Obsah fóra Die Kapitäne - CZ centrum série simulátoru Silent Hunter
RegistraceHledatFAQSeznam námořníkůNámořnické spolkyHodnostiMedaileWeb Přihlášení
Zaslat odpověď Strana 5 z 11
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Další
Tankové simulátory
Autor Zpráva

Citovat
Příspěvek  
lidi, pozor na to, žádný warez tu nechceme - řešit přes SZ pls

Pravidla fóra | Rady ohledně psaní na DF | Ponorkářův slovník | Hledat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Citovat
Příspěvek  
proto sem psal rozešly  Smile

Posádka U-1205 ......
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Citovat
Příspěvek T34vsTiger 
je to důstojný nástupce stařičkého tankového simulátoru Panzer elite,zatím sem sice dokončil jen 4 mise ale všem tuhle hru doporučuju prubnout,nenechte se odradit zdánlivě složitým ovládáním vše lze nastavit tak aby to bylo intuitivní:
v nastavení jen prohodte povely W za kurzor nahoru,S za kurzor dolu
1)Home-přepnete se na střelce
2)F-aktivujete autořidiče(povely k jízdě zadáváte pouze kurzorem,zastavit je mezerník)
3)H-aktivujete autovelitele(to se projeví tak že vám hlásí směr,zdálenost a cíle)
4)F6-pohled na tank z venku,F1-pohled v kabině,F3-zaměřovač,F4-průzor
5)Page UP-rozhlížení dalekohledem
6)Page Down výměna munice
víc nepotřebujete ostatní fce sou tam jen proto aby to vypadalo složitě Wink

Citovat
Příspěvek  
Môžem len potvrdiť.Ovládanie je spočiatku zložité,ale po zabehnutí sa je to fajn.Ja som si zvykol pomerne rychlo.Mám rozohratú nemeckú kampaň,Téčka mi nejak neberú... Smile Troška zamrzí,že hra neobsahuje vylepšenia niečo mi spôsob Sh3 napr.vrhač šrapnelových protipechotných granátov,nová veliteľská kupola na veži,lepší motor,a iné.Taktiež by potešila možnosť skúsiť si to za Pz4,Pz5 alebo iné obrnence... Mám pocit,že T34 vs. Tiger nepatrí k hrám,ktoré ponúkajú plno misií.. Sad
Napriek tomu túto hru hodnotím veľmi kladne a rozhodne stojí za povšimnutie... ;)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Citovat
Příspěvek  
Hra je zajímavá. Po chvilce jsem přišel i na ovládání, ale mám problém s padáním hry. Ještě jsem ani jednou normálně neskončil - vždy jsem viděl "modrou smrt". Většinou pravda po vlastním zásahu, ale někdy po najetí do domu nebo např. po zadání cíle v roli velitele. Škoda, asi budu muset počkat na nějaký patch.

Naposledy upravil Ragnaar Salt dne 26. 11. 2008, 11:56, celkově upraveno 1 krát.

Osobní složka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Citovat
Příspěvek  
Tak jsem to dohrál za němce - pánové každá strana ma 6 (slovy 6 misí) a jestli si to chcete udělat aspoň trochu těžší tak si v settings vypněte zobrazování nepřátelských tanku na minimapě (btw přišel někdo z vás jak se po té malinkaté mapě pohybovat, když je přiblížená ?) .

A co se hry jako celku týče - je to opravdu příjemná sprcha v tom suchu tankových simulátorů z WWII. Veliká škoda je, že nejde jezdit v ničem jiném než v Tigru či T-34/85. I ve stařičkém panzer commander šlo upgradovat tanky (lepší dělo, přídavné pancíře atd.) či fasovat lepší tanky. Opravdu veliká škoda, ta hra má celkem potenciál, který zůstává nevyužit (snad moddařská komunita něco vytvoří, protože modely ostatních tanků tu jsou).

Ovládání není nijak obtížné (hlavně nezapomenout vypnout ruční brzdu (space) jinak vám to bude hned chcípat Smile ), po pár nejistých minutách se na to dá zvyknout. Pěkně udělané jsou zvuky (motor, otáčení věží, nabíjení , zásahy), a celková "realita", kdy se počítají zásahy do určených míst (zničit vám mohou pásy , věž nebo , šasi tanku - btw když se vám trefí do krytu řidiče, tak ho to za patřičného zvukového efektu "vyřadí z boje") a okolí (plně pokácitelné lesy Smile).

