|
Strana 14 z 21
|
Autor |
Zpráva |
Thomsen
Korvettenkapitän
Naloděn: 25.9.2007
Ponorka: U-99 VIIB
Medaile: 43 ( více...)
|
Bloody April - Výsledek
Jasta 5 jakožto organizátor velice povedené kampaně vydala konečné výsledky a připíchla vyznamenání :
http://www.jasta5.org/events/baResults1.htm
S tímto bych chtěl poděkovat za přípravu map a celého turnaje Jastě 5 a velice poděkovat squadře AB1 za poskytnutí místa a cenných rad po boku jejich křídel. Bylo to krásné polétání a nelituji ,že jsem do toho nakonec šel.
Salute všem zúčastněným .
Bližší info a screeny z kampaně najdete na Leonově blogu ZDE a na stránkách AB1 ZDE
Video z jednoho mého letu v Bloody April ,zrovna jsme hlídali nad frontou ,když jsme spatřili útok na Albů na náš průzkumák. Blood April - week 2
Naposledy upravil Thomsen dne 15. 12. 2011, 11:27, celkově upraveno 1 krát.
08. 05. 2011, 14:19 |
|
|
AB1_LEON
Kleintragschrauber einmalig Flieger
Naloděn: 28.10.2010
Medaile: nic
|
Jo jo, byla to parádní akce! Sice velice náročná na čas, ale užil jsem si to ohromně. Už se těším na nějakou příští ;-)
|
22. 05. 2011, 20:55 |
|
|
Ravel
Korvettenkapitän
Naloděn: 6.9.2006
Ponorka: IXB U-124
Medaile: 44 ( více...)
|
něco pro vás maniaky
web i model - práce mého spolužáka - vicemistr Evropy v modelařině (už nevim kterej rok)
http://www.modelplac.cz/pages/gal1_32/fokker.htm
30. 05. 2011, 07:27 |
|
|
Thomsen
Korvettenkapitän
|
Kariéra aneb jak začít . . .
|
07. 06. 2011, 18:41 |
|
|
Thomsen
Korvettenkapitän
|
Patch 1.020 . . .
|
24. 06. 2011, 15:37 |
|
|
AB1_LEON
|
Syndicate Mission
Thomsone, budeš chtít s námi v neděli letět specku na Syndicate?
|
02. 07. 2011, 20:48 |
|
|
Bobo Wolf
Kapitänleutnant
Naloděn: 3.5.2009
Ponorka: U-105 / IXB
Medaile: 34 ( více...)
|
|
03. 07. 2011, 11:01 |
|
|
Thomsen
Korvettenkapitän
|
Flaming Eagles Online War (FEOW)
FEOW: Flaming Eagles Online War (info zde) Italská skupina =CIA= ,která pracovala i na online válce pro IL2 začala pracovat na online válce ve světě WWI ROF.
(překlad ZVP_Mika)
Obecné vlastnosti.
Flaming Eagles Online válka (FeOW) je dynamická online kampaň Rise of Flight (ROF) s extrémní strategickou složku. Jako pilot můžete získat, spolu s vlastní Squadronou speciální letiště, nebo můžete létat samostatně, a tak být přidělen ke zvláštní jednotce. Jen ti, kteří prokáží zdatné vedení budou mít šanci stát se velitelem.
- Online válka
- Strategické vedení války (útok / obranu pozemních zařízení, sestřelit nepřátelská letadla a chránit naše);
- Výzkum a vývoj (PRV), dá poslední letadlo do frakcí;
- RDP nálety bombardérů sníží sílu nepřítele a zpomalí výrobu *;
- Squadrony můžou získat vlastní letiště;
- Individuální a globálních statistiky (nejlepších pilotů v roli získá slávu a budou moci používat své vlastní skiny, pokud jsou k dispozici v oficialním packu);
- Morálka a materiál je podmínkou vítězství;
- Kampaně trvají i několik týdnů;
- Frakce vedená důstojníky navrhuje a volí základnu.
Životy
Každý pilot bude mít 3 životy na každou misi se žádným časovým limitem pokud zemře. Je-li zabit po třetí, dostane timeout až do konce mise.
- Životy pilota pro každou misi: 3
- Timeout: 6 / 8 hodin
- Spawn zpoždění: 15 minut
- Změna koalice: 6 / 8 hodin
V případě opakovaného porušení, dostanou zapojení piloti trvalý zákaz.
Disco, CTD nebo jiná věc, které nutí pilota opustit FeOW server, bude počítat jako MIA a ztráta letadla.
Pravidla dále na . . . . . . celé znění.
Web CAI pro FEOW
Létací časy:
Jak na to?
Nejdříve se zaregistrujte na CAI foru ,pak vyplníte dotazník ZDE ,toto slouží k upřesnění válečné strany a otevření patřičného vlákna. Pro lepší spolupráci se doporučuje přiřadit se k nějaké letce.
Mise V. - 25.3.2012
Naposledy upravil Thomsen dne 27. 03. 2012, 11:16, celkově upraveno 16 krát.
