Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 13 z 16
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16  Další
Letecké simulátory
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek  
Já hraju bez CD, myslim že už patch 408 to normálně umožnoval, zkus to bez a musí to jít  Cool

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
Pokud vím, tak originální Il2 1946 vyžaduje i po posledním patchi stále mít DVD mechanice.

Chápu, že to obtěžuje, takže si Milane stáhni noDVD crack (několik sekund hledání na googlu, popř. se podívej do SZ).

Poté si zazálohuj spouštěcí soubor il2fb.exe ze složky kde máš nainstalovaného legálního Šturmovika, a následně přepiš tento soubor tím, který je obsažen v medicíně.

Vpřípadě, že si nějaký sběratel těchto placek, tak Ti originální Il2 Forgotten Battles, Pacific Fighters atd., o nichž tu píšeš a o které si přišel, klidně věnuju.

EDIT: Záměna slov "po patchi 4.10" za "po posledním patchi". Pomáhal jsem s řešením požadovaného problému a uvedené řešení, jak psal Milan do SZ, mu funguje. Hru už nějaký pátek nehraju, nevím, který patch je poslední, a to jsem ani řešit nechtěl.

Naposledy upravil Sepp von Ch. dne 18. 12. 2010, 09:25, celkově upraveno 2 krát.
Naposledy upravil Hans Eckelhaft dne 15. 12. 2010, 20:52, celkově upraveno 1 krát.

"Každý ponorkář zcela jistě v srdci cítil záři širého moře a úkolu, jenž mu byl svěřen, cítil se bohatý jako král a s nikým by své místo nevyměnil."

"Heslo U-Bootwaffe: Jsme solidní firma."

Velkoadmirál Karl Dönitz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Citovat
Příspěvek  
To Sepp: Díky ještě dvakrát, Seppe. Za prvé za nabídku - nevyužiju, placky mám sice orvané ale (asi) dosud funkční, pouze nejsou potřeba, protože na 1946 je opravdu souhrn + pokračování. Za druhé -dík za mimovolné upozornění, ježišmarjá, kde je ten patch 4.10?! Já mám poslední 4.09m, i na něm marně hledám misi Nomonhan (je jenom mapa) a přesto že sleduju stále "Svět virtuálních křídel", o patchi 4.10 nic nevím, pořád se o něm jen dohadují kdy že vyjde. Naposledy jsem tam byl, je to tak týden. Proboha, kdy vyšel?

Citovat
Příspěvek  
4.10 ještě neni ale dělá se na něm, může vyjít zítra či za roku
ukázka zde
http://www.youtube.com/user/DaidalosTeam#p/a/u/0/TbcKWAsaMHs

Naposledy upravil saldy dne 17. 12. 2010, 19:26, celkově upraveno 1 krát.

Citovat
Příspěvek  
To Saldy: Divné je, že na nějakém Software Informeru je patch jako 4.1 pro ILa 1946 uváděn, ale nevím ani co to vlastně je, ani co to je za server. Prostě mi to našel Google. Viděl jsem ho prvně a nevím co to je zač. Ale divil bych se, kdyby patch opravdu vyšel a na "Světě virtuálních křídel" o něm nevěděli.

Citovat
Příspěvek  
Přesně tak, taky SVK sleduju, UBI už sturmovik nepodporuje, poslední  4.09 je od Daidalosů, dělaj to ve svém volném čase .Poslední info je, že patch je dokončen ale dělá se optimalizace a testy....nějaká ta beta, by se už objevit mohla

Citovat
Příspěvek  
Tak 4,10 by měl vyjít do konce týdne Smile

Citovat
Příspěvek  
To Saldy: Jo, a jedna paní povídala že do konce roku vyjde SH6. Nenapravitelný optimisto!

Citovat
Příspěvek  
Bližší info o 4.10 zde: http://www.alan-grey-page.cz/

Na této stránce je k dispozici ke stažení i manuál k připravovánému update 4.10. Hlavně jsem zvědavej na upravenou radionavigaci - že bych v Il2 konečně zúročil svoje zkušenosti z MFS? Very Happy

Intel C2D E8400 4GHz
RAM Kingston 4GB
VGA GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable 1GB

Citovat
Příspěvek  
Vazeni pratele modreho nebe,patch 4.10 je na svete  Surprised  Ke stazeni zde: http://www.alan-grey-page.cz/download/

Naposledy upravil messer dne 24. 12. 2010, 09:09, celkově upraveno 1 krát.

Nejhorší je srážka s blbcem.....

Citovat
Příspěvek  
To messer: Tak bohužel, na tomto odkazu je pouze kód 404 "-stránka nenalezena. Na předchozím odkazu od Nishizawy kde má být manuál v .pdf je neopravitelně vadný .zip soubor. Nefunguje ani jedno, bohužel.

Protože mne to jinak nenapadá, přeji krásné vánoce a Nový rok v plném zdraví jakož i mnoho let dalších všem kapitánům i prostům námořníkům, plavícím se pod vlajkou webu tohoto, letos, rok příští jakož i další časy.

Naposledy upravil Milan L. dne 24. 12. 2010, 12:32, celkově upraveno 1 krát.

Citovat
Příspěvek  
To Milan:To je zajimave,protoze jsem to normalne stahnul a funguje to  Confused
Edit:Opravdu to nejede,ale zde je nahradni funkcni link http://www.alan-grey-page.cz/

Naposledy upravil messer dne 24. 12. 2010, 13:09, celkově upraveno 1 krát.

Citovat
Příspěvek  
Jak píše Alan na své stránce, na download stránce došlo k chybě a nyní je možné stahovat přes přímý link. Já už sosám a jsem netrpělivej jako malé dítě  Very Happy

Intel C2D E8400 4GHz
RAM Kingston 4GB

Citovat
Příspěvek  
Ja jsem to stahnul v pohode,spustil jsem to taky v poho,ale pokud jsem tam chtel nahodit nejaky mod,tak to zamrzalo a nezbyvalo nic jineho,nez reinstal Sturma.....  Crying or Very sad

Citovat
Příspěvek  
No na mody asi zatím zapomeň, alespoň do doby, kdy budou kompatibilní s 4.10  Wink

Intel C2D E8400 4GHz
RAM Kingston 4GB

Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 13 z 16
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16  Další