Dál mě opravdu zaráží optimalizace. Jestli vůbec ti kluci ruští vědí, že se něco takového má dělat. Nemám uplně nejslabší stroj, ale i po ořezání detailů, se hra  neuvěřitelně trhá (odhadem 3-7 fps, při obyčejné jízdě v před, 10-12 fps při zastavení a střelbě). Přitom to na plné detaily vypadá moc hezky, ale chtělo by to nějak dodělat (patch ?).

T-34 vs. Tiger je fajn hra na jedno dvě odpoledne, pro ty kteří mají trpělivost a silný stroj. Pro fandy tankových simulátorů je to skoro nutnost (mezi slepými jednooký králem...)

Citovat
Příspěvek  
Mods

Teda alespoň doufám, že se toho někdo ujme... SH3 a SH4 by také byly bez modů jen stínem....

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Citovat
Příspěvek  
Pohyb na minimapě: J,K,L, atd,nevím přesně jak je to původně, ale stačí mrknout (přenastavit) na ovládání.
Výkon PC:  mám 2x1,86 Mhz, 2 GB Ram, GeForce 7900GS = grafika a FPS naprosto bez problémů.
Ještě najít proč to skoro pokaždé spadne.

Osobní složka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Citovat
Příspěvek TvT 
tak modaři už se pomalu i když nejistě rozjížděj....T34/76 je už na světě,viděl sem IS2,nějaké nové zvuky, exloze skiny a mise taky budou http://www.lighthouse-interactive.com/forum/viewforum.php?f=61

Citovat
Příspěvek  
Ragnaar Salt napsal:
Pohyb na minimapě: J,K,L, atd,nevím přesně jak je to původně, ale stačí mrknout (přenastavit) na ovládání.
Výkon PC:  mám 2x1,86 Mhz, 2 GB Ram, GeForce 7900GS = grafika a FPS naprosto bez problémů.
Ještě najít proč to skoro pokaždé spadne.

mě se nenačítaly mise...vždy to zatuhlo ale když sem vypnul antivir(spyware terminator)tak je to ok

Citovat
Příspěvek  
Saldy:dobrý tip, spyware terminator také používám, takžéééé ... Díky.

Osobní složka

Citovat
Příspěvek Re: TvT 
saldy napsal:
tak modaři už se pomalu i když nejistě rozjížděj....T34/76 je už na světě,viděl sem IS2,nějaké nové zvuky, exloze skiny a mise taky budou http://www.lighthouse-interactive.com/forum/viewforum.php?f=61

Vidím, že máš docela přehled, ale já to neumím přečíst, tak bys mohl- prosím, prosím, pěkně koukám- dát stručný popis a odkaz. Docela rád si tankem zařádím jak na PC tak i RC.

MODEL IIA U-3
Pluj hluboko, pomalu a potichu!

Citovat
Příspěvek Re: TvT 
zatim sem zkoušel jen tohle:"Tiger I sound mod by Smartenheimer"-nový zvuky motoru
                                          "German Tankcrew Skin"-pořádný ksichti"
                                          "Lens Flare effect removed"-nejsem si jist jestli je to ono ale dělá to pěkný exploze nebo jen slunce nevim
určitě budu zkoušet i dál ale s angličtinou mám taky problem

Naposledy upravil mysak_bob dne 26. 11. 2008, 20:45, celkově upraveno 1 krát.

Citovat
Příspěvek dotaz 
Ernst Bakmann napsal:
messer napsal:
Tak se mi podarilo sehnat plnou verzi t-34vs.tiger a muzu rict,ze to je opravdu masakr...... Surprised

povidej prehanej  Surprised
ahoj,kdy a kde jsi sehna  plnou verzi T-34 vs Tiger?Dík

Citovat
Příspěvek T34 vs TIGER 

posílám ňáký ty obrázky pro představu Smile

Naposledy upravil Sarroth dne 03. 12. 2008, 16:35, celkově upraveno 1 krát.
Naposledy upravil saldy dne 03. 12. 2008, 16:32, celkově upraveno 2 krát.
Zobrazit příspěvky z předchozích:
Zaslat odpověď Strana 5 z 11
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Další