21. 07. 2011, 12:24 |
|
|
AB1_LEON
|
První virtuální válka v ROF, to zní zajímavě. Kdy to mají spustit? Psali, že čekají na 1.019 patch.
|
23. 07. 2011, 08:05 |
|
|
Thomsen
Korvettenkapitän
|
FEOW - Zprávy z bojiště . . .
Patrola podzim 1915 (26.11.11)
Mise začala za ranního rozbřesku.Letadla se řadila ke startu za velmi špatného počasí. Déšť a nízké mraky postupně otravovaly všechny piloty nastupující postupně ke svým patrolám. Vesměs se jednalo o seznamování s mapou ,ale probíhaly už i první šarvátky. Mapa má na každé straně továrny ,které jsou nezbytné pro vývoj a výstavbu letadel ,ty se musí chránit ,stejně tak jako elektrárny,rafinérie a tak dále. . .Stejně jako lety pro obranu,se vysílali piloti na průzkum a útočné letky pro zastavení nepřátelských letounů ještě nad frontou. N11 s plnými nádržemi byly vyloženě nebeští šneci a proto se nemůžou bezhlavě vrhat do soubojů s Fokkery EIII. Naše letka 1.AB ,ale přesto zaznamenala dva sestřely ,byť za cenu jednoho poškozeného letounu.
Bohužel mise musela být předčasně ukončena pro lagování serveru a pár dalších chybek ,na které se přišlo až při ostrém startu. FEOW ,ale ukázal velký potenciál a už se těšíme na další pokračování.
Patrola jaro 8.3.1916 (8.12.11)
Let č.1 - Mzda strachu
Řada na mne přišla až před polednem,startoval jsem s velitelem letky CO_Vaškem do krásně prosluněného dne.První úkol byl letět nad továrny a hlídat je před případným průzkumem Hunů. Část naší letky zrovna chvíli předtím dobojovala na kraji fronty a zadržela německé balonhuntery před sundáním našich pozorovatelů ,takže jsme pokračovali k továrnám kde jsme se měli setkat s cdt_Honzou. Setkání proběhlo bez problémů i když jak se později ukázalo ,mělo mít pro letku málem tragický dopad.
Po setkání s dalším cdt_Goranem,pro kterého zalítl velitel Vašek s cdt_Honzou,jsem měl za úkol doprovodit cdt_Honzu na kraj fronty ,aby si mohl vyzkoušet zbraně a zároveň jsme měli vystřídat přesluhující hlídku. Bohužel při obratu cdt_Honza ztratil přehled o mojí pozici a já neodhadl při následném obratu jeho rychlost a to, že o mne neví,načeš jsme do sebe "šťouchli" . Po vteřině šoku jsme začali zjišťovat škody.Cdt_Honza si roztříštil vrtuli a poškodil vzpěru u levého křídla,ale u mne byly utrhlé obě vzpěry a křídla dostaly hnusný prohnutý tvar. Nabral jsem zlehka přímý směr na základnu a za velice umírněného tahu motoru jsem začal vyklesávat. Cdt_Honza mezi tím přistál nouzově na poli. Nebudu popisovat zdlouhavý let ,kdy se křidla neklidně pohupovala a přejdu k závěru.Po přistání na našem letišti jsem oslavil druhé narozeniny. ŽIVIJOOO
Let č.2 - Na něěě (v celkovém kontextu "Včelí dělnice")
Po přistání mi mechanici připravili nové letadlo do 15min, i když se činili ,netrpělivě jsem očekával možnost odstartovat neb byly hlášeny kontakty s nepřítelem. Proto jsem měl hned po startu letět prověřit jižní řeku a pak se přidat k západní skupině . Na jihu to "vypadalo" čistě ,tak jsem obrátil k západu odkud přišla varovná světlice,v těch místech by měl být zástupce velitele Salak . Vysvětlení ke slovu "vypadalo" později jsem se dozvěděl, že o chvíli po mě tam prolítl svaz asi 7 Fokkerů EIII ( 1.) .V místě vystřelení světlice byl už z dálky vidět souboj tří EIII s jedním Niueportem . Byl to Salak, zkušeně kroužil nad Fokkery ( 2.) a někdy je popích pár výstřely (3.). Než jsem k němu dolétl už tam byl na pomoc WO_Standa ,proto jsem se rozhodl stíhat Fokkera který se oddělil od souboje,když jsem se dostal na dostřel zarachotil můj kulomet (4.)(v pozadí Salak v souboji) ,ale minul jsem ( 5.) .Němec udělal kruh ,zahrozil a letěl dál na frontu,tak se to opakovalo dokud nepřiletěl WO_Standa ( 6.). Přece jen se 100% paliva se mi do nějakého těsnějšího souboje nechtělo. Spolupráce se Standou byla vzorová a nepřítel po chvíli po zásahu WO_Standou padá k zemi. Zástupce Milan se mezi tím vypořádal se zbytkem Fokkerů.
1. ______________________2. ______________________3. ______________________4. ______________________
5. ______________________6. _____________________7.
