|
Strana 1 z 1
|
Autor |
Zpráva |
Bobo Wolf
Kapitänleutnant
Naloděn: 3.5.2009
Ponorka: U-105 / IXB
Medaile: 34 ( více...)
|
Bobův gramofon
Kdo by neměl rád filmovou hudbu z "Das boot", jeden z modů umožňuje tuto hudbu slyšet při hře, ale spouští se sama, podle aktuální situace a mnohdy i v nevhodnou dobu, kdy se nedá vypnout. Je skvělá pro dokreslení atmosféry, ale když jsem např.pod útokem DD a řídím jen z ponorky, tak neslyším motory nepřítele a to je špatné pro manévrování. Připravil jsem tedy kombinaci dobových songů, proložených anglickým a německým rozhlasem a do toho občas zazní hudba z "Das boot" filmu. Dobré je v sh3 commanderu zaškrtnout v nastavení, náhodné přehrávání gramofonu. Upozornění pro šťouraly: Rozhlasové vysílání je z roku 1939-40, ale jde jen dokreslení atmosféry, tak né že bude někdo frflat, že už jede v roce 1942 a že to není ono
Instalace je jednoduchá, stačí nakopírovat rozbalenou složku Gramophone do hry pod C:\Program Files\Ubisoft\SilentHunterIII\data\Sound a tam jí přepíšete.
Můžete stahovat zde:
http://www.filefront.com/15633795/Gramophone.rar
Složka obsahuje Tipperary.mp3 zpívanou ruštinou v kombinaci s agličtinou z východního bojiště, tak komu se nebude líbit, může si jí smáznout
_________________ V náruči smrti do světa ticha...
Dodám nové i repasuju staré akumulátory do notebooků, vrtaček, RC modelů, záložních zdrojů, airsoft guns apod. Akumulátory AFA do ponorek nejsou, došly válečné zásoby olova
|
20. 02. 2010, 13:53 |
|
|
majklvorisek
Fähnrich z. S.
Naloděn: 3.4.2010
Ponorka: x-1
Medaile: 2 ( více...)
|
Co se týče tohoto modu mám své řešení. Vámi zvolené zvukové stopy dejte do přehrávače já má vlc připravte zapněte sh3 pak přepněte ta přehrávač a poslouchejte. Pokud vás bude rušit při poslechu zvuk z hry stlumte své repráki a u přehrávače zvyšte hlasitost. (jen pro ty co tohle ještě neví já to používám u spousty her)
_________________ Zamiřit vystřelit a pak jen sledovat divadlo
|
11. 06. 2010, 21:01 |
|
|
Bobo Wolf
Kapitänleutnant
|
voříšku, voříšku, ach jo
Dost dobře nechápu, proč bych takovou ptákovinu měl dělat, když dám rozkaz radistovi a gramofon zapnu nebo vypnu přímo ve hře nebo si přetočím i písničku Vyskakovat ze hry do nějakýho ujetýho přehrávače tedy fakt nebudu, protože při její náročnosti bych akorát riskoval její pád
Naposledy upravil Bobo Wolf dne 11. 06. 2010, 23:31, celkově upraveno 1 krát.
_________________ V náruči smrti do světa ticha...
Dodám nové i repasuju staré akumulátory do notebooků, vrtaček, RC modelů, záložních zdrojů, airsoft guns apod. Akumulátory AFA do ponorek nejsou, došly válečné zásoby olova
|
11. 06. 2010, 23:28 |
|
|
majklvorisek
Fähnrich z. S.
|
Já vím to byla jen menší připomínka. Že do hry se dají dát i jiné písničky. A navíc tam máš napsáno že se to nedá vypnout tak sem to asi špatně pochopil.
|
12. 06. 2010, 06:43 |
|
|
Bobo Wolf
Kapitänleutnant
|
|
12. 06. 2010, 10:51 |
|
|
majklvorisek
Fähnrich z. S.
|
Tak to sem netušil. Protože z jiných her jako je euro truck simulátorech atd. je radio já jsem s se snažil si tam dát svojí hudbu ale nešloto.
|
12. 06. 2010, 11:43 |
|
|
|
Právě je 26. 12. 2024, 12:43 | Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Strana 1 z 1
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|