ahoj Zozy. Pěknej úlovek. Práce je to fakt nádherná, jen mně tam přijdou některý věci dost nelogický (např. to torpédo - proč ho dávají na záď, jestli ho chtějí u XXIII ládovat dovnitř, kde mají tu speciální konstrukci na nabíjení zvenčí apod.). Ale provedení je supr a je to pro oko příjemná změna proti všem těm dioramatům se sedmičkama z doby těch nejlepších časů U-Bootwaffe.

Naposledy upravil Sepp von Ch. dne 09. 09. 2011, 12:37, celkově upraveno 1 krát.

Velkoadmirál Karl Dönitz

Citovat
Příspěvek  
Dám tady taky něco pro osvěžení,, ikdyž to není zrovna přímo model lodi nebo ponorky,, tak je to taky tak trochu modelařina.
 Dodělal jsem další rytinku nože pro brášku,,kdo byli na srazu, tak moje nože tak trochu viděli... Smile

Deep "n" Down
Veslař se může třeba udřít - je-li kormidelníkem blb, loď stejně popluje špatným směrem...jako EU..a její nochsledi

Citovat
Příspěvek  
Pekna prace !!!!  a ty trenky za nim taky  Surprised  Surprised  Surprised  Surprised

7. flotila | Gladiatus

Citovat
Příspěvek  
ehmm Rolling Eyes ...to nejsou trencle, ale taková elastik podprda manželčina,, fotil jsem to na sušáku prádla,, protože tam bylo nejlepší světlo a kontrast,, to okolí jsem měl vypíchnout,, ale na to jste se dívat neměli,,ten střed je ústřední Laughing

Deep "n" Down

Citovat
Příspěvek  
Mňo jak vidíš švédíku, stěžejní je podprda a to čím jí přeřízneš je až na druhém místě Laughing

Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 37 z 50
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 48, 49, 50  Další