Po tomto úspěšném zásahu jsme pokračovali se Standou ve dvojici směrem k frontě ,kde jsme se přidali k veliteli Vaškovi s cdt_Goranem ( 1.) .Společně jsme překročili frontu a nad německými zákopy jsme narazili na skupinu Fokkerů. Vašek s Goranem slétli do souboje a já se ještě chvíli seskupoval se Standou. Zrovna když jsme se slítli spatřil jsem ze velitelem EIII ( 2.) .Začal jsem mu ho ustřelovat,ale Fokker se ho držel jak klíště. Po první spršce co ho zasáhla Vaška pustil,souboj pokračoval pěkně natěsno,bylo znát že mi paliva už ubylo ( 3.) .Po chvíli byl jak řešeto,ale stále letěl ( 4.). Bohužel se přiblížil další Fokker a zbytek naší skupiny byl dál nad frontou,takže to už nebylo na další souboj, můj kandidát na smrt toho využil a skluzem zmizel na území Hunů ( 5.). Ještě jsem poškádlil skupinku eindeckerů a zamířil k domovu ( 6.). Po návratu na základnu jsem zjistil,že v tento den jsme se vrátili všichni žíví ( 7.).
A na to se NAPIJEM!!!
1. ______________________2. ______________________3. ______________________4. ______________________
5. ______________________6. _____________________7.
Patrola podzim 17.9.1916 (17.12.11)
S novými stroji N17 a Spad 7 150HP přišla i první smrt.Patrola se vyznačovala značnou převahou Hunů,kteří byli všude a díky jejich bombardérům i vše začali ničit. Nízký počet Dohodových pilotů vedl k roztříštěnosti letek ,které nestačili nápor Hunů likvidovat a díky přečíslení začali mít velké ztráty ,jak pilotů tak strojů. I přes nepřízeň osudu se,ale podařilo zabránit zničení potřebných továren i když jejich poškození bude mít určitě za následek pomalejší výrobu tolik potřebných nových strojů. Němci si své nové stroje Albatros DII a DFW vyloženě užívali a jejich bombardovací svazy vypadaly opravdu grandiózně. Co bude příště? Obrátí se ,nebo aspoň vyrovná počet pilotů ,aby se ukázala síla nových Nieuportů N17?
Patrola zima 17.1.1917 (14.1.12)
První dovolená v této válce. Kolegové létali na nově dodaných Pupech a R.E.8 proti Albatrosům D.II a DFW.Bohužel boj byl ovlivněn takzvanými LAGy ,které předčasně ukončily činnost některých letek.
. . . .
FEOW - pro imaginární zranění v boji je mé válečné tažení ve virtuální válce ukončeno.
Naposledy upravil Thomsen dne 27. 03. 2012, 11:20, celkově upraveno 19 krát.
23. 07. 2011, 18:32 |
|
|
Thomsen
Korvettenkapitän
|
Sleva a oznamení . . .
. . . Studio 777 má po dovolených a vrhlo se do práce . A hned se ohlásilo slevami letadel viz. Big Aircraft Sale! August 12th ? 17th ,ale hlavně ohlásilo v novinkách příští letadlo Spad VII(dva motory 150 a 180 koní) ,dále se pracuje na dalším vylepšení kariery (nyní s možností narazit na Eso,plus nové squadry atd...).
To co možná potěší majitele slabších strojů má být zvýšení výkonosti po novém patchi až o 30% . Doufejme
Vše je popsáno zde : Hooray! End of vacation. .
Spad VII
Očekávejme počátkem září.
13. 08. 2011, 18:54 |
|
|
312_Cherry
Kapitänleutnant
Naloděn: 6.9.2006
Ponorka: U-48
Medaile: 6 ( více...)
|
Tak PATCH 1.021 uz tento ctvrtek !!!!!!!
http://riseofflight.com/Forum/viewtopic.php?t=23210&sid=1827e018224155e4ad1ceb60f00b4225
EDIT : tak uz dnes je venku
http://riseofflight.com/Forum/viewtopic.php?f=45&t=23254
Naposledy upravil 312_Cherry dne 31. 08. 2011, 21:58, celkově upraveno 1 krát.
30. 08. 2011, 17:13 |
|
|
Thomsen
Korvettenkapitän
|
BBC - World War One From Above
- VIDEO ODSTRANĚNO (info 20.3.2013)
Dokument BBC - První světová válka z výšky ,kde jsou použity i nově objevené záběry ze vzducholodi z léta 1919.
World War One From Above [1/4]
World War One From Above [2/4]
World War One From Above [3/4]
World War One From Above [4/4]
(4x15min)
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Der Ostwind
Krátký animovaný příběh o německém Esu z období WWI.
Der ostwind (The Easy Wind)
Naposledy upravil Thomsen dne 20. 03. 2013, 10:44, celkově upraveno 1 krát.
12. 10. 2011, 14:13 |
|
|
Thomsen
Korvettenkapitän
|
Co se kuje v dílně 777 . . .
|
15. 10. 2011, 17:39 |
|
|
Thomsen
Korvettenkapitän
|
ROF Art Screen
|
03. 11. 2011, 10:34 |
|
|
|
Právě je 21. 12. 2024, 15:38 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 14 z 21
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|