Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 1 z 1
Svetla v ponorce
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek Svetla v ponorce 
Hoj,
Predem se omlouvam. ze delam novej topic ale ten mod tady nekde je a ja ho vubec nemuzu najit takovej co vam dovoli menit barvu svetel v ponorce ve dne v noci a na ruznejch stanovistich pres mini tweaker akorat je tu jeden problem.Nikde sem nesehnal kody pro ty barvy ze treba zelena je 008AE7 (myslim) a takovyhle ale porad to nikde nemuzu sehnat shanim to uz tejden mohl by mi nekdo pls pomoct? Sad

Rychle a stylově.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Citovat
Příspěvek  
myslíš tohle?? http://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=104514&page=41.s

Naposledy upravil pavel.45 dne 14. 07. 2009, 08:04, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Citovat
Příspěvek  
jo presne to Wink Trochu pozde, ale dik Laughing

Rychle a stylově.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Citovat
Příspěvek  
Jak se ta světla ovládají? V mánuálu jsem to nenašel a na foru taky ne, díky

Plujeme na Západo-Východ Smile
Neplavím se na ponorce ale na U-BOATu!

Citovat
Příspěvek  
já si myslím že ta světla se nedají ovládat Wink

Citovat
Příspěvek  
Já už vim, že dají Wink

Rychle a stylově.

Citovat
Příspěvek  
já sem na nic nepřišel jak pak?? Surprised

Citovat
Příspěvek  
Světlo nelze ovládat samostatně, sand jen úpravou přímo v programu. Pro světelnou signalizaci před válkou, během ní až do součastnosti se osvětlení a používání světel řídí předpisem, u nás Řádem plavební bezpečnosti, kde je stanoveno toto- noc- je doba mezi západem a východem slunce, -den- je doba mezi východem a západem slunce, -snížená viditelnost- jsou podmínky, při nichž viditelnost omezuje kouřmo, mlha, hustý déšť, sněhová vánice, dým, atd., a platí to do dnešního dne. U ponorek to bude asi obdobné, neb tím ustanovením je pro lidskou posádku dán pevný časový režim - den a noc-.

MODEL IIA U-3
Pluj hluboko, pomalu a potichu!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek  
Stáhni SH3 Minitwaker a v tom otevřeš nějaký cfg.čko co je pojmenovaný lights nebo tak nějak už je to dlouho co sem to dělal a tam upravíš hodnoty - resp. kombinace čísel a písmen a z toho jdou udělat jiný barvy třeba já měl modrý v noci a zelený ve dne Laughing

Rychle a stylově.

Citovat
Příspěvek  
Na SUBSIMu jsem našel nějaký mód na světla, ale jsem z toho trošku zmatenej, z manuálu taky nejsem moc chytrej.
Když si stáhnu tady: http://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=104514&page=54 (DD_InteriorLights_V2_TweakFiles.rar)
tak se to instaluje normálně přes JSGME, nebo to musím někde přepsat ručně?
Díky

Plujeme na Západo-Východ Smile
Neplavím se na ponorce ale na U-BOATu!

Citovat
Příspěvek  
no já bych taky rád něco takovýho. Kdyby bylo něco na způsob jak to bylo ve filmu das boot.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 1 z 1